- 12 Ağustos 2023
- 1.275
- 802
evet 2. den sonra düşünüyorum2.den sonra mı denemeye başlayacaskınız yoksa ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet 2. den sonra düşünüyorum2.den sonra mı denemeye başlayacaskınız yoksa ?
hadi inşallah ya, hayırlısı ve sağlığıyla gelsin. arada yaz mutlakaevet 2. den sonra düşünüyorum
inşallah , belki 3. yüde beklerim çok kararsızım ne ypacağım konusunda , bir 2. yi olaydım bi ar önce , dr da önce 2 bekle dedi sonra 3 dedi kafam karıştı , başka doktor bana hiç beklemene gerek yok demişti yani ne yapayım şaşkınım biraz bende , ruhsal olarakta buhranlı bi dönemdeyim hakkımızda güzeli ve hayırlısını diliyorumhadi inşallah ya, hayırlısı ve sağlığıyla gelsin. arada yaz mutlaka
bana 2 doktorda 1 adet dönemi yeterli dedi. ama tabi doktorlar farklı düşünebilirler bilemiyorum. rahim toparlandıktan ve temizlendikten sonra her şey eskisi gibi..inşallah , belki 3. yüde beklerim çok kararsızım ne ypacağım konusunda , bir 2. yi olaydım bi ar önce , dr da önce 2 bekle dedi sonra 3 dedi kafam karıştı , başka doktor bana hiç beklemene gerek yok demişti yani ne yapayım şaşkınım biraz bende , ruhsal olarakta buhranlı bi dönemdeyim hakkımızda güzeli ve hayırlısını diliyorum
sen enfeksiyon kaptığını crp den mi anlamıştın kandan yanibana 2 doktorda 1 adet dönemi yeterli dedi. ama tabi doktorlar farklı düşünebilirler bilemiyorum. rahim toparlandıktan ve temizlendikten sonra her şey eskisi gibi..
yok canım, sancı ve idrar tutamama sık idrara çıkma ve idrar tahlilinden anladım. kanda crp düşüktü.sen enfeksiyon kaptığını crp den mi anlamıştın kandan yani
Doğal yolla hamile kalmıştım zaten yine doğal yolla deneriz rabbim sağlıkla versin inşallahcanım doğal deniyorsun değil mi? rabbim sağlıkla bebek versin. dualarım seninle.
Vereceğiz canım inşallah ve unutacağız bu kötü anıları şu an ezan okunuyor ezanların hürmetine rabbim burda çare bekleyen sağlık şifa bebek bekleyen herkesin beklediğini versin. bizler allahın sevdiği kullarız ki imtihan ediyor bizi ya da daha kötü bi şeyden koruyor o her şeyin en hayırlısını bilendir . dualarım hepimizle inşallah bu ay ,gelecek ay ya da bir sonraki ay önemli değil önemli olan bizim sağlığımız ve sağlıklı bir bebeğimizin olmasısadece buradaki bütün canı ve ruhu incinmiş annelere söylemek istiyorum , bu aslında çok sık yaşanan bir durummuş. biz hepimiz başımıza gelene kadar bilmiyorduk sadece. Çoğu kadının hayatın bebek kaybı var. Allah bir daha hiçbirimize yaşatmasın. Allah hepimize tekrardan daha güzel günler göstersin , daha sevinçli mutlu haberler birbirimize verelim...
Canım bi kaç gün daha bekle sen bi öncekinde çok olmuştunkızlar ben hala 2. reglimi olmadım bugün 28. gün
Evet aşırı yoğundu kanamamCanım bi kaç gün daha bekle sen bi öncekinde çok olmuştun
İlla olacaktır olmazsa pazartesi doktora gidersin yine benim bitmedi daha bir hafta bar aramızdaEvet aşırı yoğundu kanamam
Şuan beklemedeyim ama neden olmuyor diye de kafaya taktım
çok tesekkur ederim suan hala denemelere devam ediyoruz ama sonuc alamiyoruz birseyler ters gidiyomus gibi hissediyorum bu ayda olmazsa doktora cikicam galibaCanım bedenin yenilensin daha önce olmuş yine olur merak etme bak çaresini bulmuşsunuz en azından iyi düşün iyi olsun dualarım seninle
Bende yarın gideceğim rutin kontrol her şey normale dönmüştür inşallah ona göre rahat rahat başlarız çalışmalara ama sıkıntı yaptıkça olmuyor onu gördüm ben kendimçok tesekkur ederim suan hala denemelere devam ediyoruz ama sonuc alamiyoruz birseyler ters gidiyomus gibi hissediyorum bu ayda olmazsa doktora cikicam galiba
Haklisiniz gercekten bende oyle dusunuyorum kafamixa taktikca olmuyor serbest birakalim diyorum oda pek mumkun olmuyor artik allahtan hayirlisini istiycezBende yarın gideceğim rutin kontrol her şey normale dönmüştür inşallah ona göre rahat rahat başlarız çalışmalara ama sıkıntı yaptıkça olmuyor onu gördüm ben kendim
Haklisiniz gercekten bende oyle dusunuyorum kafamixa taktikca olmuyor serbest birakalim diyorum oda pek mumkun olmuyor artik allahtan hayirlisini istiyce