Gebelikte mide bulantısı hangi haftalarda başlar?

afyasar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
29
8
30
Merhabalar ben 5+2 hamileyim şimdiye kadar kasık ağrısı haricinde hiçbir şekilde belirtim olmadı dün doktor muayenesinde her şey normal dedi merak ediyorum mide bulantısı 5. Haftada başlayan oldu mu yoksa erken mi ve mide bulantısı olmayan var mı?

Merhabalar ben 5+2 hamileyim şimdiye kadar kasık ağrısı haricinde hiçbir şekilde belirtim olmadı dün doktor muayenesinde her şey normal dedi merak ediyorum mide bulantısı 5. Haftada başlayan oldu mu yoksa erken mi ve mide bulantısı olmayan var mı?
Mide bulantısı olcak diye bişey yok cnm .. benim 5 haftanın sonunda hafif başladı ama istifra etmiyordum..6 haftaya girdim iyice bastırdı özellikle açken.. şimdi ilaç kullanıyorum çünkü çalıştığım için çok zor oluyor.. bence olmaması daha güzel

Benim 6.haftada başladı cok şiddetli 3 aya kadar sürüyormuş ama herkesde olcak bişi yok.

Ben mide bulantısını 7.haftadan sonra yaşamıştım. 15.haftaya kadar sürmüştü. Biraz şiddetli mide bulantılarım olmuştu. Zor bir süreç, olmaması daha iyi bence :) İnşallah sıkıntısız, rahat bir hamilelik geçirir sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.🤗

Benim hiç olmadı 5 aylık hamileyim inşallah olmaz sorunsuz geçirirsin hamileliğini 😊

Bende tam 5+0 hamileyim hic midem bulanmadi

Umarım olmadan devam eder hep birlikte sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız :)

hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al 6.7.haftalarda başlıyor ben çok kustum doğuma kadar umarım hafif geçirirsin

Bende 5. Haftalardaym bendede yok merak etme bildiğim kadarıyla kanaman felan yoksa sıkıntı yoktur kontrollerini ihtmal etme de

Hiçbir sorun yok dedi doktorum bir sonra ki kontrolüm 15 gün sonra bakalım neler olacak

5+1’im ben, bende cumartesi günü başladı bulantı. Şuan mesela aşırı bulantım var.🤢
Ama benim karnım doyduktan sonra midem bulanıyor. Mesela güzelce yemek yedim biraz önce şuan kötüyüm çok midem bulanıyor.
İstifra etmiyorum çünkü genelde de kusamama problemim var belki çıkarsam rahatlarım ama maalesef...

5+1’im ben, bende cumartesi günü başladı bulantı. Şuan mesela aşırı bulantım var.🤢
Ama benim karnım doyduktan sonra midem bulanıyor. Mesela güzelce yemek yedim biraz önce şuan kötüyüm çok midem bulanıyor.
İstifra etmiyorum çünkü genelde de kusamama problemim var belki çıkarsam rahatlarım ama maalesef...

Ya en büyük korkularımdan biridir ve bende istifra edemem yani bulantım yok umarım olmadan geçer bu süreç

Ya en büyük korkularımdan biridir ve bende istifra edemem yani bulantım yok umarım olmadan geçer bu süreç
Umarım yaşamazsın 🙏🏼
Kendi karnımı doyurdum mesela, mide bulantım başladı. Eşime iftarlık yemek yapmam lazım ben elimde sade sodayla duvarı izliyorum.😂

Umarım yaşamazsın 🙏🏼
Kendi karnımı doyurdum mesela, mide bulantım başladı. Eşime iftarlık yemek yapmam lazım ben elimde sade sodayla duvarı izliyorum.😂
Seninle aynı haftalarda ilerliyoruz aynı yolun yolcuları😂 sağolsun bana eşim çok çok destek ağrım oluyor doktor dinlenmem gerektiğini söyledi hiç yerimden kaldırmıyor beni 😊

X