Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler bilginiz icinGaviscon iciyordum ben mide yanmalarim icin.acıkmaniz normal hamilesiniz sonucta hormonlarınızla alakali
Rica ederim insallah işe yaramıstir.Teşekkürler bilginiz icin
Gercekten işe yaradi sagolun.Rica ederim insallah işe yaramıstir.
Çok sevindim sağlikla kucaginiza alin inşallahGercekten işe yaradi sagolun.
İnşaallah canım Rabbim tum evlat sahibi olmak isteyen herkese versin.Çok sevindiim sağlikla kucaginiza alin inşallah
Gaviscon gebelerde kullanılan bir şurup .İyi akşamlar kizlar. Kizlar bn hamileyim ve arada midem bulaniyo ve midem eşkiyo gibi oluyoo yemek yiyorum ama isteyerek degil ve 2 saat sonra tekrar acıktigimi hissediyorum. Sizce neyapmama lazim boyle yasayan var mi yardimci olur musunuz?
Cok sagolun bilginiz icin peki kadin dogum doktoruna desem yazar demiGaviscon gebelerde kullanılan bir şurup .
Mide yanmasina birebir
Cok sagolun bilginiz icin peki kadin dogum doktoruna desem yazar demi
Doktoru beklemeyin boşa agrinizla diye diyorumCok sagolun bilginiz icin peki kadin dogum doktoruna desem yazar demi
Dogru diyorsunuz fiyatta sorun yok ama yinede sormak istedim. Peki surekli acıkıyorum ne yapapmam lazim bana bir yardimci olur musunuzDoktoru beklemeyin boşa agrinizla diye diyorum
Hep acikacaksinizDogru diyorsunuz fiyatta sorun yok ama yinede sormak istedim. Peki surekli acıkıyorum ne yapapmam lazim bana bir yardimci olur musunuz
Gercektennn cok cok sagolun yaaa teşekkürler ederimHep acikacaksiniz
Benim arkadaşım ve eşimin halası adet olmuyoruz dediklerinde
Hep karnınız gurulduyor mu demstim evet demişlerdi ve hamilesiniz demiştim test yapmışlardı öyle de çıktı .
Bu gebelikte bı süreç galiba
Maalesef bağırsaklar rahmin genislemesinden ötürü sıkışma buzusmemi ne yasiyorlarmis o yüzden sürekli guruldama yaşanıyor
Aç gibi hissediyorsunuz ama değilsiniz
Bu durumda bikac tane ceviz veya çiğ badem çiğ kaju fındık ve beyaz leblebiler var ya onlardan tuketmeniZ öneriliyor
Kefir ve yoğurtta tüketebilirsiniz bir çay bardgai kadar
Teşekkürler bilginiz icin uygulayinca biraz rahatladim gercekten.Az az ama sık biseyler yiyin ve besleyici şeyler olsun ceviz badem,kuru meyve