Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte mide yanması altarnetif birşeyler varmıdır iyi gelecek
Normalde reflum var gebelikte olunca mide yanması 2 katına çıktı şuan Dr verdiği şurubum bitti akşama alacağız ama şuan için yanmayı bastıracak herhangi birşey varmı
Bende yeni gebeyim kızlar 1 haftadır istfradan duramıyorum.Yedikelrim hep gidiyor cnaimi acıtıyor.Bugunde boğaz ve mide yanması ile uğraşıyorum deneyeyim mi dediklerinizi çok korkuyorum(
Bende yeni gebeyim kızlar 1 haftadır istfradan duramıyorum.Yedikelrim hep gidiyor cnaimi acıtıyor.Bugunde boğaz ve mide yanması ile uğraşıyorum deneyeyim mi dediklerinizi çok korkuyorum(
Ahh kardeşim bana dua edin bu kaçıncı bu kez ilk gebeligimde hiç yoktu dusukle sonuçlandı siz sormadan söyleyeyim.simdi elhamdülillah yeniden hamileyim ve çok kötü geçiyor
Ahh kardeşim bana dua edin bu kaçıncı bu kez ilk gebeligimde hiç yoktu dusukle sonuçlandı siz sormadan söyleyeyim.simdi elhamdülillah yeniden hamileyim ve çok kötü geçiyor