• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kanama-lekelenme

Sağol canım amin :dua: beklemedik sadece büyük olduğu için hemen almadılar, hap verip düşük yaptırdılar hastanede, ertesi gün parça kaldığı için kürtaj oldum.
Pıhtılaşma sorunun mu vardı :KK43: sulandirici iğne kullandığın için bekliyorlar sanırım.
Rabbim bir daha kayıp yaşatmasın bize transferin negatif olmasından daha zor :KK43:
Yok canım pıhtılaşma bozukluğu ama daha önceki gebeliğim 5 aylıktı ve sürekli kanamam vardı ve erken doğumla kaybettim o yüzden pıhtılaşma olmamasına rağmen doktorum önlem amaçlı cleaxan vermişti bide coraspin kullanıyordum sen kullanmadın mı

Yok canım pıhtılaşma bozukluğu ama daha önceki gebeliğim 5 aylıktı ve sürekli kanamam vardı ve erken doğumla kaybettim o yüzden pıhtılaşma olmamasına rağmen doktorum önlem amaçlı cleaxan vermişti bide coraspin kullanıyordum sen kullanmadın mı

Benim ilk gebeligimdi. Baslarda kullandım ama aşırı kanamalarım olunca doktor kesmemi söyledi. Belki de bu yüzden kaybettim oğlumu. Bilmiyorum kafam allak bullak. Bütün genetik testlerimizi yaptıracağız artık :( neden baştan yapmazlar anlamıyorum illa bize bu acıları çektirdikten sonra mı yapılması gerekiyor :(((

Benim ilk gebeligimdi. Baslarda kullandım ama aşırı kanamalarım olunca doktor kesmemi söyledi. Belki de bu yüzden kaybettim oğlumu. Bilmiyorum kafam allak bullak. Bütün genetik testlerimizi yaptıracağız artık :KK43: neden baştan yapmazlar anlamıyorum illa bize bu acıları çektirdikten sonra mı yapılması gerekiyor :KK43:((
Evet canım gen testlerinizi yaptırın bide tek gen testi diye bişey varmış onuda yaptırın pıhtılaşma testide yaptırın biz gen ve pıhtılaşma testi yaptırdık bişey çıkmadı şimdi de tek gen testi diye bişey varmış onu yaptırıcam
Perişanım şuan p.tesiye kadar nasıl dayanırım bilmiyorum korkuyorum bişey olursa diye kafamda kuruyorum bacaklarım ve belim inanılmaz ağrıyor :KK61:
Gelişmeleri gen sonuçlarını yaz canım bende yazarım Allah'ın izniyle

Evet canım gen testlerinizi yaptırın bide tek gen testi diye bişey varmış onuda yaptırın pıhtılaşma testide yaptırın biz gen ve pıhtılaşma testi yaptırdık bişey çıkmadı şimdi de tek gen testi diye bişey varmış onu yaptırıcam
Perişanım şuan p.tesiye kadar nasıl dayanırım bilmiyorum korkuyorum bişey olursa diye kafamda kuruyorum bacaklarım ve belim inanılmaz ağrıyor :KK61:
Gelişmeleri gen sonuçlarını yaz canım bende yazarım Allah'ın izniyle

Korkma canım hiçbir şey olmaz.
Teyzemin karnında 1 ay ölü kalmış bebek.
Rabbimin mucizeleri bitmiyor 10 yılda 4 bebek kaybetti menopoza girmek üzereyken hamile kaldı ve sağlikli bir oğlu oldu. Bütün testler yaptiracagim canim haber veririm ama sonra ben Kaan Aydos diye bir doktor var ona gitmek istiyorum. Eşimde morfoloji sıkıntısı var bozuk sperm oldukça sağlıklı hamilelik olmayacak galiba :(

Korkma canım hiçbir şey olmaz.
Teyzemin karnında 1 ay ölü kalmış bebek.
Rabbimin mucizeleri bitmiyor 10 yılda 4 bebek kaybetti menopoza girmek üzereyken hamile kaldı ve sağlikli bir oğlu oldu. Bütün testler yaptiracagim canim haber veririm ama sonra ben Kaan Aydos diye bir doktor var ona gitmek istiyorum. Eşimde morfoloji sıkıntısı var bozuk sperm oldukça sağlıklı hamilelik olmayacak galiba :KK43:
Canım ben o doktoru bilmiyorum ben İzmir'de yaşıyorum burda özel bi hastanede bir doktora gidiyorum canım
Benim hamile kalmada bi sıkıntım yok çok şükür şimdilik korunmayı bırakınca hemen hamile kalıyorum. Benim sonradan oluyo ilkinde kalp atışı hiç yoktu ikincide erken doğum oldu sancım başladı suyum geldi kendi kendine doğdu bu seferde kalp atışı durdu
Ben daha önce eşimle gen testi pıhtılaşma testi onun dışında bir sürü test yaptırdık ama bişey çıkmadı. Ama dediğin gibi bu sefer bebeğide gen testine göndericez
Galiba vakti zamanı var sende umudunu kaybetme kimler kimler çocukları olamaz diyorda oluyor inşallah bizimde olur

Merhaba arkadaşlar bende daha yolun başındayım. 1.5 yıl tüp bebek tedavisi oldum ama son 5 ay tedaviye ara verdik ve ben hamile kadım şoklara girdim cunku hamile kalma olasiligim dogal yollardan %5 diyordu doktorlarAma ben hamile kaldim cok sukurDerken ilk bhcg 592 çıktı iki gun sonraki de 597 çıktısagliksiz gebelik olabilir dedi doktor. Ben tabiki tüm gun agladim derken baska bir doktora apar topar gittim son gittigim doktor prof. Ve o kadar iyi geldiki bana 2 saat benimle konustu herseyi anlatti aslinda umut vermedi ama umut doldu icim hersey olabilir dedi dikkat etmelisin dedi ve 2 gun sonrasina tekrar hcg ye baktirtmami istedi ama baska bir labratuvarda baktirtmami istedi. Cmtsi gunu baktirttik ve oradaki labratuvarda da 570 cikti hormonum Dusuyor diye panikteyim suanda. Ama doktorum bebegin degisik bir diyagram cizdigini ve pek tabi hosuna gitmedigini soyledi ama yine de beklemeliyiz gozlemlemeliyiz dedi ve bu carsamba icin tekrar test istedi ve ben korkuyorum hormonuma baktirtmaya cunku cok zor yasadim bu hamileligi yine de sukur ki hamile kalabildimyaklasik 3 gundur lekelenmelerim var hafif kahverengine yakin Ama ayni zamanda polipim de varmis o da yaparmis demisti doktor yinede hep kotu dusunuyorum icten ice iyi dusunmek istesemdeAllah saglikla kusursuz dunyaya getirecekse bana bagislasin yavrumu insallah. Ve Rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu en guzel sekilde yasatsin insallah. Ben buraya yazmak istedim icimi dokmek adina cok caresizim. Kafamdan atmak isterken bir turlu atamiyorum boyle seyler yasayan birileri varsa aranizda nolur bana yazsin lutfen cok tesekkur ederim

Mrb benim de tüp bebek ve 5. haftadayım dün bebeğimi ve kalp atışını ilk kez gördüm ve bugün siyah ipliksi bişey geldi bian görünce korktum sizce normal mi bu.

Bende dün keseyi ve kalp atışını gördüm canım. Doktor kanama alanı var bugün yarın gelir endişe etme dedi. Yerleşme den ve genislemeden dolayi olur özellikle tup bebeklerde çok sık görülür dedi.bugün gelmeye başladı.kahverengi iplik gibi bazı da kahverengi leke şeklinde.stres yapma dedi ama gördükçe insanın morali bozuluyor tabi.
Mrb benim de tüp bebek 5. haftadayım bende dün kalp atışını duydum ve bugün siyahımsı ipliksi bişey geldi görünce birden korktum sizce mormal mi bu

Back
X