- 20 Kasım 2020
- 66
- 17
- 25
-
- Konu Sahibi Merveaydin1337
Hamilelikte bütün kanamalar risklidir diye okumuştum. Muayene olun iciniz rahatlasin.Kızlar merhaba geçtiğimiz cuma günü kesem gözüktü 20 gün sonra bebeğimin kalp atışları için hastaneye gidecektim. Bu sabah açık renkte kan geldi çok korkuyorum kesesi gözüktükten sonra bu durumu yaşayan var mı
Progesteron ne işe yarıyor canımIhmal etmeden hemen doktora gitmeniz gerekir progestan verir toparlarsiniz inşallah ayağa kalkmayin bol su tüketin
Ve doktora gidin
Fitil veya normal.ilaç olarak kullanılıyor kanamayi kessin düşüğü önlesin diyeProgesteron ne işe yarıyor canım
Sağol canım teşekkür ederimFitil veya normal.ilaç olarak kullanılıyor kanamayi kessin düşüğü önlesin diye
Hatırladığım kadarıyla rahim kasilmalarini engelliyor du
Çok teşekkür ederim canım yazdığın için sadece peçeteye bir damla geldi devamı gelir diye endişe ediyorumMerhaba öncelikle gebeliğin hayırlı olsun canım
Kanama dediğinde eğer çeşme gibi şarıl şarıl kanama şeklindeyse ve ped dolduruyorsan mutlaka doktoruna görün. Ama eğer peceteye leke bırakacak kadar yani lekelenme seklindeyse ve kahverengi pembe ise normal diyor doktorlar. Benim bir aydır var yani keseyi gördüğümüzden beri. Kaç defa acile doktora gittim sayamadim. Bulundugun yerde kadın doğum hastanesi varsa acilinde mutlaka kadın doğum uzmanı bulunuyor. Hemen bakarlar kesenin etrafında kanama alanı var mı diye. Eğer varsa bu ciddi birşey. Benim yoktu çok şükür ama doktor hem progestan hap hem de iğne verdi bir aydır kullanıyorum. Buna rağmen devam ediyor ve doktor normal diyor artık önemsemiyor. Tabi yatıp dinlenmek de çok önemli. Ayaklarını dik koy yat bol bol dinlen. İnşallah rabbim bebegini sana bağışlasın sağlıkla ilerlesin
Rica ederim canım inşallah bir daha gelmezÇok teşekkür ederim canım yazdığın için sadece peçeteye bir damla geldi devamı gelir diye endişe ediyorum
Kanama tekrarladı mı canımHemen doktoruna bilgi ver canım benimde geçen haftalarda çok küçük bir kanamam oldu progestan fitil verdi doktorum önlem amaçlı ihmal etme
Kanama,pembe akıntı,kahverengi akıntı,sadece peceteye az bir kan gelmesi vs bunlar her gebelikte farklı şeylerin sinyalleridir. Korkun diye demiyorum bunu. Sadece bir an önce doktorunuza haber verin. Yazılanlarda ya da burada en basit pembe akıntı önemsiz denir. Sizde önemli çıkar belli mi olur. Ya da kan gördün koş denir sizde doktor sıkıntı yok der.Kızlar merhaba geçtiğimiz cuma günü kesem gözüktü 20 gün sonra bebeğimin kalp atışları için hastaneye gidecektim. Bu sabah açık renkte kan geldi çok korkuyorum kesesi gözüktükten sonra bu durumu yaşayan var mı
Umarım benimde geçicidirYok canım olmadi nokta kadar biseydi ben korkup gitmiştim yine de
Çok haklısınız herkeste herşey aynı olmuyor gebelik belirtisi bile kişiden kişiye farklılık gösteriyor cevabınız için çok teşekkür ederim dikkate alıcağım.Kanama,pembe akıntı,kahverengi akıntı,sadece peceteye az bir kan gelmesi vs bunlar her gebelikte farklı şeylerin sinyalleridir. Korkun diye demiyorum bunu. Sadece bir an önce doktorunuza haber verin. Yazılanlarda ya da burada en basit pembe akıntı önemsiz denir. Sizde önemli çıkar belli mi olur. Ya da kan gördün koş denir sizde doktor sıkıntı yok der.
En sağlıklı olanı aklınza ne takılırsa gidin doktora görünün varsın pimpirikli desinler içiniz rahat olur.
Valla arkadaşım başından beri en ufak akıntı görse doktora gitti iğne ilaç hâlâ süreci devam ediyor hatta bazen ciddi kanaması oluyor. Bende de minik bir pembe akıntı geldi önemsemedim. Biraz da sakin biriydim ufacık şeyde doktora gidilmez mantığı normaldir vs dedim. Sonuç iki hafta bebeğim yaşıyor sanarak gezdim ama kalbi durmuş. Anlayacağınız her belirti her gebelikte aynı olmaz. Doktorunuzu bilgilendirin. Sürekli arayacakmıyım diye hiç çekinmeyin. Yeterki siz ve minik sağlıklı olsunama korkmayın bir yandan da sakin olup içiniz ferah olsun nasibi varsa ne olursa olsun bebeğiniz size tutunur
Yarın sabah gidicem canımİnşallah canım vakit kaybetmeden doktoruna görün bilgi ver önemsiz de olabilir önemli de olabilir ihmal etme