inşallah olumsuz bişey yoktur cnm.kahverengi akıntıdan korkma.ondan bişey olmuyo diyorlar.kırmızı yoğun kanama başlarsa hemen dr a gidersin.pazartesi çabucak gelir gidersin bi dr a.bebeğin hayırlı olsun.sağ sağlim kucağına al.darısı bana, kanamalı da olsaa:çok üzgünüm:
amin canım.inşallah.cumartesi doktora gittim.kese gözükmedi.kese gözükmeden akıntılar hakkında net bişey diyemem ded.bthcg değerim 3812 çıktı.önümüzdeki hafta tekrar gidicem allahtan hayırlısı....
merhaba canım bence senin değerin çok yüksek mutlaka görünmesi lazımdı bana göre dış gebelik gibi değerlerin ben geçiridm dış gebeliği kasık ağrım ve kahverengi kanamma vardı doktor bekleyelim dedi taki sonunda iç kanama geçiridm ve tek tüpümde alındı bence sen başka dokora git ihmal etm esonra çok pişman olursun işlahh dış gebelik değildir
hayır canım değerler 15000 olduğunda görülür benim değerim 2 olduğunda göründü ama benimkisi ikizdi hem rahimde olmuştu hemde tüpteydi hamile olduğumu öğrendikten 4 gün sonra kahverengi akıntım oldu doktor düşük tehlikne var dedi ama benim kasık ağrım çoktu özellikte bir tanesinde yatırldım tedavi oldum düşük riski ama değerlerde güzel katladı en sonunda kesemde göründü küraj oldum ama aynı ağrılar değerde yükselmeye başladı zaten sonunda iç kanam geçirdim dış gebeliğin en önemli belirtisi kasık ağrııs ve lekelnme bide kesenni görünmmemmesi
benim amacım senin kafanı karıştırmak değil canım bilgi vermek yaşadığım şeyleri yaşamak hiçmi dokorum dış gebelik olabilir demedimi bu değerlere göre ç kalp atışı görünmese bile muhakakkk kese oluşur
bide canım ben düşükte yapmıştım 3 haftalık ve kese olmuştu ama vajinal bakmıştı doktor
geçmiş olsun canım.ben doktora cumartesi gittim.kasık agrıları ve kahverengi akıntı için hiçbirşey söylemedi.kesede gözükmedi.düşük tehlikesi filanda demedi.kasık ağrılarım sürekli değil ama.ara sıra.bilmiyorum perşembeye kadar bekleyeyim diyorum.hayırlısı
canımseni üzmek istemem ama aynı şeyleri bende yaşadım temmuz ayında. 2 günde bir kan testi yaptır dedi doktorum başkada bişey demedi ve kimyasal gebelik olduğunu anladık daha sonrakahverengi leke denince aklıma yaşadığım şey geliyor ve korkuyorum umarım bebeğine kvauşursun.. dilerim benim yaşadığımı yaşamazsın
canım dikkat et. ben hıcbır akıntı ve lekelenmeyı sevmıyorum.. bol bol dinlenmeye calış. tebrik ederim.... hayırlısıyla kucagına al inşallah!
canımseni üzmek istemem ama aynı şeyleri bende yaşadım temmuz ayında. 2 günde bir kan testi yaptır dedi doktorum başkada bişey demedi ve kimyasal gebelik olduğunu anladık daha sonrakahverengi leke denince aklıma yaşadığım şey geliyor ve korkuyorum umarım bebeğine kvauşursun.. dilerim benim yaşadığımı yaşamazsın
kimyasal gebelik hakkında biraz bilgi verirmisin.gebelik adet gecikmesinden kaç gün sonra sonlandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?