Gebeliğe Hazırlık Gebelikte kahverengi leke gelmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melekmelegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
750
294
53
33
Merhabalar dün randevum vardı keseyle yolt sac yani bebegin beslenme kesesini gördü doktorum bebek daha yok küçük 15mm kese dedi haftaya randevu vermiştiki bugün kahverengi turuncu kokulu leke geldi korktum gittim tekrar riskli durum lekelenme olması dedi ultrasonda kese hala var hatta dün 15mm ken bugün 18mm olmuş tabi hala embryo gözükmedi iğne vurdu ve progesteron verdi bu düşük tehlikesimi doktorum olabilir olmayadabilir dedi sizlerin başına geldimi cok endişeliyim

Ilk haftalarda lekelenme olur oda yerleşme dir rahat olup bebeğinle konuş o seni hissediyor şuan da randevu yü tarihini biraz ileri at 1 hafta sonra gibi kalp atışlarini duyarsın o zaman

Ilk haftalarda lekelenme olur oda yerleşme dir rahat olup bebeğinle konuş o seni hissediyor şuan da randevu yü tarihini biraz ileri at 1 hafta sonra gibi kalp atışlarini duyarsın o zaman
Bende çarsambaya aliyim diye duşunuyordum kese 18mm niye daha oluşmadı diye endişeden nedense içime düşük gibi geliyo cok zor hala açık lekelenmelerim var

Lekelenmeden korkmayın. Duscek olan bebegı ne yapsan tutamazsın. Düşmeyecek olan bebekde ıstedıgını yap düşmez. Herşey Allah ın elınde.
3. Çocuğuma sürpriz sekılde hamıle kalmışım. Adet olmayı beklıyorum. Ben baya baya ağır bıseler taşıdım. Zorladım baya kendımı. Sonra bel ve kaşık agrım sonra kanamam başladı tmm dedım adet oldum. Yine her ısı yapıyorum. 16 aylıkda kızım var. Hep kucakta. 2 gün sonra kesıldı kanama o zaman suphelendım. Meğer hamıleymısım. Doktora gıttım anlattım durumu ben böyle durumlarda müdahale etmeyi sevmıyorum dedı. Protestan vs vermedı. Sağlıksız bebek düşer dedı.
Allah nasıp ettımı tutunur o bebek.
Hakkınızda hayırlısı olsun ıns.

Amin inşallah tskr ederim allah bebeklerinizi size bağışlasın inşallah bendede iki günlük kanama olmuştu pembemsi yerleşme kanamasıydı doktorun dediğine göre ama 5.haftada boyle kahverengi leke gelmesi açıkcası korkuttu dün oldu oysaki ultrasonda hala vardı kese ve beslenme torbası hatta 15mm den 18 mm olmuş 1gnde ama embryo yok oda şüpheli doktorum progestan verdi ve ipne vurdu dün lekelenmem hala var ama..dediğin gibi sağlıklıysa tutunur ama işte elimde değil üzülmüyo değilim

Stres yapma, yerleşme kanaması olabilir. Bende bu kanamayla birlikte öğrenmiştim hamile olduğumu ve doktora sorduğum da olabilir dediği için kötü birşey düşünmedim. Düşük olarak düşünme hemen, kanama dediğim de öyle adet gibi değil lekelenme çok çok az gelmesi lazım.
Herşey gayet normal , korkularını da anlayabiliyorum ben de hamileliğimi öğrendiğim günden itibaren korkularım başlamıştı dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik olabilir mi belirtileri vs nedir derken araştırırken önce boş gebelik denildi sonra bebeğimi gördüm kalp atışı yoktu bu sefer. Kötüyü hiç bir zaman düşünme, hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın insallah

Tatlım yerleşme kanaması oldu bende lekelenme 2 gün kdr cok az sürdü bundan 4hafta önce bu lekeyi görünce cok korktum hani yerleşme kanamasını yaşadım bu neyin nesi diye..dediğin gibi bendede ilk zamanlar vardı boş gebelikmi falan diye sürekli acaba o mu bu mu birde kese gözüktü icinde yolk keseside var 15mm di kese lekelenme günü ultrasona girdim düşme yoktu hatta 1gün oncesi 15mm olan kese 18mm olmuş ama bebek hala yok oda aklıma takıldı ve doktor dediki her leke ve kanamada düşük riski var dediği için korkum var değişik bir leke ya bu anlamadımki

Cank ayni durum bendede var suan tam 4 +6 gunlugum hala kanama var az az oluyoo 7 gn olck doktor snin dedifni banada soledi dinleniorm bol bol bakalmm ne olck insallah bse lmaz snin korkularini cok iyi anliyorm ayni duygularbbendede varr smdilik bi sorun yk ama bakalmm ilerki gnlerde ne olck sali gunu ptesi tam 5 haftalik oluyo doktora gtcm bakalm keseyi grebilcekmiym

İnşallah canım seni anlayabiliyorum benim doktorum biraz garip ama istirat edimmi dedim yo gerek yok düşüceği varsa düşer sen süreklide yatsan düşecegi varsa o düşüyo dedi anlamadım tabi dinlemiyorum ben dinleniyorum ve lekelenmeden 1gün once ramdecumda 3haftalk gebesin dedi ertesi gün lekelenme de 5haftalık gebesin dedi garip..canım sen hic keseyi görebildinmi kaç mm di

Yerlesme kanamasi 2 ve 7 gun olajilirms 3 doktora gttim birisi 10 gne kadar surer ama az olmasi lazm dedi gun icinde az az bol bol dinlenceksin dedi keseyi goremedimm tabiki daha 4 haftalik oldugu icin zaten 4 haftada gorunmezmis alttan muaneyle bebek daha yeni yerlesiyo demisti bekliyelm yarin belki doktora gdebilir tam 5 haftalik oluyo insallah keseyi gorurum sanada haber veririm ama stres yapmamaiz lazm sende agir hareketlerden cekin dinlen yinede eger kismetimzde bebekleeimiz varsa ne olursa olsn bise olmaz dua edelimm bebeislerimiz bize nasip olsnn strers yapmiyalmm dunden beri bende cok kotuyum ama snra dedm iyi deill stresss sn bence baska doktorada gt bu doktorla kalma

B
BIde en son adetin ayin kacii baklm bebein kac haftalikk 5 haftada kese gorunur diolar ama gorunmuyo bile korkma cnku gec yumurtlama oldgndan 6 haftadada gorunebilirms bazenn

İnşallah canım allah hayırlısıyla bize bağışlasın evet haberdar et bende haber ederim sana haftaya çarşamba gidicem ya kalp atışı ve embryo görünür yada düşük olmuştur veya bebek yoktur dedi hayırlısı bakalım öğreneli 3hafta oldu gebeliği ama bana 4,5 ay gibi geliyo sürekli aklımda aman iyimi herşey normalmi karın ağrılarım falan çok yoruldum allah büyük yardımcımız olsun canım

Ahh ahhh bilmezmiyimm durmadan bakiorm bse geldimi diee karin agrisi banada oluyoo korkmaa ayrica dusuk olsa agridan duramazssnn vee parca kan gelmesi lazmmis fazla kan olmasi lazmmis oyzudn korkmaa bizim bebeklerimz yeni yerlesiyo ondan olabilir die dusunuyorm ynede dikkat et cok sick suyla banyo yapma bde iliskiye sakin gorme bben yarin yada obir gn gtcm doktora sana haber veirirm sende bana haber verr insallah cok cok guzel haberler duyariz bebeisimizin kalbini kssesini her seyini goruruz burda knusuruz ne korkmustuk yaa diee ☺ yuregini ferah tut senn bide konus onla her gun bi fatiha okuu karnina dokunarak dua et bol boll

B

BIde en son adetin ayin kacii baklm bebein kac haftalikk 5 haftada kese gorunur diolar ama gorunmuyo bile korkma cnku gec yumurtlama oldgndan 6 haftadada gorunebilirms bazenn
Tatlım son adet tarihim 7ocalta başlayıp 13 ocakta bitti ama benim her adet arası döngü uzun sürüyo 35,36 gün kadar galiba bende geç döllenme oldu ocak son haftaları gibi kaç haftalığım bilgin varmi ? Birde bu ay 7 ve 8 şubat lekelenmem oldu doktor yerleşme kanamasıdır dedi o kadar ve 2gün önce başıma bu lekelenme geldi..benim kesem perşembe günü göründü 15mm olarak icinde yolk kesesi vardi 1gün sonrası da 18mm olmuş ama hala bebek yok icinde

Yok ne ilişkisi kaçıyorum eşimden 2haftAdır garibim :))))) ayyy keşke canımm inşallah iyi haberler alırız..aynenn bende hep bakıyodum kan mı diye işte hayırlısı tatlım yaa hayırlı değilse zaten olmasın haber veririm canım dua edelim bol bol

Olur olur bazilarinin cok gec gorunuyo ustten baktiysaa korkma yuregini ferah tut haberlerini bekliyormm opuyorm senii insallah bebislerimiz bize tutunur

Lekelenmelerin nasıl oldu bende kırmızı geliyor normalde adet günüm bugün ama dün öğrendim gebeliği

Lekelenmelerin nasıl oldu bende kırmızı geliyor normalde adet günüm bugün ama dün öğrendim gebeliği
Canım belki yerleşme kanamasıdır kan verdinmi ? Ben yerleşme kanamasını yaşadım 7 ve 8 şubat kese ve yolk sac gözüktü kahvetengi lekelenmelerim yerleşme kanaması değil diye düşünüyorum yoksa doktorum soylerdi ama bugun kahverengi leke bitti sarı yeşil kokulu hafif akıntı başladı anlamıyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…