- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
25 çıktı dünkü değer .Canım belki yerleşme kanamasıdır kan verdinmi ? Ben yerleşme kanamasını yaşadım 7 ve 8 şubat kese ve yolk sac gözüktü kahvetengi lekelenmelerim yerleşme kanaması değil diye düşünüyorum yoksa doktorum soylerdi ama bugun kahverengi leke bitti sarı yeşil kokulu hafif akıntı başladı anlamıyorum nedense
Yarın değilde çarşamba günü gidicem canım hem inşallah bebek iyimi gelişimi ve düşük varmı yokmu diye hem bu akıntıyı sorucam..her iki güne bir değer artıyor canım sen birkaç gün sonra yine kan ver oyle anlaşılıyo gebeliğin devam edip etmediği25 çıktı dünkü değer .
Sarı yeşil i ilk kez duyuyorum canım ya yarın drye gidecek misin peki
Bu sefer çok değere takılmayacaz bir düşüğüm var aynı şekilde ama o aşılama ile olmuştu. Enfeksiyon olabilir mi acaba kuzum sendeki yine de ihmal etmeYarın değilde çarşamba günü gidicem canım hem inşallah bebek iyimi gelişimi ve düşük varmı yokmu diye hem bu akıntıyı sorucam..her iki güne bir değer artıyor canım sen birkaç gün sonra yine kan ver oyle anlaşılıyo gebeliğin devam edip etmediği
İnşallah yoktur tatlım oyle bişey valla bilmiyorumki önceden kaburgalarım agrırdı ara ara karnım agrırdı lekeden beri hiç yok o ağrışar ama kasıklarımda sızıntı var diyorum acaba bebek düştümü birde bu sarı akıntıBu sefer çok değere takılmayacaz bir düşüğüm var aynı şekilde ama o aşılama ile olmuştu. Enfeksiyon olabilir mi acaba kuzum sendeki yine de ihmal etme
Bebek düşerken pıhtı gelir canım anlarsın ama değer düşüyor ise birşey diyemicem sarı bana çok yabancıİnşallah yoktur tatlım oyle bişey valla bilmiyorumki önceden kaburgalarım agrırdı ara ara karnım agrırdı lekeden beri hiç yok o ağrışar ama kasıklarımda sızıntı var diyorum acaba bebek düştümü birde bu sarı akıntı
Değere hiç baktırmadım lekelenmeden sonra buralarada yabancıyım her seferinde eşime hadi gidelimde diyemiyorum yeni iş yerini açtı işleri oluyo bakalım çarşambaya randevu alıp bebek varmı herşey normalmi bakarız artık hayırlısıBebek düşerken pıhtı gelir canım anlarsın ama değer düşüyor ise birşey diyemicem sarı bana çok yabancı
Ama önemli bir sey kuzum senin sağlığın içinde önemli birşey aksatmaDeğere hiç baktırmadım lekelenmeden sonra buralarada yabancıyım her seferinde eşime hadi gidelimde diyemiyorum yeni iş yerini açtı işleri oluyo bakalım çarşambaya randevu alıp bebek varmı herşey normalmi bakarız artık hayırlısı
Haklısın canım bakalım ya carsamba olsundaAma önemli bir sey kuzum senin sağlığın içinde önemli birşey aksatma
Canım geldim doktordan çok şükür herşey yolunda kalp atımları 160,180 dedi ama dinletmedi 5hafta sonra gel dedi bebek gözüktü yani şükürler olsunOlur olur bazilarinin cok gec gorunuyo ustten baktiysaa korkma yuregini ferah tut haberlerini bekliyormm opuyorm senii insallah bebislerimiz bize tutunur
Ayy cok sevindm cnmmm adinaaa peki hala kanamalarin devammi .. bu arada kac haftalik hamissin cnmCanım geldim doktordan çok şükür herşey yolunda kalp atımları 160,180 dedi ama dinletmedi 5hafta sonra gel dedi bebek gözüktü yani şükürler olsun
Tskr ederim tatlım kanamam bitti şükür lekelenmeydi kahverengi yok ama sarı akıntım var normal dedi kalbinide dinletmedi anlamadım niyeyse 5hafta sonraya randevu verdi ayağimla basmam lazım makinaya ses dinletmek icin dedi aletide bastırarak karnıma bebegi görebildi onu pek sorun etmedim artık şükür göründüya ayy sevindim canım şükğr inşallah sağlıklı bebişleriniz olur guzel gebeliğimiz geçer..normal diyolar bazılarında kanama olabiliomuş ama sen dinlen yinede riskli dönemler ne icin güven olmuyo canım özelde ? Ben suan 6+3 olmuşum tatlımAyy cok sevindm cnmmm adinaaa peki hala kanamalarin devammi .. bu arada kac haftalik hamissin cnm
Benimdee 2 gn durdu snra yine azar azar gekdi benmde kese gorundu dedi suan 5 +2gnluk iste 10 gn snra gel dedi kalbini dinliyelm ama ben hftaya devletten randevu aldim ozele pek guven olmuyo diolar korktm acikcasi ama kanamam azaldi ama gelio yine
Insalah cnm ya bana dua ette kanamam kesilskn bu arada kalp icinde doktor gordum dediyse gormustur cnku riskli olur gormeseee merak etme ayrica 6+3de yine erken gormusun ne mutlu sana 5 hafta snra gel demeside normal keseyi gordu kalbide duydu artik aydan aya oluyoo sevindimmm hamd olsun rabbimizee..darisi bana bebeimin kalp atisini duyarim sorunsuz gecer insallahhTskr ederim tatlım kanamam bitti şükür lekelenmeydi kahverengi yok ama sarı akıntım var normal dedi kalbinide dinletmedi anlamadım niyeyse 5hafta sonraya randevu verdi ayağimla basmam lazım makinaya ses dinletmek icin dedi aletide bastırarak karnıma bebegi görebildi onu pek sorun etmedim artık şükür göründüya ayy sevindim canım şükğr inşallah sağlıklı bebişleriniz olur guzel gebeliğimiz geçer..normal diyolar bazılarında kanama olabiliomuş ama sen dinlen yinede riskli dönemler ne icin güven olmuyo canım özelde ? Ben suan 6+3 olmuşum tatlım
İnşallaah guzelim allahım sanada nasip etsin herkeze inşallah kanamaların için progestan kullanıyormuydun canım ? Birde hep dinlenmeye bak uzan iş yapma fazlaInsalah cnm ya bana dua ette kanamam kesilskn bu arada kalp icinde doktor gordum dediyse gormustur cnku riskli olur gormeseee merak etme ayrica 6+3de yine erken gormusun ne mutlu sana 5 hafta snra gel demeside normal keseyi gordu kalbide duydu artik aydan aya oluyoo sevindimmm hamd olsun rabbimizee..darisi bana bebeimin kalp atisini duyarim sorunsuz gecer insallahh
Maşallah canım amin inşallah hepimizeBende kanama geldi.2 buçuk ay ara ara kanama ve sürekli kahverengi şeklindeydi.bebek büyüdükçe geçer dendi.allaha şükür geçti şimdi.4 bucugum. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah.
Ayy biraz olsn rahatladim tesk edermm cnmm rabbim allah saglikli bi seklde kucagimza almayi nasip etsin..Bende kanama geldi.2 buçuk ay ara ara kanama ve sürekli kahverengi şeklindeydi.bebek büyüdükçe geçer dendi.allaha şükür geçti şimdi.4 bucugum. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah.
Verdide ben ictgmde fena tansiyonum dustu yan etki yapti daha icemirm korkudan dinleniorm kayinvalidemde kaliyorm zaten bi vcye bi yemege kalkiormm yatagimi bile seemiyorm o derece yaptirmiyolar saolsnlarİnşallaah guzelim allahım sanada nasip etsin herkeze inşallah kanamaların için progestan kullanıyormuydun canım ? Birde hep dinlenmeye bak uzan iş yapma fazla
Oh ne guzel etki yapıo canım bak bendede oluyodu sanki duvara baktığımda ordan oraya duvar sallanıyodu başım dönüyodu uyku cok basıyodu sen doktoruna sor normal kullan diyosa kullan o rahmini kalınlaştırıyomuş düşük tehlikesine karşı iştah kaybın varmı peki ? Bende cok var suyu bile miğdem almıyo ama beslenmenede dikkat et folik asitini kullan ne guzel kaynanan yardımcı ben yanlızım yinede sağolsun eşim yemek derdi yapmıyoVerdide ben ictgmde fena tansiyonum dustu yan etki yapti daha icemirm korkudan dinleniorm kayinvalidemde kaliyorm zaten bi vcye bi yemege kalkiormm yatagimi bile seemiyorm o derece yaptirmiyolar saolsnlar
Evet cnm sukur esimde sana yardim edioms saolsnlarr cnm ben yemegimi yiyorm ve cok su iciyormm follik asitte kullaniorm hem moden bulanio die bebek doymuyo sanma benm annemde snin gbiymiss ama dio hc bse olmadi sukur meyve yemege caliss suanda muz kivi yemek yiyemiosandaaa cnmmOh ne guzel etki yapıo canım bak bendede oluyodu sanki duvara baktığımda ordan oraya duvar sallanıyodu başım dönüyodu uyku cok basıyodu sen doktoruna sor normal kullan diyosa kullan o rahmini kalınlaştırıyomuş düşük tehlikesine karşı iştah kaybın varmı peki ? Bende cok var suyu bile miğdem almıyo ama beslenmenede dikkat et folik asitini kullan ne guzel kaynanan yardımcı ben yanlızım yinede sağolsun eşim yemek derdi yapmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?