teşekkürler cevabınız için bende nerde yolda kedi görsem yavru ufak farketmiyor hemen sevmeye kalkıyorum ama dün yazışmalardan sonra uzaktan sevebildim sadeceBenim aslında sıkıntım daha sonrası icin .... çevresinde bebiş doğmuş kedileri olan arkadaşlara sorum (gerçi fotoğrafta gördüm ama) : kediler köpekler gibi degil , kestirilemiyor hareketleri , doğduktan sonra bebeklere yaklaşımları nasıl oluyor?
Bizim cins olan çocukları sevmiyor tıslayıp kaçıyor o sorun degil de , sahiplendiğimiz kedimiz gerçekten komik bir hayvan kediyle pek arası olmayanların bile kucağına atlayıp beni sevin diyor sevgi manyagı (hastasıyımteşekkürler cevabınız için bende nerde yolda kedi görsem yavru ufak farketmiyor hemen sevmeye kalkıyorum ama dün yazışmalardan sonra uzaktan sevebildim sadecebenim evdekiler en büyüğü 1.5 yaşında küçükler 6-7 aylık civarı ama yinede veterinerime sorucam... annemin kedileri ablamın kızını hiç istemedi hep kaçtılar ama her kedi onlar gibi olmuyo maalesef :) benimkiler önce bir koklar bakar sonra kesin kafasına felan vurur çünkü gelen yavru kedilere öyle yapıyorlar
sahiplendiğini tekir cinsi mi ? genelde onlar biraz yılık oluyor sürekli sevgi manyağı gibiler :) sizde 2 tane var ne güzel biz biraz abarttık hayvan sevgisini her muhtaç olanı aldık şuan 10 tane var çocuk olursa kara kara düşünüyorum 2+1 evde nasıl yaşicaz diyeBizim cins olan çocukları sevmiyor tıslayıp kaçıyor o sorun degil de , sahiplendiğimiz kedimiz gerçekten komik bir hayvan kediyle pek arası olmayanların bile kucağına atlayıp beni sevin diyor sevgi manyagı (hastasıyım) diğerini severken de hemen önümüze atlıyor illa beni sevin diye ama bebeği kıskanır mı , tırmalamaya kalkar mı yoksa hayalimdeki gibi Yanyana mı yatarlar bilemedim herhalde zaman gösterecek ...
Yok öğrenciyken bir Tekirim vardı tam tersi sevgili gibi kavga ediyorduksahiplendiğini tekir cinsi mi ? genelde onlar biraz yılık oluyor sürekli sevgi manyağı gibiler :) sizde 2 tane var ne güzel biz biraz abarttık hayvan sevgisini her muhtaç olanı aldık şuan 10 tane var çocuk olursa kara kara düşünüyorum 2+1 evde nasıl yaşicaz diye
bende de öyle siyah var uzun tüylü sokaktan bulduk tiffany cat diyolar tipine ama canı isterse sevdirir ve çocuk sevmeyen cins bizimki :) bizde farkettik çok olduğunu ama 2ye bakan 3e bakar dedik yok diğeri onun kardeşi sokakta kalmasın dedik sonuç 10Yok öğrenciyken bir Tekirim vardı tam tersi sevgili gibi kavga ediyordukbu simsiyah ;uzun tüylü aslında sokaktaki kedilerin bir kısmı Norveç orman kedisi kırması ... bu da öyle .... 10 tane çok iddialı eşim üçüncüye bile yasak koydu bana kendimize zor bakıyoruz diyor haklı da
Bizim de aslında saçımız dökülüyorYa kozlar bu kedilerin kılı niye dökülüyo bizimki aşırı döküyor kestirdik uzadı gene aynı evde gezssin istiyorum ama aşırıda takıntılıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?