- Konu Sahibi fxixndxixkiçim
-
merhaba arkadaşlar
benim ilk haftalarda kanamam olmuştu,hatta 2 buçuk aya kadar zaman zaman tekrarlamıştı ve bu nedenle bana dr um progestan vermişti. 8 saat arayla 2 tane..günde 6 tane...2 buçuk aydan sonra kanamam tamamen kesildi çok şükür.. 3 ay dolunca da dr um artık progestanı kesebilirsin dedi...ama 2 haftadır halen kullanıyorum korkumdan...sanki kesince tekrar kanamam olacak gibi geliyor..devam etsem ne olur ? ARANIZDA BUNU KULLANAN OLDU MU? günde 2 tane alsam mesela,bebeğe bi zararı olur mu ki?
acil cevap bekliyorum kızlar....yardım edin..
ok canım..kesicem..
ama dinlenemem ki...öğretmenim ben...of yaaaa
teşekkür ederim canım,bi tek sen cevap yazdın..çok sağol desteğin için...:)inş..kavuşuruz bebişlerimize:=)
merhaba arkadaşlar
benim ilk haftalarda kanamam olmuştu,hatta 2 buçuk aya kadar zaman zaman tekrarlamıştı ve bu nedenle bana dr um progestan vermişti. 8 saat arayla 2 tane..günde 6 tane...2 buçuk aydan sonra kanamam tamamen kesildi çok şükür.. 3 ay dolunca da dr um artık progestanı kesebilirsin dedi...ama 2 haftadır halen kullanıyorum korkumdan...sanki kesince tekrar kanamam olacak gibi geliyor..devam etsem ne olur ? ARANIZDA BUNU KULLANAN OLDU MU? günde 2 tane alsam mesela,bebeğe bi zararı olur mu ki?
anladım baharcım..inşallah sen de atlatırsın riskli günlerini bir an önce..ben hiç kilo almadım,o da ilginç..yani şöyle söyliyim,tam 2 aydır günde 6 adet progestan kullanmama rağmen, hamile kalmadan önceki kilomdan 1 kilo fazlayım sadece..
demek sizin sağlık ocağında kalp atışlarına bakılabilio,ne güzel..burda öyle bi imkan yok..ancak özeline gidersen...
merhaba arkadaşlar
inşallah arkadaşım herkez sağ salim kavuşsun ve inşallah allahım isteyen herkeze versin bir sıkıntın olursa ben genelde tüp bebek sayfasına takılıyorum oranın bebekleri ya ordan bula bilirsin beni olurmu tatlım kendine iyi bak kafanada olumsuz şeyler getirme canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?