Gebelikte kilo alımı' kimler ne durumda ?

Kızlar bende 72 ile kaldım 2. Gebeliğim şimdi çok pişmanım vermeye uğraşmadığım için inşallah 80 le biter şu zamana kadar almadım hiç kilo ama hiç yediklerime dikkat etmiyorum elime ne gelirse ağzıma atıyorum

2. Gebelik 6. Ay ve 5 kilo hadi hayırlısı ama bu aralar baya yiyorum onu farkettim inşallah almam fazla

Masallah kizlar :) benimde dr kontrolum vardi 2 kilo almisim. 5.ayim
Dogumdan sonra veririz insallah :)

Ayrntili ultrason yaptrdnz mi kizlar ??

Aaa ben daha 8. Hafta içindeyim 1 kg aldım bile 54 ile hamile kalmıştım 55 oldum ben dana gibi şişerim o zaman

Aaa ben daha 8. Hafta içindeyim 1 kg aldım bile 54 ile hamile kalmıştım 55 oldum ben dana gibi şişerim o zaman

Birsey olmaz canm. Benim 9. Haftada bulantilarm basladi. 4 5 kilo vermstim.
Insallah bulantin olmasnda.
Insan kiloya razi oluyor :))))

Kendini niye zorluyosun tiksinirsin sonra. Ilk 3 ay kandan beslenyor sadece
Benim tansiyonum çok düşük normal hali 9/6 hamilelikte 6 lara düşüyor çalıştığım içinde yiyorum. Allahtan yemek yedikten sonra kusmalarım olmuyor. Sadece etten tiksiniyorum onu da yemiyorum. Yoğurt çok yiyorum. Meyve çok yiyorum. Hani zorla derken midemi bulandırıyor ama yiyorum değilde midem bulansada mutlaka atıştırıyorum. Yoksa bütün gün yatış :)

Benom şimdiden sankı gobegım coktımhaz soskınlıkmı bılıyorum ama bunhaftafa ıns almamısımdor bulantılarda cok

33+4 oldum ve 10 kilo aldım bile bu haftalardan sonra haftada 1,2 kilo bile alınabiliyormuş öyle diyorlar benim baya ilerleyecek gibi duruyor. Başta hiç kilo almayıp birden almaya başladım canım sürekli bir şeyler yemek istiyor sonra veririz belki umutluyum hahhaha

He oyleyse iyi cunku aclikda daha cok bulanti yapar dogru soyluyorsun. :)

Günaydınnn güzel annişler :)
Nasil gidiyor bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…