Merhabalar ,
Ben gebeliğimin 8.haftasindayim. 3 gündür yoğun olmayan kimi zaman pembe kimi zaman kırmızı kanamalar görüyorum. İlk gün doktora gittim kanamaya bir gün öncesinde yasadigim cinsel ilişkimin sebep oldugunu ve kesinlikle önemsiz bir kanama olduğunu söyledi ve bebegimin kalp atışlarının güçlü olduğunu duyduk, ama kanamanın hala devam ediyor olması canımı sıkıyor daha önce yaşayan varmı sormak istedim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim. 100mg verdi sabah öğle akşam 2 ser adet kullanıyorum. Acaba daha önce benzer bisey yaşayan oldu mu ? ne kadar sürdü ? ya da ne kadar sürenin üzerine çıkarsa tehdit oluşturur? bunu merak ediyorum!
Iliskiye yasak getirmiştir zaten, ilacını düzenli kullanıp kendine dikkat edersen Allahin izni ile insallah birsey olmaz canim.
Kanama çoğalıp, ağrıların olursa tehdit oluşturur ve direk doktoruna gitmen gerekir.
Merhabalar ,
Ben gebeliğimin 8.haftasindayim. 3 gündür yoğun olmayan kimi zaman pembe kimi zaman kırmızı kanamalar görüyorum. İlk gün doktora gittim kanamaya bir gün öncesinde yasadigim cinsel ilişkimin sebep oldugunu ve kesinlikle önemsiz bir kanama olduğunu söyledi ve bebegimin kalp atışlarının güçlü olduğunu duyduk, ama kanamanın hala devam ediyor olması canımı sıkıyor daha önce yaşayan varmı sormak istedim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Çok geçmiş olsun hayırlısıyla birşey olmaz. benim hala az da olsa devam ediyor kanamam neredeyse 6 gün oldu ama doktorum ısrarla önemli kanamalardan değil diyor yatak istirahati bile vermedi pazartesi tekrar kontrole gidicem umarım seninde geçer biran önce
Çok geçmiş olsun hayırlısıyla birşey olmaz. benim hala az da olsa devam ediyor kanamam neredeyse 6 gün oldu ama doktorum ısrarla önemli kanamalardan değil diyor yatak istirahati bile vermedi pazartesi tekrar kontrole gidicem umarım seninde geçer biran önce
Merhabalar ,
Ben hala yaşıyorum canım 10+0 dayım. Sürekli olmasa da gün içinde en az bir kere damla damla kanama yaşıyorum. Önceki gün çok yoğun oldu acile gittik doktor ilacını alıp dinleneceksin düşecekse müdahale edemeyiz zaten dedi. Sağlıklı bebek düşmezmiş. Vücut sağlıksız gebeliği sonlandırırmış. Doğal seleksiyon dedikleri şey işte güçlü olan hayatta kalıyor. Allah çekemeyeceğimiz yük vermesin. Elimizden geleni yapcaz tevekkül etcez. Çok geçmiş olsun
Bende 1 Haziran’dan beri koyu kahverengi lekelenme yaşıyorum. Dün kontrolüm vardı doktor kesen bebeğe göre küçük dedi ayrıca 9. Haftada olmama rağmen 8. Haftasın dedi ama normal karşıladı. Düşük olma olasılığına karşı iğne verdi, bide vitamin hapı verdi. Bol su iç dedi. Cuma gününe randevu verdi, merakla bekliyorum