Kızlarr tahmin ettiğim gibi bende mantar varmış.. Dün doktorum krem ve fitil verdi bana.
Bu mantarda gebeliktern kaynaklanan bişeymiş.
Hiç gebelikte böyle bişey başına gelen varmı??????
Bide Ben o fitili nasıl koycam hiç bilmiyorum doktorum anlattı ama dün keseyi gördük onu düşünmekten tam dinleyemedim fitili ıslatıcam sanırım dimi?
Bide bu mantarın geçmesi için başka napabilirim kötü durumdayım yardım edin....
canim bu mantar illeti öle bişiki ilaç ta kullanmsan bilmam napsanda bi süre sonra yine tekrarliyor.ben hamileliğimin başindan beri sürekli mantarim ve ssürekli kesik kesik akintim var. Ama ilk zamanlarda doktor bana ilaç yada fitil vermeyi uygun görmediği çünkü bebeğim küçüktü bi zararri olur diye belkide,sana nasil fitil vermiş bu arada .birde geçen haftaki kontrolümde yine mantrimdan bahsettim, dktorumda bebeğe mantarin kesinlikle zarar vermediğini söyledi,ilaç konusuna gelince istresen bi fitil yazarim dedi artik bebeğin büyük ilaç zarar vermez dedi fakat ben yine de istemedim neticede ilaç, nasil olsa aliştim artikk.kızlarr tahmin ettiğim gibi bende mantar varmış.. Dün doktorum krem ve fitil verdi bana.
Bide ben o fitili nasıl koycam hiç bilmiyorum doktorum anlattı ama dün keseyi gördük onu düşünmekten tam dinleyemedim fitili ıslatıcam sanırım dimi?
valla canim seni yanliş yönlerdirmek istemem dediğim gibi ben hiç bişi kullanmadimhem o fitili kullansanda bi süre sonra yine tekrarliyacak .biz 6. Haftanın içindeyiz canım
bilmiyorumki bi tane verdi. Daha öncede hiç kullanmadım
aynen benimde akıntım var
bide şişmişti
geçmiş gene biraz
acayip kaşınıyo
parçalıcam o derece
krem verdi sabah akşam sürücem şimdi fitili almıyımmı diyosunuz yani
Kızlarr tahmin ettiğim gibi bende mantar varmış.. Dün doktorum krem ve fitil verdi bana.
Bide Ben o fitili nasıl koycam hiç bilmiyorum doktorum anlattı ama dün keseyi gördük onu düşünmekten tam dinleyemedim fitili ıslatıcam sanırım dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?