Biyopsi yaptırdım üç dört haftaya çıkar sonuç dediler. Ömrümden ömür gidiyor hiç iyi değilim o kadar korkuyorum ki. Kimisi gebelikte olabiliyor diyor kimisi çok sıkıntılı diyor. Ne düşüneceğimi şaşırdımUltrasonla bakarak , iğne biyopsi önermiş kuzum… kadın doğum uzmanına da sor. Sıkıntı görmezse yaptır
Aslında gebelikte memedeki bu fibroadenomlar kistler falan buyuyebiliyor.Umarim sonuçların temiz gelir canim.Ben kötü cikacagini düşünmüyorum.Onceki bakan radyologlar brads e ne yazmış bı baksanBiyopsi yaptırdım üç dört haftaya çıkar sonuç dediler. Ömrümden ömür gidiyor hiç iyi değilim o kadar korkuyorum ki. Kimisi gebelikte olabiliyor diyor kimisi çok sıkıntılı diyor. Ne düşüneceğimi şaşırdım
Önceki ikisi de sıkıntı olmadığını söyledi birisi Bırads 0 yazmıştı takip edelim diye diğeri hiç bişe yazmadı ama direk kötğ değil demişti. Aradan sadece iki hafta sonra gittiğim doktor 4C yazıp o kadar korkuttu ki inme inecekti üzüntüden. Kanamam oldu kadıklarımda ağrı halen var düşünmekten psikolojim bozulduAslında gebelikte memedeki bu fibroadenomlar kistler falan buyuyebiliyor.Umarim sonuçların temiz gelir canim.Ben kötü cikacagini düşünmüyorum.Onceki bakan radyologlar brads e ne yazmış bı baksan
Aynı yollardan geçtim bende de kaç doktora gittim bişey yok dediler en son profa gittim şüpheli dediler acil biyopsi yaptılar ve sütüm kesildi. Allah yardımcınız olsun çok zor durum sizi çok iyi anlıyorum ama eminim sonuç temiz gelecek. Allah korusun kötü bişey olsa her doktor götürdü diye düşünüyorum. Tek sıkıntı bir doktor epey şüpheli yaklaşmış. Lenflerde dahi şüpheli şeyler görmüş siz memeden mi koltuk altından mı biyopsi oldunuz özelde olduysanız 7 güne çıkmıştı benimÖnceki ikisi de sıkıntı olmadığını söyledi birisi Bırads 0 yazmıştı takip edelim diye diğeri hiç bişe yazmadı ama direk kötğ değil demişti. Aradan sadece iki hafta sonra gittiğim doktor 4C yazıp o kadar korkuttu ki inme inecekti üzüntüden. Kanamam oldu kadıklarımda ağrı halen var düşünmekten psikolojim bozuldu
İkisinden de oldum biyopsi ama iki hafta önce bi doktor koltuk altında yok derken diğeri var dedi. İki hafta içinde bu kadar değişmesi olması kafamı karıştırdı umarım doktor abartmıştır korkulacak bişe yoktur diye düşünüyorumAynı yollardan geçtim bende de kaç doktora gittim bişey yok dediler en son profa gittim şüpheli dediler acil biyopsi yaptılar ve sütüm kesildi. Allah yardımcınız olsun çok zor durum sizi çok iyi anlıyorum ama eminim sonuç temiz gelecek. Allah korusun kötü bişey olsa her doktor götürdü diye düşünüyorum. Tek sıkıntı bir doktor epey şüpheli yaklaşmış. Lenflerde dahi şüpheli şeyler görmüş siz memeden mi koltuk altından mı biyopsi oldunuz özelde olduysanız 7 güne çıkmıştı benim
Canim benim tamamen hormonlarla alakalıdır.Daha önceki bakan 2 doktor hiç mi bişey anlamaz yani ikiside doktor.Sikma canını temiz cikacakİkisinden de oldum biyopsi ama iki hafta önce bi doktor koltuk altında yok derken diğeri var dedi. İki hafta içinde bu kadar değişmesi olması kafamı karıştırdı umarım doktor abartmıştır korkulacak bişe yoktur diye düşünüyorum
Az önce üzüntüden gene bazı sıkıntılar yaşadım. Dua ettim girdim ve bu yazıyı gördüm. Allahım doğmamış çocuğumun ve benim yüzüme baksın temiz çıksın başka bişe istemiyorumCanim benim tamamen hormonlarla alakalıdır.Daha önceki bakan 2 doktor hiç mi bişey anlamaz yani ikiside doktor.Sikma canını temiz cikacak
Az önce üzüntüden gene bazı sıkıntılar yaşadım. Dua ettim girdim ve bu yazıyı gördüm. Allahım doğmamış çocuğumun ve benim yüzüme baksın temiz çıksın başka bişe istemiyorum
ablacim hic korkma bile allahin izniyle bir sey cikmaz bende ayni konudan muzdaripim ama hamile falan degilim ben 17 yasindayim sol mememde hareketli bir beze var 2 cmlik oynadigi icin sorun yok dediler senin kistlerin oynuyor mu sabit mi oynuyor mu derken elinin altindan kayiyor muAz önce üzüntüden gene bazı sıkıntılar yaşadım. Dua ettim girdim ve bu yazıyı gördüm. Allahım doğmamış çocuğumun ve benim yüzüme baksın temiz çıksın başka bişe istemiyorum
Seninki brads kaç canimablacim hic korkma bile allahin izniyle bir sey cikmaz bende ayni konudan muzdaripim ama hamile falan degilim ben 17 yasindayim sol mememde hareketli bir beze var 2 cmlik oynadigi icin sorun yok dediler senin kistlerin oynuyor mu sabit mi oynuyor mu derken elinin altindan kayiyor mu
Canım hareket ediyor gibi ama düzgün yüzeyli değil böyle çıkıntılı gibi kitlelerablacim hic korkma bile allahin izniyle bir sey cikmaz bende ayni konudan muzdaripim ama hamile falan degilim ben 17 yasindayim sol mememde hareketli bir beze var 2 cmlik oynadigi icin sorun yok dediler senin kistlerin oynuyor mu sabit mi oynuyor mu derken elinin altindan kayiyor mu
İnşallah gerçekten bittim bu sonuçlar da çıkmadı ömrümün en çaresiz zor zamanlarını geçiriyorumBen kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum, hamileliğinin doğuma hazırlandığını düşünüyorum. Sonuçta memelerimiz bebeğimizi emzirmek için kanallar genişler. İçini ferah tut. Hiç bir şey çıkmayacak
İlk iki raporda malignite yok diyor ama son rapor da epey şüpheli yaklaştıklarını söylüyor işte hepsi ayrı doktor. Kime neye inanmadığımı şaşırdım inşallah temiz çıkarmalingite özelliği taşiyan kitle izlenmemiştir yazilmiş yani kötü bir şey çikacağini düşünmüyorum detayli tahliller yapilmasi iyi olmuş aslinda kafan rahat eder sonuca gore inşallah
Sert hareketli gibi ama emin de olamıyorum ki. Sadece şekli bozuk gibi olduğu için başka doktora sorduğumda bu yüzden şüphelenmişlerdir dedi. Ama inşallah dualarınızı eksik etmeyin temiz çıksın bebeğimi sağ Salim hayırlısıyla kucağıma alayımkendin kitleyide elle muayne et bak sertmi haraketlimi? hamilelikte hormon değişmleri oluyor göyüslerde süt bezleri gelişiyor ona bağli kitlelerde oluşa bilir en önemlisi malingite özellikli lezyonlar izlenmemiştir denmiş yani kötü sonuç çixacağini düşünmüyorum
bana hixbir sey dmeediler abla fibroadenom mu ne ondan herhalde benim yasimda meme kanseri gorulmuyormusSeninki brads kaç canim