• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Kordon Dolanması

annelikhakkindahersey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2024
23
5
1
23
Kızlar selam bugun ultrasonda bebegimizi gorduk. 20+3 gün. Kalp atışları uyluk kemigi vs saglıgı cok sukur iyi hersey yerinde. Tekmelerini çok net hissediyorum cok sukur. Neyse ben gordum doktora sordum boynundaki kordon mu? dedim. Doktor "sen gormeseydin bunu soylemezdim anneler endiseleniyor,kafana takacak bir durum yok. Gebelikte bunlar gordugumuz seyler"dedi. Sadece doğumu belirleyici oluyor dedi. Son zamanlarda normal mi sezeryan mı onu kesinleştirir dedi. Bende o saglikli olsun dogum sekli farketmez dedim. Siz veya yakinlsriniz boyle bir durum yasadi mi gebeliginiz dogumunuz nasildi? Allah hepimizin bebegini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin 🥹 dualarinizda bana da yer verin allah razi olsun simdiden sagolun

Kızlar selam bugun ultrasonda bebegimizi gorduk. 20+3 gün. Kalp atışları uyluk kemigi vs saglıgı cok sukur iyi hersey yerinde. Tekmelerini çok net hissediyorum cok sukur. Neyse ben gordum doktora sordum boynundaki kordon mu? dedim. Doktor "sen gormeseydin bunu soylemezdim anneler endiseleniyor,kafana takacak bir durum yok. Gebelikte bunlar gordugumuz seyler"dedi. Sadece doğumu belirleyici oluyor dedi. Son zamanlarda normal mi sezeryan mı onu kesinleştirir dedi. Bende o saglikli olsun dogum sekli farketmez dedim. Siz veya yakinlsriniz boyle bir durum yasadi mi gebeliginiz dogumunuz nasildi? Allah hepimizin bebegini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin 🥹 dualarinizda bana da yer verin allah razi olsun simdiden sagolun
Ben bizzat ben yaşadım 🫠 sağlıklı doğum yaptım hareketlerini kontrol edin sadece

Bu haftalarda dolanır çözülür alanı daha geniş, son haftalara dogru sıkıntı yeri de daraldikca açılması zor olur, korkma sen düzelir bı sıkıntı olmaz inşallah ❣️

Benim de öyle oldu doktorum dedi ki her 10 bebekten 9 una kordon dolanır 🤣 çünkü alanı dar. Koluna bacağına heryerini dolanıyordu renklide görüyordum 🤣 hatta bana dedi ki kadınlar kulübünü çok okuma 🤣🤣
Bu sanırım sana cevap olmuştur 🥰🥰🥰

Ayrıca zaten son haftalarda nst ye gireceksin sık sık. Bir sorun olsa orada çıkar takma kafanaaaaaaa
Sağlıkla gelsin inşaAllah🩷

Back