bende etraftan hep cok alinuyor diye duydum doktorumda bir sey demedi,amin sizde sağlıkla alın kucaginiza inşallahGayet iyi bence 3.trimester da cok alinmiyor demsti doktorum.
Saglikla kucaginiza alin insallah :)
Ben 24 haftayken 7 kilo almistimSizin gayet iyi bence ben 26 haftaligim 7 kilo aldim bileDenise34
Bende 14 haftalık hamileyim galiba beraber doguracagiz kızAhh canım ben 65,5 hamile kaldım şu an 66,3 oldum bilesonunda nasıl olurum bilmiyorum ama hemen toparlanmam lazım doğumdn sonra
Bugün tam 14+0 bugün sende aynı mısın birlikte sancı tutarmışBende 14 haftalık hamileyim galiba beraber doguracagiz kızbende ilk aylar kilo verdim şimdi 1 ay da 4 kilo aldım 9 aylık olana kadar heralde yerimden kalkamaz olcam diye korkuyorum istahim yeni açıldı ama ne açılma herşeyi yiyorum durduramıyorum kndimi 54 kiloyum 58 oldum
Hala dışardan gebe gibi durmuyorumNe yaptiniz canlar nasıl gidiyor hamilelik / kilo alimi :)) göbüşler cikti mi ? :)
Biz tontik olduk teyzesiNe yaptiniz canlar nasıl gidiyor hamilelik / kilo alimi :)) göbüşler cikti mi ? :)
Biz tontik olduk teyzesi
32.haftadayim 9kilo aldim bebegimde 1750 g
Hala dışardan gebe gibi durmuyorum5 aylik oldum bugün sen naptın nasıl gidiyor göbüş ciktimi
Merhabalar kızlar kılo almamak ıcın nelere dıkkat edıyorsunuz ben tabı cokcok basındayım daha uzun zamanım bar ama tecrubelerınızden faydalanmak ısterın
Aynn öyle vallaha rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insallah. Bugün üçlü test sonucum da temiz çıktı çok şükür nasıl mutluyum anlatamam☺☺☺❤❤❤❤❤Benimde hic belli degil halen ayni kilodayim cok hafif bir cikintimz oldu ama goze carpmiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?