- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlık ocağında hamile olduğunuzu söylerseniz gebelikte gereken rutin testler yapılıyor kadın doğum doktoru içinde yeterli oluyorSağlık ocağında yaptırdığım kan tahlilleri yeterli oluyor mu ilk muanede tekrar istenirmi acaba
Merhaba sizle aynı durumdayım. 5.haftada gittim sadece keseye baktı bu hafta 6.hafta perşembe günü kalp atışı duymaya gideceğiz çok heyecanlıyım. Siz ne durumdasınız şuanBen 5. Haftamda gitmistim hic bir tahlil istemedi..Kalp atisi icin 1 hafta sonra gittik o zaman bir suru test istedi..Ödenenleri saglik ocaginda yaptirdim digerlerini hastanede..Srn kalp atisı dinlemediysen ondan henüz istememistir.
Hayirli olsun öncelikle..Cok guzel heyecanlar bunlar rabbim daim etsin..Kucagınıza almayı nasib etsin..Biz sukur 12. Haftamizi bitirdik..Nasipse bi kızım olacak..Her muayene yeni heyecanlar demek..biz iyiyiz cok şükürMerhaba sizle aynı durumdayım. 5.haftada gittim sadece keseye baktı bu hafta 6.hafta perşembe günü kalp atışı duymaya gideceğiz çok heyecanlıyım. Siz ne durumdasınız şuan
Ay ne mutlu çok çok sevindim inşallah sağlıcakla bu haftaları geçiririz. İnşallah benim de bir kızım olur ama nasip hayırlısı Birşey sormak istiyorum ilk kalp atışlarını dinlemek için gittiğinizde kaç haftalıktınız ve alttan mı baktı ultrasonla mıHayirli olsun öncelikle..Cok guzel heyecanlar bunlar rabbim daim etsin..Kucagınıza almayı nasib etsin..Biz sukur 12. Haftamizi bitirdik..Nasipse bi kızım olacak..Her muayene yeni heyecanlar demek..biz iyiyiz cok şükür
Rabbim önce sağlıklı sonra gönlüne gore versin canim...ilk kalp atışını 6. Haftada duydum, cok gaz problemim oldugu icin alttan bakti..Eger alttan bakmasından korkuyorsan sakın böyle bir endişen olmasın, bebeğe hiç bir zararı yokAy ne mutlu çok çok sevindim inşallah sağlıcakla bu haftaları geçiririz. İnşallah benim de bir kızım olur ama nasip hayırlısı Birşey sormak istiyorum ilk kalp atışlarını dinlemek için gittiğinizde kaç haftalıktınız ve alttan mı baktı ultrasonla mı