• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte ne zaman kalp atışı duyulur ?

demirelaylaa

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
104
24
18
23
Kizlar 5+4 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışı hala duyulmadı kan değerlerim yüksek kese var oluşum var doktor bu yüksek değerlere göre kalp atışını duymam gerekiyor dedi

Kizlar 5+4 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışı hala duyulmadı kan değerlerim yüksek kese var oluşum var doktor bu yüksek değerlere göre kalp atışını duymam gerekiyor dedi
Yarın 6+1 olacağım. bebeği daha görmedim. İnşallah görürüm. Yarın randevum var.

8. haftada duydum ben, 6. haftada keselerin dolu olduğunu görmüştük sadece

8. haftada duydum ben, 6. haftada keselerin dolu olduğunu görmüştük sadece
Doktorum bekyeleyim falan demedi hiç ben diyorum 5 haftalık bir gebelikten kalp atışı duyulmaz daha yeni kalbi oluşuyordur alakası yok senin değerlerin yüksek diyor keseyide gördük diyor hiç umut bırakmıyor ve aşırı stres yapıyorum

5+4 de kalp atışı için erken değil mi? içinizi ferah tutun sonraki randevunuzda mutlaka duyarsınızz🙏🏻

Beta kaç çıktı? Bende sizin gibi gitmiştim 5+4 o zaman sadece kese vardı doktorum sağlıklı 10 gün sonra gel demişti gerçekten de 10 gün sonra gördük.
Sizde görürsünüz içiniz rahat olsun 😇

Doktorum bekyeleyim falan demedi hiç ben diyorum 5 haftalık bir gebelikten kalp atışı duyulmaz daha yeni kalbi oluşuyordur alakası yok senin değerlerin yüksek diyor keseyide gördük diyor hiç umut bırakmıyor ve aşırı stres yapıyorum

Başka doktora gidin, gereksiz yere strese sokmuş bence

5+4 de kalp atışı için erken değil mi? içinizi ferah tutun sonraki randevunuzda mutlaka duyarsınızz🙏🏻
Evet çok erken ama doktor duymaya o kadar odaklanmış ki beni çok korku
Beta kaç çıktı? Bende sizin gibi gitmiştim 5+4 o zaman sadece kese vardı doktorum sağlıklı 10 gün sonra gel demişti gerçekten de 10 gün sonra gördük.
Sizde görürsünüz içiniz rahat olsun 😇
Haftaya bende gidecem bakalm beta 5560 çıkmıştı şu an 7800

Back