- 9 Şubat 2021
- 74
- 16
- 31
-
- Konu Sahibi Kelebek282
Kaç kilo ile hamile kalmıştınızBu kişiden kişiye değişiyor çok yiyim otururum derseni alırsınız o kadar mesela ben 13 kilo aldım arkadaşım ise 5 kilo aldı
siz beslenmenize dikkat ettiğiniz sürece hamilelik ödem vs gibi ihtimaller dışında size zaten kendiliğinden 25-30 kilo gibi kilolar aldırmaz. hamilelik şekeri nedeniyle diyetisyen kontrolünde beslenen arkadaşım 8-9 kg gibi bi kilo ile doğum yaptı. şimdi hamilelik öncesi halinden de zayıf. her şey size bağlı sayılır yaniKızlar selam..
Hamileliğe hazırlık için kilo verme sürecindeyim.
Hayatım boyunca çok kilo almamam gereken bi rahatsızlığım var bu yüzden gebelik benim için riskli en az kilo alımı ile sağlıklı bi gebelik planlıyorum.
Danışdığım bazı arkadaşlar 9 aya kadar 25 30 kilo alındığını söylüyor.
Bu benim için çok bi miktar 60 kilo ile hamile kalınsa sizce kaç kilo alınır???
Anladım çok iştah açılıyor mu25/30 kilo çok fazla hem bildiğim kadarıyla hem de bana göre yani.
Ben de araştırdım bunu ne kadar az kilo ile hamile kalırsanız aslında o kadar iyi.
Mesela 70 kilo biri için max 9/10 diyordu araştırdığım zaman
50/55 kilolarda bir için de 12/15 normal diyordu mesela.
Ben 51.5 ile hamile haldım şuan 54 kiloyum. 3. Ayın içindeyim. Elimden geldiği kadarı ile dikkat ediyorum. 10 kilo ile doğuma gitsem öpüp başıma koyarım
Dogumdan ciktiktan sonra aldiginiz kilonun kac kilosu gitti ? Bi tanidigim dogumdan eve gelip tartilinca 6-7 kilo kadar hemen gittigini soylemisti de.Bu kişiden kişiye değişiyor çok yiyim otururum derseni alırsınız o kadar mesela ben 13 kilo aldım arkadaşım ise 5 kilo aldı
Kaç aylık hamilesnzKisiden kisiye degisiyor bence. Ben ilk 3 ay hic almadim. Hatta 2 kilo kadar verdim 55e dustum. Cok uzulmustum bebegimi besleyemiyor muyum diye. Suan aksam tok karnina 61 falan cikiyorum. 65i gecmek istemiyorum ama sanirim bu gidisle gecicem.
Bende çok fazla olmadı. Zaten belli bir zaman sonra bulantılar başlıyor iştah falan da kalmıyor açıkçası. Ben ilaçla idare ediyorum şu an. Normal zamandan bi tık fazla yiyorum diyeyim.Anladım çok iştah açılıyor mu
Hafta olarak 23+4 ay olarak bi turlu bilmiyorum. 3bucuk ay kaldi dogumuma.Kaç aylık hamilesnz
25 30 kilo çok fazla... İdeal olarak 5_15 arası diyor uzmanlar ben 60 ile hamile kaldım, ilk zamanlar bulantı kusma derken hoop 54 kiloya düştüm şuan 4 buçuk aylık hamileyim 60 kiloyla en fazla 5 alabilirim diye şartladım kendimi ama hayırlısı tabiikiiKızlar selam..
Hayatım boyunca çok kilo almamam gereken bi rahatsızlığım var bu yüzden gebelik benim için riskli en az kilo alımı ile sağlıklı bi gebelik planlıyorum.
63 ile hamile kaldım 76 ile doğuma gittim. Ama hamileliğimin 6. ayında diyetisyen ile devam ettimKızlar selam..
Kaç yaşındasınız bn 26 yim bnde 6 ay sonra düşünüyorumbir de boyunuzu ve vücut kitle endeksinizi bilmiyorum ama kan değerlerini etkilemeden, vücudu strese sokmadan olabilecek en zayıf kiloda hamile kalmak en sağlıklısı gibi geliyor bana. Benim yakın zamanda hamilelik planım yok, en erken 6 ay sonra denemeye başlamayı düşünüyorum ama şimdiden kilo kontrolü ve vücut direncimi arttırmaya çalışıyorum ki vücudum taşıyacağı ağırlıkla şoka girmesin
28 ben de, ben şimdilik 63-64 kg arasındayım ama hedefim 56 ya düşmekKaç yaşındasınız bn 26 yim bnde 6 ay sonra düşünüyorum
60tım çalışıyordum sonra izne ayrıldım yattımKaç kilo ile hamile kalmıştınız
Kişiden kişiye göre değişir bence bu durumKızlar selam..