- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Bende faydalı seyler yemeye calısıyorum ama cok afedersın nerdeyse bı haftador hepsı ıshal tarzı hafıf gıdıyo anlamadm gıttı bunyem alosamadı daha sanırom sutumu kurıyemısımı meyve senze et aşmaya basladım buhafta bulantı daha baslamadı bakalom neler olcak suyu arttırmak cok onemlı bebek nezaman anneden beslenmeye baslıyoCanim acikcasi benm bulantim cok oldu ilk 14 hafta o sebeple zaten yiyemedim. Ama suan bebege faydasi olmayan hic bir seyi yememeye gayret ediyorm ornegin pilav makarna abur cubur serbetli tatlilar ve ekmegi sadece kahvaltida tuketiyorm ve tabii bol su :))
Aynn öyle vallaha rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insallah. Bugün üçlü test sonucum da temiz çıktı çok şükür nasıl mutluyum anlatamam☺☺☺❤❤❤❤❤
Bende faydalı seyler yemeye calısıyorum ama cok afedersın nerdeyse bı haftador hepsı ıshal tarzı hafıf gıdıyo anlamadm gıttı bunyem alosamadı daha sanırom sutumu kurıyemısımı meyve senze et aşmaya basladım buhafta bulantı daha baslamadı bakalom neler olcak suyu arttırmak cok onemlı bebek nezaman anneden beslenmeye baslıyo
Haklısınn cnm bıraz daha zaman var hayırlısoyla onumde ozaman sımdıden cnm bıseyler ıstıyo zaten dıkkat etmeye calısıyorum ahahaha cok hızlı kılo alan bunyem var3.aydan sonra canim :)
Kendini zorlama suan zaten vucut ihtiyac duydugunu cann cekiyor zamanla. Nefret ettrme kendini sütten vs. Cann istedkce ye ic.
Haklısınn cnm bıraz daha zaman var hayırlısoyla onumde ozaman sımdıden cnm bıseyler ıstıyo zaten dıkkat etmeye calısıyorum ahahaha cok hızlı kılo alan bunyem var
Ahahah haklısın cnm dıkkat etmek lazım zaten bebek bızdekılerı cekıyor bız kendımız ıcon yıcez hamıleyım deyıp saldırmamak lazm ahaha ıns bulantılarım olmaz bakalım neler olcak saglıklı olsunlarda önemlı olanBende cok hizli kilo aldgm icin endise etmistim ama 19.haftadaym ve hic kilo almadim. Birazda dikkat edersen zaten almiyorsun 5. 6. Aya kadar
Hamileyim diye her onune geleni yiyenlerden olma :)))
Ahahah haklısın cnm dıkkat etmek lazım zaten bebek bızdekılerı cekıyor bız kendımız ıcon yıcez hamıleyım deyıp saldırmamak lazm ahaha ıns bulantılarım olmaz bakalım neler olcak saglıklı olsunlarda önemlı olan
Benim kilo değişiyor 65,5 başladım arada 67,2 oluyor bazen 68 bende nasıl oluyor anlamadım sanırım son zamanlar pup şişicemOyy masallah kuzuma :))
Bendede durum ayni cok cok hafif bir karnimiz cikti :) kilo halen ayni nasil oluyo anlamiyorum neyse isime geliyo :)))
Ins cnm ya hayırlısoyla hepımız ınsKesinlikle canm. Saglikla al kucagina insallah
Maşallah canım ya kaç aylık oldun rabbim hayırlı uzun ömur versin evlatlarımızaMasallah canm benim . Saglikli hayirli evlatlar olur insallah :)
Benimde ayrintili ultrasonum var cuma gunu merak icerisindeyim :))))
Yok kuzum gayet fit duruyorsun :))Benim kilo değişiyor 65,5 başladım arada 67,2 oluyor bazen 68 bende nasıl oluyor anlamadım sanırım son zamanlar pup şişicem
Maşallah canım ya kaç aylık oldun rabbim hayırlı uzun ömur versin evlatlarımıza
İnşallah azar azar gelir bebişlerimiz beslensinYok kuzum gayet fit duruyorsun :))
İnşallah azar azar gelir bebişlerimiz beslensin
Haziran ya da temmuza geliyo doğumun ozaman aynı ayın annesi olucaz deseneAmiin insaallah canm. 19 haftamiz bitiyor yarin :)) 5 ay
Haziran ya da temmuza geliyo doğumun ozaman aynı ayın annesi olucaz desene
Prensesim olacak insallah ya seninEvet :)) hayirlisiyla insallah. Saglikla gelsin minnoşlar.
Kiz? Erkek ?
K
Prensesim olacak insallah ya senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?