• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte ne zaman kalp atışı duyulur ?

Ben en son gittiğimde regle göre 11+5ti, o gün ikili tarama yapıldı ultrason raporunda 12+4 yazıyordu. Sonra 1 ay sonra görüşelim dedi sadece. Bence sizinki daha tutarlı, ben böyle ikilemde kalıyorum.
Bende 11+5de ikili taramaya gttgimde raporda 12+5 yazıyordu bir hafta önde diye doktorum değişti. Şimdi düzenlenmiş yeni tarihe göre doğumum hesaplanıyor Çünkü şuan çocuk yine gelişimi bir hafta önde ozamn degismeseydi iki hafta ileri görünecekti. Benimki niye değişti sizinki neden değişmedi acaba her doktorun metodu farklı işte 🤷🏻‍♀️

Evet canım elhamdülillah şükürler olsun duydum. Rabbim sağlıkla herkese nasip etsin inşallah. Kişiden kişiye degisiyormus. Boşuna stres yapıp kendime zarar vermişim her şeyin bir zamanı var demekki.
Ah canim sukurler olsun cok sevindim bende yarın gidicem insallah bende duyarim allahin izniyle

Ah canim sukurler olsun cok sevindim bende yarın gidicem insallah bende duyarim allahin izniyle
Duyarsın canım merak etme. Ama lütfen çokça dua edin hayırlısını ve sağlıklısıni dileyin. Rabbim hele ki bu mübarek aylarda yalnız birakmaz kulunu. Mujdelerimiz bol olsun inşallah. 🤲

Duyarsın canım merak etme. Ama lütfen çokça dua edin hayırlısını ve sağlıklısıni dileyin. Rabbim hele ki bu mübarek aylarda yalnız birakmaz kulunu. Mujdelerimiz bol olsun inşallah. 🤲
Aynen oyle canim amin bu süreçte hic dısarı falan cıktın mı ben dısarı cıkarken de korkuyorum ya

Aynen oyle canim amin bu süreçte hic dısarı falan cıktın mı ben dısarı cıkarken de korkuyorum ya
Yok canım yaklasik 1 buçuk aydır dışarı çıkmadım gezmedim yurumedim bir şey tasimadim hep evdeydim yemeğimi yapar beni yormayan mutfagimi toparlarim o kadar. ilaçlara da çok dikkat ettim bol su tabi defalarca kabız oldum buna rağmen . Ama çalışan gidip gelen kadınlar da var . Ben abartttim mi evet ama kendimce dikkat etmek istedim. Olsa nasıip olmasa da nasip.

Yok canım yaklasik 1 buçuk aydır dışarı çıkmadım gezmedim yurumedim bir şey tasimadim hep evdeydim yemeğimi yapar beni yormayan mutfagimi toparlarim o kadar. ilaçlara da çok dikkat ettim bol su tabi defalarca kabız oldum buna rağmen . Ama çalışan gidip gelen kadınlar da var . Ben abartttim mi evet ama kendimce dikkat etmek istedim. Olsa nasıip olmasa da nasip.
Kesinlikeçle oyle canim brnde mesela cikmadim oyle cok doktora falan gidip geldim 1 2 kere de ciktim ama hep tedirgin olarak ciktim iste nasip her sey allahim insallah hayirlisi nasip eder

Bende 11+5de ikili taramaya gttgimde raporda 12+5 yazıyordu bir hafta önde diye doktorum değişti. Şimdi düzenlenmiş yeni tarihe göre doğumum hesaplanıyor Çünkü şuan çocuk yine gelişimi bir hafta önde ozamn degismeseydi iki hafta ileri görünecekti. Benimki niye değişti sizinki neden değişmedi acaba her doktorun metodu farklı işte 🤷🏻‍♀️
Demek ki🤷 sizinki gibi olsa kafa karışıklığı olmaz. Son iki gidişimde hep bir hafta önde çıktı, sizinki gibi revize etseydi benimki de haftasıyla uyumlu olacaktı. Neyse sağlıkla gelsinler de🙏

Hanımlar hayırlı ramazanlar diliyorum. Bir sorum olacaktı. Sabahtan beri sağ kasıkta sızlama var bu normal mi yaşayan var mı

Meraba kızlar bende 6+1 de kalp atışını duymadık kese ve bebek uyumlumu sizce sizinki kaçtı ultrason da bu haftalarda paylaşırsanız seviniriz

Eklentiler

• IMG-20230330-WA0003.jpeg
    IMG-20230330-WA0003.jpeg
    71,5 KB · Görüntüleme: 195
Meraba kızlar bende 6+1 de kalp atışını duymadık kese ve bebek uyumlumu sizce sizinki kaçtı ultrason da bu haftalarda paylaşırsanız seviniriz

Normalden duyulması gerekiyor 1 hafta daha bekleyin muhtemelen doktorunuzda bekletecek haftaya belli olur bende de kese var bebek vardı ama oluşum durmuş

Back