- 25 Aralık 2021
- 2.957
- 4.140
-
- Konu Sahibi Kedili ve Bebeli
Canım kilon çok çok ideal hiç sıkıntı yapma48 kilo gebe kaldım. 20.haftamdayım ve 53 kilo oldum. Daha şimdiden 5 kilo almışım. Çok mu fazla almışım ? Normal mi, bilmiyorum. 5 ayda 5 kilo almış olmak bana çok fazla geliyor. Senelerdir kilomu koruyordum, şimdi bu kadar hızlı artışlar aman aman aman insan bir garip oluyorsizler kaç kilo aldınız ?
Yaa ben o zaman da 2 kilo almıştım galibaCanım kilon çok çok ideal hiç sıkıntı yapmaBen henüz senin haftana gelemedim 12+1’deyim hic kilo almadım daha ama bundan sonra almaya başlayacam diye düşünüyorum
Canım gebelik kilosu, ödemi her kadında oluyor kimse gebe kaldığı kiloyla doğuma girmiyor. Vücut kitle indeksi 18’den düşük olan kadınların doğuma kadar 12-18 kilo alması normal kabul edilir. Sende bu kategoriye giriyorsun. Kafana takma yaniYaa ben o zaman da 2 kilo almıştım galibanormalde de çok kilo almaya elverişli biri değilim. Çok şaşırıyorum böyle olunca ay bu hamilelik insanı gerçekten çok değiştiriyor. İş bir tek hormonlarda kalmıyormuş onu anladım başkalarında görünce, duyunca normal geliyordu da sanki hiç bana olmayacakmış gibi geliyordu o iş öyle olmadı
Ay iyi bari rahatladım gene kızCanım gebelik kilosu, ödemi her kadında oluyor kimse gebe kaldığı kiloyla doğuma girmiyor. Vücut kitle indeksi 18’den düşük olan kadınların doğuma kadar 12-18 kilo alması normal kabul edilir. Sende bu kategoriye giriyorsun. Kafana takma yani
Özelden yazacam canım burayı isgal etmeyeyimAy iyi bari rahatladım gene kızsenin nasıl gidiyor gebişlik ? Bulantıların vs en çok olduğu dönemlerden geçmişsin. Uğradı mı sana da onlar ?
Ay iyi bari rahatladım gene kızsenin nasıl gidiyor gebişlik ? Bulantıların vs en çok olduğu dönemlerden geçmişsin. Uğradı mı sana da onlar ?