Bırakmayın zatenEn güzeli araştırmak lazım ben başta çok karşı çıktım ama alıştım da şimdi bırakmak sor olur
Sanırım ben doğrusu yaptırmakta fayda var teşekkür ederim bilgileriniz içinBırakmayın zaten..... veterinerde test yaptırabilirsiniz....
Cnm benimde evimde evcil kedi var .iç dış parazit yaptirdik karma 2 asisi ve kuduz aşısı yapıldı. .Toxoplazmaya dikkat etmen yeter ; zaten 10. Haftada testi yapılıyor , evimizde iki kedi var , onlar da toxo negatif , ben de negatifim(gebelikten önce test yaptırmıştım) yine de eşim temizliyor tuvaletlerini ... sokakta da ne ben ne eşim kedi sevmiyoruz şimdilikevde hayvanla büyüyen çocukların fiziksel ve ruhsal olarak daha sağlıklı olacaklarını düşünüyorum
Korkmayın ; bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum , biz kadıköyde oturuyoruz ModaVet’e götürüyoruz kedilerimizi.... 1 yıl önce yaptırdık açıkçası hatırlamıyorumCnm benimde evimde evcil kedi var .iç dış parazit yaptirdik karma 2 asisi ve kuduz aşısı yapıldı. .
Ama ben diskisini temizlemiyorum odada bizle yasiyor
Toxoplazmadan çok korkuyorum .siz testi nerden yaptirdinjz. ?sanırım kediyi veterinere yaptiriyoruz. Kaç tl ücreti bilgi verirseniz sevinirim
Bi de ben nereye gidip toxoplazma testi olmam gerekiyor kızlar yardimci olurmusunuz
merhaba bende bir şey sormak istiyorum belki açıkladınız ama kaçırmış olabilirim kusura bakmayın... benimde evimde kediler var ve şuan tüp bebek tedavisi görüyorum şuan iğnelere yeni başladım. bu testi transfer olmadan yaptırmamız mümkün mü? bir bilginiz varmı ?Korkmayın ; bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum , biz kadıköyde oturuyoruz ModaVet’e götürüyoruz kedilerimizi.... 1 yıl önce yaptırdık açıkçası hatırlamıyorumçünkü sadece bunu yaptırmamıştık birkaç test + aşılarını beraber yaptırdık .... eve gelince de bir kereliğe mahsus yıkadık 1 yaşındaydı.... benim uğur böceğim (aslında kara böcüüm - simsiyah) .... transferim onun sayesinde tuttu karnımda gurul gurul durdu hep... gerçekten sahiplenmek çok güzel birseymiş ... sizin yapacağınız testin ismi TORCH bunda da toxo dısında bebeğe zararlı olabilecek birkaç virüs daha bakılıyor .... bu arada IgM ve IgG iki antikor tipi var.... IgG pozitifseniz de korkmayın.... bu sadece bu virüsle bağışıklık sisteminizin daha önceden tanışmış olduğunuzu gösteriyor .... önemli olan IgM pozitif olmasın .... ama buna da sonucta ilaç veriliyor diye biliyorum .... içinizi ferah tutun .... kadın Doğum veya dahiliye en TORCH tahlili yaptırmak istiyorum diye söyleyebilirsiniz ama kadındogum doktorunuz zaten 10. Haftaya kadar ister ...
O zaman size göre veteriner hekim olan hiç bir kadının evlenmemesi ve çocuk sahibi olmaması gerek ?Bu konu hakkında şunu söyleyebilirim kim ne derse desin herkesin vucudu aynı değil herkesin direnci aynı değil hepimiz hayvan seviyoruz hayvan sevmeyene insan denmez zaten ama kedinin de zararlı olduğu bilinen bişey benim arkadaşım doğumdan hemen sonra 15 gün kayınvalidesinde kaldı evlerinde de kedi varmış ve yenidoğan bebeğinin karnı şuan olması gerekenden daha fazla şiş ve doktor kediden dolayı enfeksiyon kapmış olabileceğini söylemiş kendinizi çöpe atın demez kimse diyemez zaten ama en azından hem kendiniz hemde bebeğinizin sağlığı için bu süreçlerde biraz uzak durmakta fayda var bence ben görüp şahit olduğum için söylüyorum
Bakan kör müsünüz acaba okuma yazmanız mı yok yada her bünye aynı değildir diyorum benim yakındaki bir insan yaşadığı için söylüyorum belkide o kedilerin aşıları yoktur yaşayan birini gördüğüm için konuşuyorum boş yere değil bende kedi köpek hatta bütün hayvanları severim niye sevmeyelim hayvan sevmiyormuş gibi muamele ediyorsunuz önce Bi yazdığımı anlayın sonra yorum yapın.O zaman size göre veteriner hekim olan hiç bir kadının evlenmemesi ve çocuk sahibi olmaması gerek ?
Öyle mi ?
Ben de hamileyim benim de evimde köpeğim var .. hamile kaldığımda hem dahiliye hem veteriner hem de kadın doğum doğum doktoruma sordum asla ama asla zararı olmayacağını söyledi. Hepsinin söylediği 2 şey vardı
1) köpeğinizin dışkısına dokunmayın, eşiniz alsın; gerekiyorsa eldivenle alın
2) aşılarını ve iç dış parazitlerini ihmal etmeyin.
Bunlar yapıldıktan sonra hamilelikte ne anneye ne bebeğe herhangi bir zararı yok merak etmeyin.
herhangi bir bilginiz yoksa da araştırın bence.
İyi günler.
Yazarken düzgün konuşun ?Bakan kör müsünüz acaba okuma yazmanız mı yok yada her bünye aynı değildir diyorum benim yakındaki bir insan yaşadığı için söylüyorum belkide o kedilerin aşıları yoktur yaşayan birini gördüğüm için konuşuyorum boş yere değil bende kedi köpek hatta bütün hayvanları severim niye sevmeyelim hayvan sevmiyormuş gibi muamele ediyorsunuz önce Bi yazdığımı anlayın sonra yorum yapın.
İyi günler.
Benim halkıma girerek benim sizi şikayet etmem lazım beni haksız yere yargılıyorsunuz hatta bu konuşmanıza rencide bile ediyorsunuz buyrun birlikte şikayet edelim.Yazarken düzgün konuşun ?
Kör derken ?
Her neyse sizinle münakaşaya girmeyeceğim, dengim değilsiniz :) direk şikayet ediyorum bu edepsiz üslubunuz yuzunden.
Hoşçakalın.
Ben sizin hakkınıza girmedim, sizi yargılamadım da sizi rencide edecek, hakarete yönelik söz yazmadım.Benim halkıma girerek benim sizi şikayet etmem lazım beni haksız yere yargılıyorsunuz hatta bu konuşmanıza rencide bile ediyorsunuz buyrun birlikte şikayet edelim.
Hamile değilim fakat bunun için tedavi görüyorum. Doktorumla bunu uzun uzun konuştum. Sadece kumunu sen temizleme dışkıdan uzak dur yeter dedi. Ve etrafımda kedisi olup bebeği olan insanlarda var çok şükür sapasağlam bebekleriMerak ettim sordum bi sıkıntımı olduki gebeyim kedim var benim gibi olan varmı nelere dikkat edilmeli diye konu açtım
Yok ya dengim değilsin diyerek aşağılayan benim demi tabi siz çok iyisiniz 10 numarasınıBen sizin hakkınıza girmedim, sizi yargılamadım da sizi rencide edecek, hakarete yönelik söz yazmadım.
Yazdığınıza göre veteriner kadınların hamile kalmaması gerek dedim
KÖR yazan sizsiniz bu da bir hakarettir.
Üslubunuz çok çirkin, düzelmeyi deneyin.
Alıntılamayın daha.
Yaptırabilirsiniz ... toxo igg/igm.... zaten uzun zamandır yanınızdalarsa sorun yok ; önemli olan gebelik sırasında enfekte olmamak... benim öncesinde yaptırmamın sebebi transferden tam 1 ay önce yeni doğmuş yavruları ziyaret ettim kendimi tutamadım çok tatlılardımerhaba bende bir şey sormak istiyorum belki açıkladınız ama kaçırmış olabilirim kusura bakmayın... benimde evimde kediler var ve şuan tüp bebek tedavisi görüyorum şuan iğnelere yeni başladım. bu testi transfer olmadan yaptırmamız mümkün mü? bir bilginiz varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?