Gebelikte kan sulandırıcı iğne ne zamana kadar kullanılıyor?

BlueseA5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
256
131
Merhaba kızlar 5 haftalik hamileyim. Daha önce Bi düşüğüm vardı Bi de tutmayan Bi tüp bebek. Şimdi normal yollardan hamile kaldım. Doktor pıhtılaşma problemimden dolayı kan sulandırıcı iğne verdi. Bu iğnyi ne kadar kullanılıyoruz. Hamilelik boyunca mı yoksa ilk 3 ay falan mı? Doktorumla şuan yüz yüze gelemedik ama merak ettim. Daha önce kullanan ne kadar kullandığını yazarsa sevinirim. Teşekkür

Hadi yaaa o kadar uzun mu sürüyor göbekten yapıyoruz ya karınız büyüdükçe nasıl yapcaz ayy çok zor yaa benim canm çok acıyor

Rapor nasıl çıkarabiliriz peki? Bu konu hakkında bilgisi olan var. Mı? Özel hastanede kadın doğum doktoru rapor yazabiliyor mu?

Benim pıhtılaşma raporum olduğu için kadın doğum doktorum çıkarmıştı. Evet özeldi çıkaran doktor.

Doktorum bana da 9 ay kullanacaksın dedi evet gerçekten de çok yakıyor yani kara kara düşünüyorum nasıl dayanırım diye Raporu devlet hastaneleri çıkarıyormuş. Ben gittim ama maalesef gittiğim doktor aşırı tecrübesizdi sanırım bana dedi ki ne raporu öyle bişey yok şimdi farklı bir doktora gidip uğracıcam raporla

Vallahi şimdiden düşünüyorum bende çok zor 9 ay boyunca iğne Allah yardımcımız olsun. Umarım bende çıkarabilirim rapor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…