bu beşinci gebeliğim . Daha önce iki gebeliğimde karabasan gibisinden kabuslar gördüm hatırladığım net bir kabusumda karnımı bıçaklayıp bebeğimi öldürüyolardı. O gece uyumadan evvel bebeğimin tekmelerini hissettim onu sevdim karnımın üzerinden ve uyudum . Kötü kabustan sonra korkuyla sabah doktora gittim bebeğimin kalbi durmuştu. Hep kabus görüyordum ama sadece o gece öldüğünü görmüştüm. Bir Önceki gebelikte böyle sonlanmıştı.
Böyle kabuslarla geçen iki gebeliğim sonlandı. Diğer İki gebeliğimde de hiç kabus görmedim iki sağlıklı evladım var.
En son 3 gece önce yine birşey rüyamda boynumu sıktı. Karşımdakinin silüeti yok. Boşluktan ibaret. Öldürmeye çalışıyor beni kaçtım elinden rüyada falan kaçarken nefes nefese uyandım . Korku içinde uyuyamadım daha. Korku filmi kabuslar görüyorum bu kabuslar gerçek gibi geçiyor bazen konuşurken bağırırken buluyorum kendimi. Kabusun içinden uyanmaya çalışıyorum ama uyanamıyorum.
Son gebeliğimde hiç kabus görmemiştim, kabuslar yeniden başladı ve hayatımı zehir ediyor.
Resmen elm sokağı kabusu filmi gibi korkuyla uykuya daliyorum .
Hamilelikte yaşanılan bu kabusların sebebi nedir ki?