• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte ne zaman kalp atışı duyulur ?

Merhaba ben gördüm kalp atışlarını ama henuz net duymadım doktor derinden geldigini söyledi siz duydunuz mu peki
Ben 6+4 salı günü gittim ama duyamadım . Cuma tekrar gidicem . Görmek nasıl oluyor ya. Doktor hareket var küçük demişti. Çok buruk ayrıldım bekliyorum işte herkes gibi

Ben 6+4 salı günü gittim ama duyamadım . Cuma tekrar gidicem . Görmek nasıl oluyor ya. Doktor hareket var küçük demişti. Çok buruk ayrıldım bekliyorum işte herkes gibi
Benim de 6+3 dü ekranda gozukuyordu pıt pıt atıyordu ama kucuk oldugu icin cok normal demisti icimizi ferah tutalim bence gorucez

Benim de 6+3 dü ekranda gozukuyordu pıt pıt atıyordu ama kucuk oldugu icin cok normal demisti icimizi ferah tutalim bence gorucez
Ritimler oynuyordu yani değil mi gördüm dediğiniz . Stresli geçiyor ama düşünmemeye çalışıyorum ben de

O döllenme zamanına göre değişiyor. Benimki erken döllenme. Son adet tarihime göre bugün 12+4 ama ultrasona göre 13+3. Belki sizin geç döllenme olabilir. Kalp atışı varsa bence sorun yok. İnşallah en kısa sürede duyarsınız siz de
Sizin erken döllenme diye adet tarihini geri çekti mi doktorunuz?

6+2 de kalp atışını almıştık ama zayıf ve düzensiz olyo daha zaten çoğu doktor dinletmez okdr kucukken zararlyms sadece gösterme gösteriyorlar kalp atışı olduğunu dışarıya ses vermyolar. Herkesin döllenmesi süresi farklı olduğu için 8. Haftaya kadar hiç duyulmayablir bile 8. Haftaya kadar bekleyn 6+5lerde gidin bebek de kalp atışı da görünebilir görünmese bile stres yapmayın 8. Haftada duyanlar var ilkkez

6+2 de kalp atışını almıştık ama zayıf ve düzensiz olyo daha zaten çoğu doktor dinletmez okdr kucukken zararlyms sadece gösterme gösteriyorlar kalp atışı olduğunu dışarıya ses vermyolar. Herkesin döllenmesi süresi farklı olduğu için 8. Haftaya kadar hiç duyulmayablir bile 8. Haftaya kadar bekleyn 6+5lerde gidin bebek de kalp atışı da görünebilir görünmese bile stres yapmayın 8. Haftada duyanlar var ilkkez
Sonra ne zaman tam duydun canim peki

Sonra ne zaman tam duydun canim peki
6+2de sesli duydum zaten ama öyle gümbür gümbür değil benim oğlumun kalp atışları hep daha sakindi zaten öyle Instagramdaki videolar gibi gümbür gümbür duymadk hiç bu birazda benim yağ dokumla alakalı doktorun tam dinlemeye çalıştığı yerin denk gelmesyle alakalı. Benim doktorum dinletmisti arkadaslarmn doktorları 8. Haftadan önce zararlı olduğu için dinletmemislerdi. Ben bidaha 8+2de gittim

6+2de sesli duydum zaten ama öyle gümbür gümbür değil benim oğlumun kalp atışları hep daha sakindi zaten öyle Instagramdaki videolar gibi gümbür gümbür duymadk hiç bu birazda benim yağ dokumla alakalı doktorun tam dinlemeye çalıştığı yerin denk gelmesyle alakalı. Benim doktorum dinletmisti arkadaslarmn doktorları 8. Haftadan önce zararlı olduğu için dinletmemislerdi. Ben bidaha 8+2de gittim
Bende 6+3 de gordum ekranda sesininde cok derinden geldigini söyledi doktor kucuk oldugu icin yeni canlaniyor dedi bakalim ama ben tabi yine endise ediyorum

Benimki değişti niyeyse bende 9 haftaya kadar hep gününde görünüyordu 12. Haftada bir hafta önde çikti diye regl tarihimi öne çektiler o yüzden merak ettim sizide
Ben en son gittiğimde regle göre 11+5ti, o gün ikili tarama yapıldı ultrason raporunda 12+4 yazıyordu. Sonra 1 ay sonra görüşelim dedi sadece. Bence sizinki daha tutarlı, ben böyle ikilemde kalıyorum.

Back