• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelikte kahverengi leke gelmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnm sukur esimde sana yardim edioms saolsnlarr cnm ben yemegimi yiyorm ve cok su iciyormm follik asitte kullaniorm hem moden bulanio die bebek doymuyo sanma benm annemde snin gbiymiss ama dio hc bse olmadi sukur meyve yemege caliss suanda muz kivi yemek yiyemiosandaaa cnmm
Evet bende diyorum benim yüzümden bişey olucak yiyemiyorum diye zorluyorum meyve dediğin gibi yiyebiliyorum ne guzel allah razı olsun onlardan benim sadece eşim işten geldiğinde sağolsun uğraşır rahat edim diye kaynanam yakın olmamıza ramen sadece arar nasılsın diye dikkat et falan öğüt verir sadece

Evet bende diyorum benim yüzümden bişey olucak yiyemiyorum diye zorluyorum meyve dediğin gibi yiyebiliyorum ne guzel allah razı olsun onlardan benim sadece eşim işten geldiğinde sağolsun uğraşır rahat edim diye kaynanam yakın olmamıza ramen sadece arar nasılsın diye dikkat et falan öğüt verir sadece
Olsn cnm benim hamd olsn esin var yaninda o destekcin en onemliside o deilmi dusun esinde ole olsaydi o daha kotu ama hamd olsnn sen hoc onlari dusunup stres yapma aksamlari sut ic mesela dedgim gbi meyveyi eksik etme cevizde ye sabahlari bulantin oldmu tuzlu kraker var o cok iyi gelio basin ucuna koy bulandikca ye

Olsn cnm benim hamd olsn esin var yaninda o destekcin en onemliside o deilmi dusun esinde ole olsaydi o daha kotu ama hamd olsnn sen hoc onlari dusunup stres yapma aksamlari sut ic mesela dedgim gbi meyveyi eksik etme cevizde ye sabahlari bulantin oldmu tuzlu kraker var o cok iyi gelio basin ucuna koy bulandikca ye
Tmm canım tskr ederim denicem zorlayıp kendimi:KK73:

Evet cok şükür tatlım :KK200:

Back