- 2 Mart 2023
- 104
- 24
- 18
- 23
- Konu Sahibi demirelaylaa
Kizlar 5+4 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışı hala duyulmadı kan değerlerim yüksek kese var oluşum var doktor bu yüksek değerlere göre kalp atışını duymam gerekiyor dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın 6+1 olacağım. bebeği daha görmedim. İnşallah görürüm. Yarın randevum var.Kizlar 5+4 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışı hala duyulmadı kan değerlerim yüksek kese var oluşum var doktor bu yüksek değerlere göre kalp atışını duymam gerekiyor dedi
Hadi inşallah sabırsızlıkla bekliyorumBen 7. haftada duydum
Sağlıkla kucağınıza alın :)
Daha önce dinlemeye gitmişmiydinmerhaba bn de bugün duydum 6+2 :)
Geç döllenmede hemen görünmüyormuş inşallah görürsünüzYarın 6+1 olacağım. bebeği daha görmedim. İnşallah görürüm. Yarın randevum var.
hayır bugün ilk kez gittimDaha önce dinlemeye gitmişmiydin
İnşallah canım. Zayıf olduğum için bir ihtimal belki kalp duyarız demişti doktor.Geç döllenmede hemen görünmüyormuş inşallah görürsünüz
Doktorum bekyeleyim falan demedi hiç ben diyorum 5 haftalık bir gebelikten kalp atışı duyulmaz daha yeni kalbi oluşuyordur alakası yok senin değerlerin yüksek diyor keseyide gördük diyor hiç umut bırakmıyor ve aşırı stres yapıyorum8. haftada duydum ben, 6. haftada keselerin dolu olduğunu görmüştük sadece
Beta kaç çıktı? Bende sizin gibi gitmiştim 5+4 o zaman sadece kese vardı doktorum sağlıklı 10 gün sonra gel demişti gerçekten de 10 gün sonra gördük.Kizlar 5+4 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışı hala duyulmadı kan değerlerim yüksek kese var oluşum var doktor bu yüksek değerlere göre kalp atışını duymam gerekiyor dedi
Doktorum bekyeleyim falan demedi hiç ben diyorum 5 haftalık bir gebelikten kalp atışı duyulmaz daha yeni kalbi oluşuyordur alakası yok senin değerlerin yüksek diyor keseyide gördük diyor hiç umut bırakmıyor ve aşırı stres yapıyorum
Evet çok erken ama doktor duymaya o kadar odaklanmış ki beni çok korkutuyor5+4 de kalp atışı için erken değil mi? içinizi ferah tutun sonraki randevunuzda mutlaka duyarsınızz
Evet çok erken ama doktor duymaya o kadar odaklanmış ki beni çok korku5+4 de kalp atışı için erken değil mi? içinizi ferah tutun sonraki randevunuzda mutlaka duyarsınızz
Haftaya bende gidecem bakalm beta 5560 çıkmıştı şu an 7800Beta kaç çıktı? Bende sizin gibi gitmiştim 5+4 o zaman sadece kese vardı doktorum sağlıklı 10 gün sonra gel demişti gerçekten de 10 gün sonra gördük.
Sizde görürsünüz içiniz rahat olsun
Bence başka bir doktora git 10 gün sonra hiç strese de girme boşunaEvet çok erken ama doktor duymaya o kadar odaklanmış ki beni çok korku
Haftaya bende gidecem bakalm beta 5560 çıkmıştı şu an 7800
Ay ne güzel hiç stres yapmadanhayır bugün ilk kez gittim
Hadi inşallah hayırlısı olsun canımİnşallah canım. Zayıf olduğum için bir ihtimal belki kalp duyarız demişti doktor.