Gebelikte kilo alımı' kimler ne durumda ?

Bende faydalı seyler yemeye calısıyorum ama cok afedersın nerdeyse bı haftador hepsı ıshal tarzı hafıf gıdıyo anlamadm gıttı bunyem alosamadı daha sanırom sutumu kurıyemısımı meyve senze et aşmaya basladım buhafta bulantı daha baslamadı bakalom neler olcak suyu arttırmak cok onemlı bebek nezaman anneden beslenmeye baslıyo

Aynn öyle vallaha rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insallah. Bugün üçlü test sonucum da temiz çıktı çok şükür nasıl mutluyum anlatamam☺☺☺❤❤❤❤❤

Masallah canm benim . Saglikli hayirli evlatlar olur insallah :)
Benimde ayrintili ultrasonum var cuma gunu merak icerisindeyim :))))

3.aydan sonra canim :)
Kendini zorlama suan zaten vucut ihtiyac duydugunu cann cekiyor zamanla. Nefret ettrme kendini sütten vs. Cann istedkce ye ic.

3.aydan sonra canim :)
Kendini zorlama suan zaten vucut ihtiyac duydugunu cann cekiyor zamanla. Nefret ettrme kendini sütten vs. Cann istedkce ye ic.
Haklısınn cnm bıraz daha zaman var hayırlısoyla onumde ozaman sımdıden cnm bıseyler ıstıyo zaten dıkkat etmeye calısıyorum ahahaha cok hızlı kılo alan bunyem var

Haklısınn cnm bıraz daha zaman var hayırlısoyla onumde ozaman sımdıden cnm bıseyler ıstıyo zaten dıkkat etmeye calısıyorum ahahaha cok hızlı kılo alan bunyem var

Bende cok hizli kilo aldgm icin endise etmistim ama 19.haftadaym ve hic kilo almadim. Birazda dikkat edersen zaten almiyorsun 5. 6. Aya kadar
Hamileyim diye her onune geleni yiyenlerden olma :)))

Bende cok hizli kilo aldgm icin endise etmistim ama 19.haftadaym ve hic kilo almadim. Birazda dikkat edersen zaten almiyorsun 5. 6. Aya kadar
Hamileyim diye her onune geleni yiyenlerden olma :)))
Ahahah haklısın cnm dıkkat etmek lazım zaten bebek bızdekılerı cekıyor bız kendımız ıcon yıcez hamıleyım deyıp saldırmamak lazm ahaha ıns bulantılarım olmaz bakalım neler olcak saglıklı olsunlarda önemlı olan

Kesinlikle canm. Saglikla al kucagina insallah

Ben biraz fazla kilo aldım aslında çokta takmıyorum bu durumu çünkü zaten hep kilo almak istedim ama alamamıştım hamileliğe kismetmis 49 kg ile hamile kaldım su an 64 oldum

Ben henüz hiç kilo almadım hatta çok kilo verdim aslında almaya musait bir yapım var bulanti geçerse hızla alırım diye tahmin ediyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…