Gebelikte mide bulantisi olanlarrrrr :(

Yusuf misali

Rabbime sonsuz hamd
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
142
59
7 haftalik hamileyim dun gece saat 2 ye kadar agladim sizlandim gozumu kapatsam bile mide bulantim gecmiyo once sadece gunduzleri oluyordu simdi gece gunduz fark etmiyo cok kotuyum hersey kokuyo burnuma cnm hicbisey yemek istemiyo herseyi denedim gecmiyo sanki sonsuza kadar boyle kalacak bu bulanti yardimmm edin caresi yok mu

benimde 8. hafta başladı mide bulantılarım herkes geçer derken yaşadıklarımdan dolayı ben 9 ay boyunca bulanacak sandım ama 15 16 haftada geçti. kişiden kişiye göre değişiyor. ama inan yaşamasam söylemem geçiyor.

ah ben ne cektim
6.haftadan 14.haftaya kadar bi yudum su içemiyordum geri çıkıyodu
bi insanın 24 saat bulantısı olurmu?
günde 8-10 defa kustuklarımı saymıyorum bile.
hiç bi ilaç etki etmiyordu
zaten tamamen hormonlarla alakalı bişe bu.
sık sık yıkadığım halde kendi ellerimden hatta eşimden bile tiksiniyorudum,
o dönem hiç bişe yiyemekten içeçemkten 5 kilo verdim ve susuzluktan idrar yolu enfeksiyonu oldum
her gün gün sayıyordum 16. hafta için
çünkü doktorum 16. haftada gececegini söylüyordu.
2 ay boyunca hiç yataktan kalmadan sadece tuvalete gidip geliyordum
Allah affetsin çok agladım saçımı başımı yolasım kafamı duvarlara vurasım gelirdi
14. haftada rahatlamaya başladım ve doktorumun dedğimi gibi 16 haftada bulantılarım ve kusmalarım durdu

suan 23. hafta içindeyim mide yanmalarım çok oluyor
ama bunlar neki
ben o dönemi atlattım ya kanseri yendim sanki yeminle :)
mide yanmasıymış umrumda bile değil bu halim :)
sabret çok zor bi dönem ama gececek

7 haftalik hamileyim dun gece saat 2 ye kadar agladim sizlandim gozumu kapatsam bile mide bulantim gecmiyo once sadece gunduzleri oluyordu simdi gece gunduz fark etmiyo cok kotuyum hersey kokuyo burnuma cnm hicbisey yemek istemiyo herseyi denedim gecmiyo sanki sonsuza kadar boyle kalacak bu bulanti yardimmm edin caresi yok mu
Canım bilmezmiyim çok zor bu mide bulantıları. Ben şuanda 6. aydqayım merak etme ilk 3 aydan sonra hızla azalıyor ve gözün açılıyor. Allah yardımcın olsun.

Benim deneyimlerimi yazdığım bloguma beklerim. Orda tüm doktor randevularımı ve başıma gelenleri ayrıntıları ile yazıyorum.. http://bebekmigeliyor.blogspot.com.tr/

Merhaba canım bende 6 haftalik hamileyim. Bugün pes ettim artık internetten primabella bulantı saati siparis ettim ilaç kullanmak istemiyorum ama mide bulantısı çok fena. Çalışıyorum bi de saati kullanınc a rahatlarim inşallah

Merhaba hanımlar, uzun süredir aktif olarak kullanmıyordum ama bulantı ve kusmalarım olduğundan beri çok okudum forumu. Bulduğum en güncel başlık buydu. 13. haftamdayım bir kez hastanelik oldum. 6. haftada başlayan bulantı ve kusmalar 9-10. haftalarda tavan yapmıştı. şimdilerde o derece şiddetli değil ama 3-4 gün iyi isem 5. gün gene tır çarpmış gibi oluyorum. Bu halde işe geliyorum. Allah affetsin ama çok bunaldım gücüm kalmadı artık. O bulantı gelince hiç birşey kesmiyor iyi gelmiyor. Yiyecek sıkıntısı çekiyorum artık. herşeyden iğrendim. Bir de tükürük salgım çok fazla ve zaman zaman yutamıyorum. Geçecek diyen arkadaşlara yürekten inanmak istiyorum. Geçsin artık lütfen :KK61:

Merhaba hanımlar, uzun süredir aktif olarak kullanmıyordum ama bulantı ve kusmalarım olduğundan beri çok okudum forumu. Bulduğum en güncel başlık buydu. 13. haftamdayım bir kez hastanelik oldum. 6. haftada başlayan bulantı ve kusmalar 9-10. haftalarda tavan yapmıştı. şimdilerde o derece şiddetli değil ama 3-4 gün iyi isem 5. gün gene tır çarpmış gibi oluyorum. Bu halde işe geliyorum. Allah affetsin ama çok bunaldım gücüm kalmadı artık. O bulantı gelince hiç birşey kesmiyor iyi gelmiyor. Yiyecek sıkıntısı çekiyorum artık. herşeyden iğrendim. Bir de tükürük salgım çok fazla ve zaman zaman yutamıyorum. Geçecek diyen arkadaşlara yürekten inanmak istiyorum. Geçsin artık lütfen :KK61:

bende hiç geçmeyecek sanmıştım sabah uyanınca ağlıyordum yine bulantı başlayacak diye 12. haftada azaldı 15.ve 16. haftada çok çok hafif oldu normal zamanda sabah kalkınca olur ya hemen geçer o şekilde şimdi 17 haftalığım şükürler olsun daha iyim yemek yiyebilecek duruma geldim sonunda seninde az kalmış sabret canım

bende hiç geçmeyecek sanmıştım sabah uyanınca ağlıyordum yine bulantı başlayacak diye 12. haftada azaldı 15.ve 16. haftada çok çok hafif oldu normal zamanda sabah kalkınca olur ya hemen geçer o şekilde şimdi 17 haftalığım şükürler olsun daha iyim yemek yiyebilecek duruma geldim sonunda seninde az kalmış sabret canım

Çok teşekkürler desteğin için. İnşallah dediğin gibi olur. Bu sabgh gene kalkar kalkmaz safra çıkardım ardından yediklerimi de :KK43: sonra tabi yine işe gidemedim rapor aldım bu haftayı da böyle bitirdim:KK43: saatler geçtikçe daha toparladım çok şükür... Çok zor çok Allah tüm bulantısı olanlara yardım etsin:KK43:

Merhaba canım bende 6 haftalik hamileyim. Bugün pes ettim artık internetten primabella bulantı saati siparis ettim ilaç kullanmak istemiyorum ama mide bulantısı çok fena. Çalışıyorum bi de saati kullanınc a rahatlarim inşallah
Canım bileklik hakkındaki görüşlerini lütfen ayrıntılı olarak yaz. Ben de almak istiyorum ama tereddütlüyüm!

Ben ev degistirdim cok iyi geldi annemin yaninda kaliyorum. Burda en azindan kusmuyorum annem pisirip onume koyuyo sagolsun tavsiye ederimm imkan varsa deneyin bi ay da heyet raporu aldim ogretmenim dusuk riskimde var cunku dualarinizi bekliyorummmmm

kızlar bende 8 haftalık hamileyim. gece gündür farketmez midem berbat bulanıyor. ancak çareyi az az ve sık sık yemekte buldum. bulantıyı hafifletiyor. kızartma türü yemiyorum. kendimi tutuyorum ve kusmuyorum. kussam zaten az yemek yiyiyoruz yoksa hiç vitamin kalmayacak vücutta. yogurt hafif çok iyi geliyor. deneyin isterseniz kahvaltı hariç mutlaka bir kase yogurt yiyiyorum akşamları da sadece çorba ve yogurt yetiyor. 1-2 saat sonra az meyve yiyorum. ara öğün de meyve suyu, az süt içiyorum. fındık fıstık bir kaç adet ama çok değil en fazla 5-6 adet. fazlası midemi daha berbat yapıyor. et türü çok kötü midemi bulandırıyor. ama 2-3 güne bir yiyip bulantıya dayanıyorum.

az da olsa yemeğe çalışın bizim ve bebeklerimizin vitamin ihtiyacı var.

Yusuf misali Yusuf misali sen de benim gibi annene mi yerleştin ben de geçtiğimiz iki hafta annemde kalmıştm iyi geliyor gerçekten. Ben de gene biraz daha rapor alabilsem keşke:KK43:( işe gitmek bir işkence geliyor ne yiyeceğimi düşünmekten. Düşük tehlikeni de atlatırsın inşallah en yakın zamanda. Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin. Bize de tabii

Son düzenleme:
:-) aynen bende senin gibiydim bu bulanti gecmeyecek gibi agzima haftalarca dogru duzgun yemek girmedi dort kusur ayliktim kesildi bulantilar ilaclarda pek fayda etmiyor benim tavsiyem kokudan mutfaktan uzak dur tuzlu kraker bulundur cantanda evde heryerde :-)... esin biraz yardimci olsun korkma gecicek ve hareketleri baslayinca meleginin hersey geride kalicak

Bende 11 haftalik hamileyim. 1 aydir ne yiyebiliyorum ne icbiliyorum. :KK43: dr ilac dozunu arttirmasina rağmen hic fayda vermiyor cok kötüyü m

Ben 10. Hftada atlattim Rabbime cok sukur simdi de midem kaziniyo ac kalinca elim ayagim titriyo annem asçıya dondu kadin sabah aksam mutfakta :)

Gecen mide bulantilarim 11. Haftamda kusma olarak geri döndü ne guzel 2haftadir cok iyiydim Allahim simdi hasta gibi yatiyorum ne yesem cikariuorummmm raporumda bitiyo napcami sasirdim herseyi denedim az ve sık yeme tuzlu krakerler herseyden tiksindimmmmm hayattan sogudumm

Gecen mide bulantilarim 11. Haftamda kusma olarak geri döndü ne guzel 2haftadir cok iyiydim Allahim simdi hasta gibi yatiyorum ne yesem cikariuorummmm raporumda bitiyo napcami sasirdim herseyi denedim az ve sık yeme tuzlu krakerler herseyden tiksindimmmmm hayattan sogudumm
en güzeli yatıp uyumak fırsat bulabilene tabi :KK43: hiçbişey fayda etmiyor buna,kısa süreli çözüm sadece

Öğretmenim bayram sanrasi sabah 6.30da yola cikip bi bucuk saatlik koy okuluns gitmeye baslayacam.
:KK43:
çok zor Allah yardımcın olsun,bitkisel içerikli ilaçlar varmış bende onları okuyodum burda,doktora gittiğimde isticem artık çarem yok,sabah olsun istemiyorum :KK43: gözümü açıyorum akşama kadar hiç kesilmeden bulantı :KK1:

Tahmin edebiliyorum 4aylik olsaydi bebislerimiz insaallah ben serum vurduruyorum cok susuz kaldigimda vitaminli metpamidli. Daha gebeligin tadini alamadim dr kontrolleri disinda. Bu aralar bide devamli gobegim seyiriyo hareketlencek herhalde bnmki yavas yavas :)

X