midyesever Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2021 113 52 26 12 Mayıs 2022 Konu Sahibi midyesever #1 Bugün inanılmaz kuş lokumu canım çekti aktardan aldım internette zararlı olduğu yazıyor. Lokumun bi zararı olur mu ya
Bugün inanılmaz kuş lokumu canım çekti aktardan aldım internette zararlı olduğu yazıyor. Lokumun bi zararı olur mu ya
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 5.437 5.131 12 Mayıs 2022 Konu Sahibi midyesever #2 midyesever .!.: Bugün inanılmaz kuş lokumu canım çekti aktardan aldım internette zararlı olduğu yazıyor. Lokumun bi zararı olur mu ya Genişletmek için tıkla... Bize de zararlı şekerden o , normal lokum gibi abartmadan 1 2 ye bırak zarar derken şekerden bahsediyorlar
midyesever .!.: Bugün inanılmaz kuş lokumu canım çekti aktardan aldım internette zararlı olduğu yazıyor. Lokumun bi zararı olur mu ya Genişletmek için tıkla... Bize de zararlı şekerden o , normal lokum gibi abartmadan 1 2 ye bırak zarar derken şekerden bahsediyorlar
midyesever Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2021 113 52 26 12 Mayıs 2022 Konu Sahibi midyesever #3 soGuk nevale .!.: Bize de zararlı şekerden o , normal lokum gibi abartmadan 1 2 ye bırak zarar derken şekerden bahsediyorlar Genişletmek için tıkla... Ya bi kutunun yarısını yedim normalde asla şekerli şeyler sevmem yemem ama hamilelik çok garip bi şeymiş
soGuk nevale .!.: Bize de zararlı şekerden o , normal lokum gibi abartmadan 1 2 ye bırak zarar derken şekerden bahsediyorlar Genişletmek için tıkla... Ya bi kutunun yarısını yedim normalde asla şekerli şeyler sevmem yemem ama hamilelik çok garip bi şeymiş