Gebelikte kullanılan ilaçlar beni mahvediyor

Dnzkzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
198
-4
Merhaba 13 haftalık gebeyim. Demir ilacı magnezyum ve omega 3 başladı doktorum. Magnezyumu bi şekilde tolere ettik ama demir ve omaga beni mahvetti direkt çıkardım. Tok içtim olmadu ayrı ayrı içtim olmadı portakal suyuyla içtim olmadı. Bu demir ilacı işini nasıl halledicem bilmiyorum. Omega olarakta Natalmom verdi onu içtim yine kustum. Asla tolere edemiyorum. Sizler ne yaptınız bu süreçte ? Demir çok önemli omega hallolur ama demir ilacı geçmişte de kullanamazdım. Bi çare verin en hafif demir ilacı hangisi

Demir ilacı sıvı mı? Ben hap olarak alıyordum, kötü kokuyordu ama hızlıca yutuyordum sorun olmuyordu

Kabızlık yapmıştı bende de. Sinfer mi sidefer mi ikisinden biri şase-toz. Rahatsız etmiyor genelde kimseyi. Demir oranı 14. Biraz daha düşük hap olanlara göre. Diğerleri genelde 17

Bende gece alarm kuruyordum 4 5 gibi kalkıp içip uyku arasında hemen geri uyuyordum uyku arasında rahatsızlık daha az hissediliyordu bı süre sonra da alışıyor vücut zaten bazı ilaçlar alışana kadar yorucu olabiliyor

Ben demir ilacını ilk uyandığım zamanda içerdim midem çok kötü olurdu.2 haftadır sabah namazına kalktığımda içip yatıyorum daha iyioluyor

Demir benide çok zorluyor hamilelikte de değilken de kullanamıyorum. Şu an yiyeceklerden almaya çalışıyorum ilaçla başedemedim

başka bir demir ilacı isteyebilirsiniz. Omega ve magnezyum şart değil diye biliyorum. Doktordan doktora değişiyor -sizin de ihtiyaçlarınıza bağlı olarak-

Ben kaç tane ilaç kullanıyorum bir bilseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…