• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kanama alanı olanlar

Nisa2019

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
447
447
103
Merhaba kızlar

12 haftalıkken serklaj oldum.Serklajdan 2 gün sonra kanama alanı nedeniyle 3 gün hastanede yattım
Tekrar kanama oldu bir 2 gün daha yattım
Pıhtı falan da geldi
Kontrolde kanama alanı küçülmüştü
Perşembeden beri lekelenme şeklinde kan geliyor bugünde sabahtan beri lavaboya her gidişimde pıhtı geliyor Doktorum takip edelim dedi
Yatıyorum sürekli WC harici kalkmıyorum

Gebeliğinde benim gibi kanaması ve pıhtısı olanlar sizler neler yaşadınız?

Stres üzüntü hareket çoğalıyor. Araştırdım bunu. Uzanmanın çk faydası oluyor. Tuvalet dışında kalkmamaya çalış

Stres üzüntü hareket çoğalıyor. Araştırdım bunu. Uzanmanın çk faydası oluyor. Tuvalet dışında kalkmamaya çalış
Dün gelen pıhtılardan sonra doktora gittim kanama alanı duruyor ama bebek iyiydi Şükürler olsun 🙏
Ama sürekli bir lekelenme sinirlerimi bozuyor artık benim
Biliyorum alışmam lazım ama daha önce 2 kayıp yaşadım tekrar aynı şeyler olsun istemiyorum 😔

Dün gelen pıhtılardan sonra doktora gittim kanama alanı duruyor ama bebek iyiydi Şükürler olsun 🙏
Biliyorum alışmam lazım ama daha önce 2 kayıp yaşadım tekrar aynı şeyler olsun istemiyorum 😔
İnşallah iyi olur moralimi yüksek tutmaya çalış.

Son durumunuz nedır ıns atlatmıssınızdır.

Son durumunuz nedır ıns atlatmıssınızdır.
Ne yazıkki 😔
O gece sancım başladı hastaneye gittik sabaha doğru doktorum muayene etti
Ben sancıdan kıvranırken kanamam geliyor zannettim ama bebeğin suyuymuş gelen
Sonra kürtaja aldılar beni zaten
Nasip buraya kadarmış

Ne yazıkki 😔
O gece sancım başladı hastaneye gittik sabaha doğru doktorum muayene etti
Ben sancıdan kıvranırken kanamam geliyor zannettim ama bebeğin suyuymuş gelen
Sonra kürtaja aldılar beni zaten
Nasip buraya kadarmış
Çok üzüldüm... başka kaybınız var mı.. sebebını öğrenebıldınız mı..

23 haftalık su gelişi,8 haftalık kalp durması be son olarak 15 haftalık su gelişi olmak üzere 3 kaybım var
Sadece 15 haftalık kayıpta kürtaj oldum
Doktorum Eylül ayında histeroskopi yapalım dedi o zamana kadar başka bir doktorun fikrini alacağım
İstediği testler var onları yaptıracağım

Sizin kaç kaybınız var?

23 haftalık su gelişi,8 haftalık kalp durması be son olarak 15 haftalık su gelişi olmak üzere 3 kaybım var
Doktorum Eylül ayında histeroskopi yapalım dedi o zamana kadar başka bir doktorun fikrini alacağım

Sizin kaç kaybınız var?
Cok uzuldum, rabbim hayırlısını ve sagliklisini nasip eder insallah. Allah sabir versin cnm. Benim merak ettigim serklaj varken pihti veya su nasil geliyo 🙁 serklaj erken dogumu onlemiyor mu 😢

Gerekeni yapın doktorunuzla iletşimde olun ama Lekelenmeden korkmayın derim.bende kendimi çook strese soktum bu yüzden hatta zehir ettim hamileliğimi kendime. Bendede çookk küçük kanama alanı vardı.4 aya kadar kahverengi akıntım her gün mutlaka gelirdi.3 ayındı bir hafta falan geçmişti tekrar başladı.şimdi 30 haftamdayım çok şükür.4ayımdan sonra hiç bir şekilde lekelenmem olmadı. Şimdi doğum çantasına alınacaklar listesi yapıyoruz:) inşAllah sizde sağ salim bu ğünleri atlatıp doğuma hazırlanırsınız🤲🏻

Cok uzuldum, rabbim hayırlısını ve sagliklisini nasip eder insallah. Allah sabir versin cnm. Benim merak ettigim serklaj varken pihti veya su nasil geliyo 🙁 serklaj erken dogumu onlemiyor mu 😢
Serklaj suyun gelmesini engellemiyor ne yazık ki
Rahim ağzının açılmasını önlüyor erken Doğum olmasın diye

Gerekeni yapın doktorunuzla iletşimde olun ama Lekelenmeden korkmayın derim.bende kendimi çook strese soktum bu yüzden hatta zehir ettim hamileliğimi kendime. Bendede çookk küçük kanama alanı vardı.4 aya kadar kahverengi akıntım her gün mutlaka gelirdi.3 ayındı bir hafta falan geçmişti tekrar başladı.şimdi 30 haftamdayım çok şükür.4ayımdan sonra hiç bir şekilde lekelenmem olmadı. Şimdi doğum çantasına alınacaklar listesi yapıyoruz:) inşAllah sizde sağ salim bu ğünleri atlatıp doğuma hazırlanırsınız🤲🏻
????
Kime yazdınız bu mesajı

Sizin kaç kaybınız var?
Benımde 2 kaybım var kalp atısı duymadan düşüyordu. Kan pıhtılaşmam varmış su an tekrar geebyım. Plesanta prevıa totalıs var hemde kanama alanım. Lekelenme var 12 haftalıgım 3 hafta cok öenmlı dedı doktor. Bakalım nasıp 🤲🏻 Kayıpların ıcın cok üzüldüm ılerı haftalarda kaybetmıssın hemde. Hısteroskopı olmanı tavsıye ederım.

Benımde 2 kaybım var kalp atısı duymadan düşüyordu. Kan pıhtılaşmam varmış su an tekrar geebyım. Plesanta prevıa totalıs var hemde kanama alanım. Lekelenme var 12 haftalıgım 3 hafta cok öenmlı dedı doktor. Bakalım nasıp 🤲🏻 Kayıpların ıcın cok üzüldüm ılerı haftalarda kaybetmıssın hemde. Hısteroskopı olmanı tavsıye ederım.
Doktorum Eylül ayında histeroskopi yapalım demişti

Merhaba az önce geçmiş yazdıklarına baktım
Bebeğini kaybetmişsin galiba 😔
Allah sabır versin
Neler yapıyorsun şu an?hangi testleri yaptırdın?

Kan sulandirici kullaniyormusunuz

Sizin kaç kaybınız var?
Kan sulandirici kullandinizmi

Back