• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte ne zaman kalp atışı duyulur ?

Endişelenmeyin, iyi düşünün. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. İnşallah bir sonraki gidişinizde duyarsınız. Geç döllenme olabilir, her bebeğin gelişimi de farklı oluyor. Sağlıkla kucağınıza alın 🙏

Kizlar 5+4 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışı hala duyulmadı kan değerlerim yüksek kese var oluşum var doktor bu yüksek değerlere göre kalp atışını duymam gerekiyor dedi
Gayet normal ben bugün gittim tam 6 haftalık tı ama kalp atısını duyamadık haftaya tekrar cagırdı

Endişelenmeyin, iyi düşünün. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. İnşallah bir sonraki gidişinizde duyarsınız. Geç döllenme olabilir, her bebeğin gelişimi de farklı oluyor. Sağlıkla kucağınıza alın 🙏
Siz ne zaman kalp atışını gördünüz ve duydunuz acaba

Benimde su an 6+3 kalp atışı var ama henuz duyulmadı normal mi doktorum daha kucuk dedi gerci ama sizede danismak istedim
O döllenme zamanına göre değişiyor. Benimki erken döllenme. Son adet tarihime göre bugün 12+4 ama ultrasona göre 13+3. Belki sizin geç döllenme olabilir. Kalp atışı varsa bence sorun yok. İnşallah en kısa sürede duyarsınız siz de

O döllenme zamanına göre değişiyor. Benimki erken döllenme. Son adet tarihime göre bugün 12+4 ama ultrasona göre 13+3. Belki sizin geç döllenme olabilir. Kalp atışı varsa bence sorun yok. İnşallah en kısa sürede duyarsınız siz de
İnsallah dua edin banada cok tesekkur ederim hayirlisi olsunn sizinde allah kucaginiza almayida nasip etsin

Kizlar 5+4 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışı hala duyulmadı kan değerlerim yüksek kese var oluşum var doktor bu yüksek değerlere göre kalp atışını duymam gerekiyor dedi
Ben gebeliğimi 7450 ile öğrendim keseyi gördük kalp atışı için 10 15 gün sonra gittim 100000 binden fazlaydı beta değerim. Sizde öyle olur büyük ihtimalle🌺

7 haftamda duydum kalp atışını çok sıkıntı etme bana da kese görünmesi gerek şimdiki değere göre diyip beni strese soktu dört gün sonra kesem göründü çokta sıkıntı etmeyin yaa

Back