- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Burdaki takvimde yazan kilo tutuyor benim senin şu an 2000 kg diyor ya MaşAllahAynen 30 'dan sonra bebek galiba almaya başladı çünkü bende de değişen bişey yok yemek açısından 7 8 kilo ile bitirsek iyi sayılır son 7 8 haftam en fazla artı 2 kilo daha alsam çok çok sevinirim
Kız benim ki 24. Hafta da 684 gram di 32 de bakalım kac olmus 2 bebek olsa nerden baksan 4 kilosu bebekle ilgili o zamanBurdaki takvimde yazan kilo tutuyor benim senin şu an 2000 kg diyor ya MaşAllahaynrn ya yediklerjmkz bize değil miniklere gitsin insAllah cinsiyetiniz belli mi
O haftalarda bı kilo altında oluyorlar aynen cnm suyu rahim ağırlığı eşi derken ağırlık buluyor o kadraKız benim ki 24. Hafta da 684 gram di 32 de bakalım kac olmus 2 bebek olsa nerden baksan 4 kilosu bebekle ilgili o zaman
Hastaneden geldim kızım 1874 gram olmus haftasına göre uyumlu istedgim gibi çok şükür kilolu da değil zayifta her şey yolunda ama koronadan dolayı tahlil yaptırmadı doktorO haftalarda bı kilo altında oluyorlar aynen cnm suyu rahim ağırlığı eşi derken ağırlık buluyor o kadra
MaşAllah barekAllah cnm sağlıklı olsun da kilolu olması önemli değilHastaneden geldim kızım 1874 gram olmus haftasına göre uyumlu istedgim gibi çok şükür kilolu da değil zayifta her şey yolunda ama koronadan dolayı tahlil yaptırmadı doktor
En son 10 martta 7 Hafta oldu cnm korkuyorlar çok sıkıntı olmayınca gelmemizi istemiyolar bellikiMaşAllah barekAllah cnm sağlıklı olsun da kilolu olması önemli değilen son yakınlarda yaptırmış mıydın tahlil belki ondan da yapmamıştır
Himmm evet cnm benim biraz daha geride olunc belki istedi geçen hafta gittiğimde hastanede boştu zatenEn son 10 martta 7 Hafta oldu cnm korkuyorlar çok sıkıntı olmayınca gelmemizi istemiyolar belliki
Bende 36 haftama girmeme 2 gün kaldı arti 8 kilo son ay birden arttı kilomKilo güncellemesi
başlangıç: 84
Güncel 33+0: 91.7
Fark: +7.7 kg
Son 4 hafta da 2-3 kg daha alsan 10-12 kg arası çok normal cnm aslında veiririz ya insAllah bilmiorum ben pazartesi 92 çıkmıştım değişiyor sanki bı çok hızlı gibi oluyor biraz sabit kalıyor derken napim vala dikkat etmeye çalışıyorum daha fazlası olmuyroBende 36 haftama girmeme 2 gün kaldı arti 8 kilo son ay birden arttı kilom
Ya son 4 haftam aslında hiç almasam.çok daha iyi başlangıçta hızlı kilo alanlar son hafta almıyor ama ben çok almadgim için son hafta hizlandiSon 4 hafta da 2-3 kg daha alsan 10-12 kg arası çok normal cnm aslında veiririz ya insAllah bilmiorum ben pazartesi 92 çıkmıştım değişiyor sanki bı çok hızlı gibi oluyor biraz sabit kalıyor derken napim vala dikkat etmeye çalışıyorum daha fazlası olmuyro
Kesinlikle bence de öyle başlangıçta bende almayı geç eksideydim sonrasında hızlandı sanki sağlık olsun cnm insAllah en azla bitiririzYa son 4 haftam aslında hiç almasam.çok daha iyi başlangıçta hızlı kilo alanlar son hafta almıyor ama ben çok almadgim için son hafta hizlandi
Süpersin vala benim durum pek parlak değil 35+5 ten bildireyim 84le hamile kalmıştım 95.5 çıktım bugün +11.5 kg yani daha da ne kadar alırım bilmiorum38+2 den bildiriyorum 86 ile başladım su an 95.300 gram muhtemelen 1 kilo daha alsam +10 kilo ile bitecek gibi
Canım ben hiç anlamadım 33 ten sonra hizla aldımSüpersin vala benim durum pek parlak değil 35+5 ten bildireyim 84le hamile kalmıştım 95.5 çıktım bugün +11.5 kg yani daha da ne kadar alırım bilmiorum
Bende aynen 34. haftada 91.5 falandım 36. Haftanın içinde su an 95.5 kiloyumCanım ben hiç anlamadım 33 ten sonra hizla aldım
Günaydın 37+3 ten bildiriyorum
güncel: 95.6
fark: 11.6 kg hadi bklm son haftalar benim kg alimim yavaşladı şükür
Canım benim bebegim 3580 ve doğdu 5 kilo civarı gitti 9 kilo dem8stim ama kilolu hamilelikte doğumda bi sorun olmadı tek sorun ertesi güne vucudum çok ağır ve hantaldi tek zorlayan o oldu birde bebegimde enfeksiyon ve sarılık çıktı 4 gündür yatiyoruz inşallah toparlayıp cikacagizGünaydın 37+3 ten bildiriyorum
güncel: 95.6
fark: 11.6 kg hadi bklm son haftalar benim kg alimim yavaşladı şükür bebişin durumu iyi insAllah artık sağlıkla dünyaya gelir
Kaçıncı haftada doğdu cnm vala artık kiloyu takmıyorum bı an önce sağlıkla doğsun da veririm insAllahCanım benim bebegim 3580 ve doğdu 5 kilo civarı gitti 9 kilo dem8stim ama kilolu hamilelikte doğumda bi sorun olmadı tek sorun ertesi güne vucudum çok ağır ve hantaldi tek zorlayan o oldu birde bebegimde enfeksiyon ve sarılık çıktı 4 gündür yatiyoruz inşallah toparlayıp cikacagiz
39+2 canimKaçıncı haftada doğdu cnm vala artık kiloyu takmıyorum bı an önce sağlıkla doğsun da veririm insAllahçok geçmiş olsun bı an önce toparlayıp evinize gidersiniz insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?