Gebelikte İlk 3 Ay

evet ben kullanıyorum..
hatta folic plus kullandım hep hamileliği planladığımdan itibaren...en son bitince eczanede bu sefer folic 1 verdiler...yeni çıktı sanırım..başka eczanelere sorup temin edebilirsin..folic plus günde 3 tane alıyorsun ama folic 1 günde bir kere yani daha mantıklı ve pratik canım...

Çok tesekkur ederim cevap verdiğin için.biz zor bebek sahibi olduğumuz için biraz pinpirikliyiz:( Rabbim yardimci olsun herkese

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok tesekkur ederim cevap verdiğin için.biz zor bebek sahibi olduğumuz için biraz pinpirikliyiz:( Rabbim yardimci olsun herkese

Canım bende çok yollardan geçtim, bir sürü ilaç tedavisinden sonra 2.aşılama ile hamile kalabildim canım...sormak istediğin başka şeyler olursa seve seve yanıtlarım..

Canım bende çok yollardan geçtim, bir sürü ilaç tedavisinden sonra 2.aşılama ile hamile kalabildim canım...sormak istediğin başka şeyler olursa seve seve yanıtlarım..

Ne biliyim herkesten farklı şeyler duyuyorum.biz daha yeni öğrendik yani3-4 haftalik tahminen.doktor sadece folik asit verdi başka bisey demedi.mesela bugün evi supurdum sildim.sonra düşündüm acaba yapmamali miydin.düşük tehlikesi varmidir bilmem:(

merhaba. 16-20 hafta arası olan arkadaşlardan ricam ultrason ölçüm değerleri yazabilirler mi? bir sorun yok ama yinede karşılaştırma yapmak istiyorum

Ne biliyim herkesten farklı şeyler duyuyorum.biz daha yeni öğrendik yani3-4 haftalik tahminen.doktor sadece folik asit verdi başka bisey demedi.mesela bugün evi supurdum sildim.sonra düşündüm acaba yapmamali miydin.düşük tehlikesi varmidir bilmem:(

Kendini yormadan,zorlamadan yap,yukarı doğru uzanma yani mutfak dolaplarında erişemediğin bi noktadaysa sakın uzanma...eğilme çöm aşağı :)
bi de ağır kaldırma canım...yavaş yavaş halledebilirsin işlerini...bende 3.haftada öğrendim gebeliğimi adetime 6 gün vardı canım...Şimdi 6-7 haftalığım..çarşamba kontrolüm var inşallah kalp atışı görürüm...:)

merhaba. 16-20 hafta arası olan arkadaşlardan ricam ultrason ölçüm değerleri yazabilirler mi? bir sorun yok ama yinede karşılaştırma yapmak istiyorum

16+0 da
BPD 34.9 mm
EFW1 155 g
AC 108.4 mm
FL 20.0 mm bu degerı 7 ıle carpınca boy cıkıyormus

sende yazarsan sevınırım en azından bende bakmıs olurum;)

Son düzenleme:
16+0 da
BPD 34.9 mm
EFW1 155 g
AC 108.4 mm
FL 20.0 mm bu degerı 7 ıle carpınca boy cıkıyormus

sende yazarsan sevınırım en azından bende bakmıs olurum;)

16+3 haftalıkken
bpd 35.1
efw 158,9
ac 108.8
fl 20,6

senin ki kızmı erkek mi? konu açtım orayada yazabilirsin.başka arkadaşlarda yazarlar belki.takip ederiz.

kahvemavii msjlarını gördüm telaş yapmamaya çalış ark dediği gibi geç döllenme olabilir ben istanbuldayım gerçektende gittin dr önemli ben bağcılardayım sen hangi semttesin ???

meraba bağcılardayım demişsin medipol aysel hanım nasıl bilgin var mı acaba? sen hangi dr a gidiyosun?

Doktor bulantilar icin meptamit verdi. Ancak yemek yapmayi unutsan iiii olcak. Cunku o bulantiyi gecirmio sadece rahatlatio. Bn 16 haftaya kadar cektim. Simdi bitti diyebilirim ancak genede pisiremedigim yemekler ve tahamul edemedigim kokular var

yemek yapıcak kimse kahvaltılık fln idare ediyorum bi şekilde su içemiyorum :( kendimi geçtim çocuğum vitaminsiz aç kalacak die korkuorum :(

yemek yapıcak kimse kahvaltılık fln idare ediyorum bi şekilde su içemiyorum :( kendimi geçtim çocuğum vitaminsiz aç kalacak die korkuorum :(

Sen ufakligi dusunme o donemde senin depolarindakiler ile o hayatini surdurur. Bnde senin gibi korkuodum ama doktorum korkmamam gerektigini o gerekli vitamini bnden saglicni soyledi. Umarim sende kisa surede atlatirsin.

Sen ufakligi dusunme o donemde senin depolarindakiler ile o hayatini surdurur. Bnde senin gibi korkuodum ama doktorum korkmamam gerektigini o gerekli vitamini bnden saglicni soyledi. Umarim sende kisa surede atlatirsin.

inşallaah tatlım yaa ama açım yaani iştah fln yok çok halsizim keyfim yok hiç bişey istemiooo canım :(

hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah ben cok asiri olmasada bulantilar cektim 13 haftaya grcem yagli yerken bulantilarim oluyor hafifledi seninde gecicek insallah.bna kuru kayisi tuzlu kraker cizi tarzi seyler iyi geliyordu,sanada iyi gelir umarim gecmis olsun.

Arkadaşlar orda birileri var mi?

Ya gebelikte 4.haftadayim ne bulantim ne de bel agrim var.sadece sol kasigimda hafif bi sanci var.bu normal mi?herşeyi kafaya takar oldum;(

Arkadaşlar orda birileri var mi?

Ya gebelikte 4.haftadayim ne bulantim ne de bel agrim var.sadece sol kasigimda hafif bi sanci var.bu normal mi?herşeyi kafaya takar oldum;(

benım 6. haftada başladı bulantılarım ama herkeste degısıyor bu durum bendede erken gebelıkte kasık agrısı olmadı daha yenı basladı agrılar

kızlar bende bugun 9+0 oldum su ana kadar ne bulantı ne aserme ne kotu bısıy yasamadım bundan snra sanırım bulantı kusma vs olmaz heralde ben sansşlı hamılelerdenım sanırm :) ama kılo aldım 2 kg uzuluyorum

kızlar son iki aya girdiğinizde ilk 3 ayda neymişki diyeceksiniz. mide bulantısı kötü ama mide yanması daha kötü. gece gündüz uyutmuyor. el ayak şişiyor. kasılmalar başlıyor. çorabınızı bile giyemiyorsunuz bazen. ama bebişler için herşeye değer anneleri

kızlar son iki aya girdiğinizde ilk 3 ayda neymişki diyeceksiniz. mide bulantısı kötü ama mide yanması daha kötü. gece gündüz uyutmuyor. el ayak şişiyor. kasılmalar başlıyor. çorabınızı bile giyemiyorsunuz bazen. ama bebişler için herşeye değer anneleri

mide yanmasını çok iyi biliyorum ve 8.haftadan beri çekiyorum şu sıra dahada şiddetlendi ve artarak devam ediyor .İşte bile huzursuzum bu yüzden rabbim hepimize sabır versin evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin

Back
X