- Konu Sahibi meltemgul8
-
Evet bu haftalarda duyman gerekiyor. İçini ferah tut her şey olacağına varıyor. Allahtan hayırlısını dileyelim her zamanBenim adete göre 10+5 ama geç döllenme olabilir dedi 3 hafta gerideydi bayram öncesi kontrolde daha kalp atışı duyamadım inşallah gelişmiştir ve sabah duyarım kalp atışlarını
9 haftalık gittim 6 hafta çıktı doktorun dediği gibi geç döllenmeyse en az 7+6 olması gerekiyor yarın inşallah öyledir gelişmiştir. Ama olmayana ağlasanda bağlasanda durmaz her türlü sonuca hazırlamaya çalışıyorum kendimiEvet bu haftalarda duyman gerekiyor. İçini ferah tut her şey olacağına varıyor. Allahtan hayırlısını dileyelim her zaman
Evet canım kesinlikle öyle . Kalp atışı için mi kaçınca hafta olması gerekiyor acaba9 haftalık gittim 6 hafta çıktı doktorun dediği gibi geç döllenmeyse en az 7+6 olması gerekiyor yarın inşallah öyledir gelişmiştir. Ama olmayana ağlasanda bağlasanda durmaz her türlü sonuca hazırlamaya çalışıyorum kendimi
6 da duyan da var 9 da duyan da var benim doktorum son kontrolde 6 haftalık gözüküyor daha küçük zararı olabilir diye bakmadı bile bizde hem gelişmiş mi diye geliştiyse de kalp atışı var mı diye bakıcaz yarınEvet canım kesinlikle öyle . Kalp atışı için mi kaçınca hafta olması gerekiyor acaba
Hadi bakalım hayırlısı yarın güzel haberlerini bekliyorum mutlaka yaz :)6 da duyan da var 9 da duyan da var benim doktorum son kontrolde 6 haftalık gözüküyor daha küçük zararı olabilir diye bakmadı bile bizde hem gelişmiş mi diye geliştiyse de kalp atışı var mı diye bakıcaz yarın
Teşekkür ederim muhakkak yazarım inşallah hepimiz güzel haberler alırızHadi bakalım hayırlısı yarın güzel haberlerini bekliyorum mutlaka yaz :)
Benim ki kanama değilde kahverengi lekeBende
merhabalar bende aynı durumdayım benim kanamam çok, doktor Progestan başlattı ilk başta kırmızıydı şimdi kahveye döndü ama ara sıra kırmızı geliyor. Doktora gittim kese ve bebek var kalp atışı için cuma günü gel dedi bekliyorum bende
Benim kanama oluyor sonra kahverengi lekeye dönüyor anlamadım. İlişkiye girmiştim ondan kaynaklı olabilir mi acabaBenim ki kanama değilde kahverengi leke
Gelişememiş bebeğim bıraktı gitti beniHadi bakalım hayırlısı yarın güzel haberlerini bekliyorum mutlaka yaz :)
Çok geçmiş olsun üzme kendiniGelişememiş bebeğim bıraktı gitti benikürtaj olucam bugün lütfen dua edin korkuyorum
Olacaktım bugün yatış falan verildi sabah evden çıkmadan su içtiğim için yarın sabaha alındı yarın sabah 10 da olucamÇok geçmiş olsun üzme kendinioldun mu kürtaj dualarım seninle
Kalbi oluşmamış mı bebeğin doktor ne dedi tam olarak canımOl
Olacaktım bugün yatış falan verildi sabah evden çıkmadan su içtiğim için yarın sabaha alındı yarın sabah 10 da olucam
Kese bozulmuş benim kalbinin oluşup oluşmadğını bilmiyoruz daha dinlememiştik kalp atışını ama geçen kontrolde bebeği küçükte olsa görmüştükKalbi oluşmamış mı bebeğin doktor ne dedi tam olarak canım
Anladım canım sıkma canını Allahtan hayırlısı buymuş demek kiKese bozulmuş benim kalbinin oluşup oluşmadğını bilmiyoruz daha dinlememiştik kalp atışını ama geçen kontrolde bebeği küçükte olsa görmüştük
Öyle avutuyorum bende kendimi yapacak bir şey yok artıkAnladım canım sıkma canını Allahtan hayırlısı buymuş demek ki
Tabi kiÖyle avutuyorum bende kendimi yapacak bir şey yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?