Gebeliğe Hazırlık Gebelikte kaç kilo alınır?👀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dogumdan ciktiktan sonra aldiginiz kilonun kac kilosu gitti ? Bi tanidigim dogumdan eve gelip tartilinca 6-7 kilo kadar hemen gittigini soylemisti de.
Valla onu bilmiyorum da geçen sağlık ocağında tartıldım kızın 2.ay aşısında 10kilo gitmişti

Kızlar selam..
Hamileliğe hazırlık için kilo verme sürecindeyim.
Hayatım boyunca çok kilo almamam gereken bi rahatsızlığım var bu yüzden gebelik benim için riskli en az kilo alımı ile sağlıklı bi gebelik planlıyorum.
Danışdığım bazı arkadaşlar 9 aya kadar 25 30 kilo alındığını söylüyor.
Bu benim için çok bi miktar 60 kilo ile hamile kalınsa sizce kaç kilo alınır???
30 kilo alan hamile hiç duymadım neden bu kadar abartmış arkadaşlarınız

Kızlar selam..
Hayatım boyunca çok kilo almamam gereken bi rahatsızlığım var bu yüzden gebelik benim için riskli en az kilo alımı ile sağlıklı bi gebelik planlıyorum.
60 kilo ile hamile kalmamaya çalışsanız? hamilelikte az yada çok alınıyor çünkü ama hamile olmadan evvel kilo vermek daha mantıklı geliyor bana. ben tam kilo alıp öyle hamile kaldım keşke kilo verip öyle hamile kalsaydım diyorum. 56ile hamile kaldım bu arada, şuan 6.ayımdayım ve 5 kilo aldım.

60 kilo ile hamile kalmamaya çalışsanız? hamilelikte az yada çok alınıyor çünkü ama hamile olmadan evvel kilo vermek daha mantıklı geliyor bana. ben tam kilo alıp öyle hamile kaldım keşke kilo verip öyle hamile kalsaydım diyorum. 56ile hamile kaldım bu arada, şuan 6.ayımdayım ve 5 kilo aldım.
Öyleypcm

8. Aydayim, 12 kilo aldim.simdiye kadar. Bu kilolarin buyuk kismini ucuncu trimesterden once aldim. Cok kabiz oldum coook 😔 oysaki hizli kilo alimi cogunlukla son trimesterde olur ama benim bagirsak duzenim ancak duzeldigi icin kilo alimima.cok etki etti. son trimesterde ayda 1 kilo alarak devam ediyorum, yani kilo alim hizim düstü. Normalde son trimesterde hizli kilo alimi baslar. Herkesin gebeligi kendine ozgu gercekten, kafaya takmayin. Saglikli ve dengeli beslenin 🌻

8. Aydayim, 12 kilo aldim.simdiye kadar. Bu kilolarin buyuk kismini ucuncu trimesterden once aldim. Cok kabiz oldum coook 😔 oysaki hizli kilo alimi cogunlukla son trimesterde olur ama benim bagirsak duzenim ancak duzeldigi icin kilo alimima.cok etki etti. son trimesterde ayda 1 kilo alarak devam ediyorum, yani kilo alim hizim düstü. Normalde son trimesterde hizli kilo alimi baslar. Herkesin gebeligi kendine ozgu gercekten, kafaya takmayin. Saglikli ve dengeli beslenin 🌻
Kaç yaşndasnz

Kızlar selam..
Ben 10 kilo verdim canm 7.aya girdim hamile kaldığım kiloya gelememisim bıle sadece 3 kilo aldım son 3 ayda yani bunyene bağlı bnce

Kızlar selam..

Merhaba, hic bulantim olmadi o yuzden ben ilk aylarda daha cok kilo aldim. Sonrasinda gebelik sekeri olcum zamani sekerim sinirda cikinca mecburen yesillige ve saglikli seylere yoneldim. Son aylar kilodan cok odem oluyor aslinda ben son aylarda cok kilo almamistim.

1.74 boy 60 kg ile hamile kaldim 74 kilo ile dogum yaptim. Bebek 3950 di eve geldigimde ve odemlerim bir hafta icinde gittiginde 5 kg filan fazlam kalmisti sadece. Simdi neredeyse 8 aylik bebegim ve 58 kg oldum. Hamileyken kilo konusu benim icinde cok onemliydi ama emzirme ve uykusuzlukla yeseniz bile kilo alamiyorsunuz o yuzden tadini cikarin🥰

X