- 25 Şubat 2020
- 606
- 688
- 23
- 27
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Benim yediğimi yemin ederim kimse yemiyor tüm hamileliklerim böyle yani iki hamileligim böyle geçti şimdi 4 haftalık hamileyim şuan bile yerimden kalkamıyorum halsizlik bitkinlik var ama 9 ay sonuna kadar yatmıyorum canım çok hafif yani yinede veriyorum ayakta duracak halim kalmıyor çatalda ikinmaya dermanim kalmıyor valla o derece kan ilaçları haplar vitaminler midem almıyor yutamiyorumAllah Allah çok mu Zor geçiyor hamielliklerin hiç bişey yiyemiyor musun ya da çok tuhaf vala evet bebeği besleyip hiç kilo almadan doğum yapılabilir diyorlar ama sen zaten zayıf hamile kalmışsın üstüne 8 kilo vermişsin ben normalde de çok çabuk alan bı yapım var hamilelik öncesi spor diyet yaoiordm diyeti tam manada birakmasam da sporu birakinca ister istemez alıyorum
Allah kolaylık versin cnm zormuş ya senin artık bitkinlikten hamiellik yaramıyor demek ki çok şükür bebeklerin sağlıklı kiloda doguyormus bu sefer güzel geçer insAllah ben kızımda 12-13 kg almıştım ilk üç ay bitkinlik bulantı vs zor geçiyor ama sonra çok şükür rahatım ben kalan 6 ayda yerimde durmadım desem yeridir sürekli gezerdik şimdide havalar guzellestikcr içim kıpır kıpır oluyor yürüyüş yapiorum bklm sağlık olsun da ben bı 6-7 kg alacak gibiyim garanti bu gidişleBenim yediğimi yemin ederim kimse yemiyor tüm hamileliklerim böyle yani iki hamileligim böyle geçti şimdi 4 haftalık hamileyim şuan bile yerimden kalkamıyorum halsizlik bitkinlik var ama 9 ay sonuna kadar yatmıyorum canım çok hafif yani yinede veriyorum ayakta duracak halim kalmıyor çatalda ikinmaya dermanim kalmıyor valla o derece kan ilaçları haplar vitaminler midem almıyor yutamiyorum
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin herşey onlar için napalim ☺Allah kolaylık versin cnm zormuş ya senin artık bitkinlikten hamiellik yaramıyor demek ki çok şükür bebeklerin sağlıklı kiloda doguyormus bu sefer güzel geçer insAllah ben kızımda 12-13 kg almıştım ilk üç ay bitkinlik bulantı vs zor geçiyor ama sonra çok şükür rahatım ben kalan 6 ayda yerimde durmadım desem yeridir sürekli gezerdik şimdide havalar guzellestikcr içim kıpır kıpır oluyor yürüyüş yapiorum bklm sağlık olsun da ben bı 6-7 kg alacak gibiyim garanti bu gidişle
Amin cnm insAllah aynen öyleAllahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin herşey onlar için napalim ☺
Bence her hamilelik kendine özgü yine söylüyorum diyet demek aç kalmak değil dolayısıyla bebeği zaten besleyecek şeyler yenmiş olacak emzirirken uygulanacak kurallarla hamilelikteki aynı bence hamur işi tatlı her daim gereksiz olanlar.. Benim için bebeğim de umrumda kilom da dolayısıyla kendi sağlığımda ...
Hiç bişey teorideki kadar kolay olmayabiliyor bu arada bana öneride bulunduklarınızi kendiniz yapabilirsinz insAllah
Amin canım inş hepimiz sağlıcakla doğuralımmmCanım MasAllah yolun sonuna yaklaşmssn sen ne güzel normal bencesağlıkla kucağına alırsın insAllah
herkesin bı bildiği var cnm işte çok kilo almak sıkıntılı bence ya ideal kiloları almak lazım ben kilolu hamile kaldm ideal kilomda değildim ama en azından dikkat edip fazla almamak niyetimherkes senin gibi bilincli olsa keske alkisliyor takdir ediyorum:) hamuru tatliyi yiyerek kilo almanin hatta vucut kitle endeksinin olmasi gerekenin uzerinde olmasinin gebelik sekerinden bile riskli oldugunu bilseler. 20 kilo almanin marifet oldugunu sanmasalar. Birde tabi yediklerimizi kendimize yiyoruz kalsiyumsa bizim depolar tukeniyor , omega3 se bizim depolar tukeniyor bunu bilseler. Ama anlatamazsn hic ugrasma
Amin insAllah canımAmin canım inş hepimiz sağlıcakla doğuralımmmbenim yüzüm çok şişti hamilelik yüzüme vurdu sanki ,vücut olarakta sadece göbek var ama yüzümebakann aa ne çok kilo almışsın dior sanki inadına söyler gibi
teşekkür ederim insAllah benimde temennim o yöndebence oldukca iyi gidiyorsunuz diyet listenize uygun devam ederseniz hem sizin hem bebeğnzn sağlığı ıcın en iyisi olcak simdi en kotrolun kaybedildiği aylara giriyorsunuz dikkat edin :)
MaşAllah çok iyi gitmişsin benden öndesin aldığın kilo çok iyi benim arada bazen iştahım çok açık bazen kapalı oluyor sağlıkla kucağına alırsın insAllahdiyet yapmıyorum ama cokda yemiyorum 70ile başladım şuan 74 kıloyum ılk 6 ay midem kotuydü şimdi çokda iştahlı sayılmam
amin inşallah hepimiz bu aralar evde olunca bi tık daha yiyesim var ama abartmamaya calısıyorum::::::::::::::::)teşekkür ederim insAllah benimde temennim o yönde☺ aslında son zamanlarda listeye uyamıyorum ki güncel diyet listesi almadm disyetisyrne gidip o yüzden kendi başıma takılıyorum doğumdan sonra yeniden diyetisyene gitmeyi planlıyorum bklm ne olacak sonuç
MaşAllah çok iyi gitmişsin benden öndesin aldığın kilo çok iyi benim arada bazen iştahım çok açık bazen kapalı oluyor sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Allah tan hayırlısı cnmamin inşallah hepimiz bu aralar evde olunca bi tık daha yiyesim var ama abartmamaya calısıyorum::::::::::::::::)
canım abbim kolaylık versin bende aynıydm kızımda18.haftaya kadar şşimdi 23.haftada bitti cok zor ama bitiyo cabuk biter senin inşallahKızlar merhaba. Ben 13 haftalık hamileyim. 171 cm boy ile 66 kiloda hamile kaldım. Simdi 4. aya giriyorum ve 63lerdeyim. Artık çok yoruldum gerçekten. 6. haftadan beri bulantı kusma ile uğraşıyorum. Bir de bu ilaç kullandigim durum bulantı için. Ilaç kullanmamayı denediğim günlerde zeytin bile yesem cikiyor. Tum gun ac geciyor.. ne zaman duzeliyor bu durum, benim ne zaman bulantim gececek ve istahim artacak? Vücudum çok yorgun artık.
Bitiyor di mi yani tamamen geçiyor bu bulantılar. Nasıl bir şey olduğunu unuttum normal olmanın inanın ki. Allah hepimize kolaylık versin.canım abbim kolaylık versin bende aynıydm kızımda18.haftaya kadar şşimdi 23.haftada bitti cok zor ama bitiyo cabuk biter senin inşallah
yok cnm alırsam da karalar bağlamam tabi ama kontrollü olabilirsek ne mutlukızlar hepinize helal olsun normalde doktor kilo ver kilo ver der pko olmasın gebelik olsun diye sizler gayet güzel hamişsiniz
aman bebek geliyor alırsanız da alın sonra verirsiniz ya
Moral bozmayın derim
Sağlıkla kucağına alırsın insAllah öncelikle zor durum vala ne bilim her hamilelik farklı insAllah biter bı an önce benim kızımda da aynı olmuştu bu hamileligimde de üç üç buçuk ay sürdü geçti şu an gayet rahatım sana da rahat bir hamilelik gecirmen nasip olur insAllahKızlar merhaba. Ben 13 haftalık hamileyim. 171 cm boy ile 66 kiloda hamile kaldım. Simdi 4. aya giriyorum ve 63lerdeyim. Artık çok yoruldum gerçekten. 6. haftadan beri bulantı kusma ile uğraşıyorum. Bir de bu ilaç kullandigim durum bulantı için. Ilaç kullanmamayı denediğim günlerde zeytin bile yesem cikiyor. Tum gun ac geciyor.. ne zaman duzeliyor bu durum, benim ne zaman bulantim gececek ve istahim artacak? Vücudum çok yorgun artık.
bitiyo hiç merak etme ben heralde hiç yemek yapamıcam diyordum ama geçiyi artık hamileliği tadına varıyosun tatlı tekmeleer başlıyoBitiyor di mi yani tamamen geçiyor bu bulantılar. Nasıl bir şey olduğunu unuttum normal olmanın inanın ki. Allah hepimize kolaylık versin.
Ayyy inşallah bi o günleri göreyim.bitiyo hiç merak etme ben heralde hiç yemek yapamıcam diyordum ama geçiyi artık hamileliği tadına varıyosun tatlı tekmeleer başlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?