Gebelikte kaşıntı

ozyeni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
12
6
33
Merhaba. 40 haftalık hamileyim 2 aydıe kaşıntılarım var hemde tatlı tatlı kaşınıyor doğal şeylerle idare etmeye çalışıyorum. Gebelik kolestazı değilim sonuçlarım temiz çıktı. Bir özel bir devlet olmak üzere 2 cildiye bölümüne göründüm hormonlardan kaynaklı dediler. Ama benim artık sinirlerim bozuldu. Kaşıdığım yer kızarıyor sanki o bölge yanıyor sonra minik minik kızarıyor. Kaşımamaya çalışıyorum ama yok son zamanlarda delirtiyor kaşıntı. Uykudan önce duş alıyorum gece uyuyabiliyorum ama sabah uyandığımda başlıyor. Tenime birşey değsin istemiyorum. Doğum zamanım geldi evet ama bu her neyse doğumdan hemen sonra geçecek mi ya? Başına gelenlerden olumlu şeyler duyarım belki diye bu konuyu açıyorum

Ay ağzınız bal yesin sanki sonsuza kadar devam edecekmiş gibi bir his çok teşekkür ederim cevap yazıp rahatlattığınız için
Ben preeklemsi geçirdim düsünün tek hamilelik hormonlari degil tshlar, proteinler havada ucusuyodu dogumla gittiler, agrilarda cabası

Ben preeklemsi geçirdim düsünün tek hamilelik hormonlari degil tshlar, proteinler havada ucusuyodu dogumla gittiler, agrilarda cabası
Çok şükür atlatmanıza çok sevindim inşallah benim de doğumla birlikte geçer kaşıntılarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…