• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucizevi gebelik☺️

Merhabalar, sizlere yasadigim mucizevi gebelikten bahsetmek istiyorum biraz uzun olacak ama şimdiden belirteyim :) 2,5 yıllık evliyim. 9 aylık evliyken hamile kalmak icin korunmadım o ay olmayınca doktora gittim pcos var gebe kalman çok zor ama deneyelim dedi doktor. Klomen verdi takip etti ve yumurtaların büyümemiş çok Çetin bu ay zaten olmaz diğer ay gel tedaviye başlayalım dedi. Hiç mi olma şansı yok dedim olursa mucize olur dedi. Ve evet mucize yaşandı o ay hamile kaldım. Taramalara kadar bi sıkıntı yoktu taramalarda ikiz olduğunu ama birinin sağlıklı olmadığını ( tıp dinde trap yanı kolu kalbi bası yok) öğrendim 23 haftaya kadar böyle gitti kalbinde sıkıntı olur operasyon yapalım dediler ama saglikli olanda ölebilir dediler izin vermedik bi gece aniden suyum geldi hastaneye gittik 10 gün yattım ve bi gece plesenta dekolman ile çok fazla kanamayla sezeryana alındım bebeklerimin ikisinide kaybetip ellerimle toprağa verdim. Unutmaya çalışıp 5 ay sonra yeniden denedim ve hamile kaldım çok şükür bu sefer de 9.haftada kalbi durdu kaybettim. Kürtaj oldum. Kürtajdan sonra hiç korunmadım bu ara da bebeklere test yapıldı bana ve eşime test yapıldı hiç bi olumsuz durum yok sadece bende hafif pıhtılaşma çıktı. Neyse kürtajdan sonra Heray doktora gittim ama maalesef bi sonuç yok femara kullandım olmadı doktora en son şubatta klomen verdi takipe çağırdı gene yumurtalarım hiç büyümemiş bu ay asla olmaz dedi diğer ay iğnelerle devam edicez maliyetli dedi. Bu arada bende ovulasyon yapıyorum bi yandan dediği gibi yumurtlama da göremedim hatta testleri de o çok bilindik markadan aldım ikisinin tam koyulugunu asla göremedim kadına da attım zaten oda yumurtlama degil demişti neyse doktor öyle deyince bende artık bıraktım ve zayıflamaya çalışmam lazım diye kendime yeni yol çizdim diyestiyene yazıldım çok güzel haftada 2 kilo verdim falan çok mutluyum. Ayrıca doktora olumsuz konuşunca ben iliskide öyle ayakları havaya dikme sabaha kadar hareketsiz yatma olaylarını yapmadım gayet rahat takıldım hemen banyomu tuvaletimi yaptım. Adetim 3 gün geçti ama benim hep gecikir takmadım doktorda gecikebilir dedi zaten. Aktardan bagirsaklari boşaltıcı yanı Musil görevi gören bi ilaç alıcaktim. Ama içime bi şüphe düştü test yapayımda öyle içiyim vicdan azabı çekmeyim dedim. Herneyse testi damlattım bisey yok iki dk geçti üstünden bi yandan da üzerimi değiştiyorum gözümun ucuyla baktım ki çizgi var ben sok 🤭nasıl olur ne zaman olur diye kendime soruyorum ve hüngür hüngür ağlıyorum. Akşam kan verdik ve 90 çıktı Artık herkese yalan söylemek istemiyodum çok bunalmıştım çok güzel bi zamanda geldi hala da inanamıyorum allahim isteyen herkese nasip etsin asla umudunuzu kaybetmeyin🙏🏻🙏🏻
Eski postunuzu okumustum. Bunu simdi okudum okadar sevindim ve duygulandimki! Bizler icinde dua et neolur 🥰

Back