- 2 Mart 2023
- 104
- 24
- 18
- 23
- Konu Sahibi demirelaylaa
Peki gördünüz mü kalp atışını, ben duymadan önce gördüm. Belki daha küçüktür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki gördünüz mü kalp atışını, ben duymadan önce gördüm. Belki daha küçüktür
Canö bebeği gördün mu kalp atışı falan duydun mu Bende 6 + 5 teyim ama daha gitmedimYarın 6+1 olacağım. bebeği daha görmedim. İnşallah görürüm. Yarın randevum var.
Gayet normal ben bugün gittim tam 6 haftalık tı ama kalp atısını duyamadık haftaya tekrar cagırdıKizlar 5+4 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışı hala duyulmadı kan değerlerim yüksek kese var oluşum var doktor bu yüksek değerlere göre kalp atışını duymam gerekiyor dedi
Ben dün 6+0 dım gittim kalpin duyamadık haftaya tekrar gtcemKizlar 5+4 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışı hala duyulmadı kan değerlerim yüksek kese var oluşum var doktor bu yüksek değerlere göre kalp atışını duymam gerekiyor dedi
Siz ne zaman kalp atışını gördünüz ve duydunuz acabaEndişelenmeyin, iyi düşünün. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. İnşallah bir sonraki gidişinizde duyarsınız. Geç döllenme olabilir, her bebeğin gelişimi de farklı oluyor. Sağlıkla kucağınıza alın
Ben kalp atışını 5+3te gördüm. 7+3te duydum.Siz ne zaman kalp atışını gördünüz ve duydunuz acaba
Ben kalp atışını 5+3te gördüm. 7+3te duydum.
Benimde su an 6+3 kalp atışı var ama henuz duyulmadı normal mi doktorum daha kucuk dedi gerci ama sizede danismak istedimBen kalp atışını 5+3te gördüm. 7+3te duydum.
O döllenme zamanına göre değişiyor. Benimki erken döllenme. Son adet tarihime göre bugün 12+4 ama ultrasona göre 13+3. Belki sizin geç döllenme olabilir. Kalp atışı varsa bence sorun yok. İnşallah en kısa sürede duyarsınız siz deBenimde su an 6+3 kalp atışı var ama henuz duyulmadı normal mi doktorum daha kucuk dedi gerci ama sizede danismak istedim
İnsallah dua edin banada cok tesekkur ederim hayirlisi olsunn sizinde allah kucaginiza almayida nasip etsinO döllenme zamanına göre değişiyor. Benimki erken döllenme. Son adet tarihime göre bugün 12+4 ama ultrasona göre 13+3. Belki sizin geç döllenme olabilir. Kalp atışı varsa bence sorun yok. İnşallah en kısa sürede duyarsınız siz de
Amin, etmez miyim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinİnsallah dua edin banada cok tesekkur ederim hayirlisi olsunn sizinde allah kucaginiza almayida nasip etsin
Amin insallah hepimiz alalimAmin, etmez miyim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben gebeliğimi 7450 ile öğrendim keseyi gördük kalp atışı için 10 15 gün sonra gittim 100000 binden fazlaydı beta değerim. Sizde öyle olur büyük ihtimalleKizlar 5+4 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışı hala duyulmadı kan değerlerim yüksek kese var oluşum var doktor bu yüksek değerlere göre kalp atışını duymam gerekiyor dedi
Kac haftalıktınız yaniBen gebeliğimi 7450 ile öğrendim keseyi gördük kalp atışı için 10 15 gün sonra gittim 100000 binden fazlaydı beta değerim. Sizde öyle olur büyük ihtimalle
4+6 oluyor sanırım. Regl gecikmesinin 5. veya 6. gününde 7450 ile öğrendim. 7+3’te kalp atışını duyduk.Kac haftalıktınız yani
7 haftamda duydum kalp atışını çok sıkıntı etme bana da kese görünmesi gerek şimdiki değere göre diyip beni strese soktu dört gün sonra kesem göründü çokta sıkıntı etmeyin yaaKizlar 5+4 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışı hala duyulmadı kan değerlerim yüksek kese var oluşum var doktor bu yüksek değerlere göre kalp atışını duymam gerekiyor dedi
Merhaba kalp atışını duydunuz muKac haftalıktınız yani
Merhaba kalp atışını duydunuz mu
Merhaba ben gördüm kalp atışlarını ama henuz net duymadım doktor derinden geldigini söyledi siz duydunuz mu pekiMerhaba kalp atışını duydunuz mu