Gebelikte İlk 3 Ay

Arkadaslar birkac gundur karnimda bi agri var. internetten rahim genislemesinden dolayi agri olabilecegini okudum. ama korkuyorum. sizde bu agriyi yasiyor musunuz

Aynı ağrıları bende çekiyorum ve yaklaşık 3 haftadan beri sürüyor. Rahim genişlemesinden dolayı bu ağrıların olması normalmiş. Çok ayakta durunca yada fazla hareket edince daha da artıyor. Ayaklarımı uzatıp biraz dinlenince geçiyor. Fakat sen yine de doktoruna danış istersen canım. İlk üç ayda önemli olabilir bu tür ağrılar. Bide çok fazla kendini dinleme bence ben çok yapıyorum çünkü olmasa da heryerim ağrıyomu gibi geliyo ozaman :9:

kızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım 4 hafta 5 günlük hamileyim. kızlar benim sorum dün ve bugün birer kere sütlü kahve renginde leke gördüm .ayrıca belimde ağrıyor 3 gündür. benim gibi 5 haftalık hamile olup beli ağrıyan ve kahverengi akıntı olan var mı . bugün doktora gidicem ama yine de çok korkuyorum ilk bebeğim.

kızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım 4 hafta 5 günlük hamileyim. kızlar benim sorum dün ve bugün birer kere sütlü kahve renginde leke gördüm .ayrıca belimde ağrıyor 3 gündür. benim gibi 5 haftalık hamile olup beli ağrıyan ve kahverengi akıntı olan var mı . bugün doktora gidicem ama yine de çok korkuyorum ilk bebeğim.

Tatlım öncelikle hayırlı olsun lütfen hemen doktora git. Sakın korkma bişi yoktur ama gebelik te nokta kadar bile kanama olmaması gerekiyor doktorum öyle söledi. Bizde kan uyuşmazlığı var ve ben de ilk leke gördüğümde hiç takmadım doktora haber vermedim tesadüfen 2 gün sonra kontrolüm vardı söledim ve doktorum çok kızdı. Hemen hastaneye gitmelisin. Kan uyuşmazlığı varsa ve leke gelirse hemen uyuşmazlık iğnesi yaplılıyor ki 72 saat içinde yapılması gerekiyormuş. Ödüm kopmuştu bişey olcak diye şimdi çok şükür bişi yok. İğnemi olmuştum 3 ay koruyuculuğu vardı. O 3 ay içinde de yine lekeler oldu ama sonra kesildi.

Tatlım öncelikle hayırlı olsun lütfen hemen doktora git. Sakın korkma bişi yoktur ama gebelik te nokta kadar bile kanama olmaması gerekiyor doktorum öyle söledi. Bizde kan uyuşmazlığı var ve ben de ilk leke gördüğümde hiç takmadım doktora haber vermedim tesadüfen 2 gün sonra kontrolüm vardı söledim ve doktorum çok kızdı. Hemen hastaneye gitmelisin. Kan uyuşmazlığı varsa ve leke gelirse hemen uyuşmazlık iğnesi yaplılıyor ki 72 saat içinde yapılması gerekiyormuş. Ödüm kopmuştu bişey olcak diye şimdi çok şükür bişi yok. İğnemi olmuştum 3 ay koruyuculuğu vardı. O 3 ay içinde de yine lekeler oldu ama sonra kesildi.

sağol canım bugün aldım randevu iş çıkışı hemen gidicem umarım birşey yoktur. iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama yine de çok korkuyorum.

sağol canım bugün aldım randevu iş çıkışı hemen gidicem umarım birşey yoktur. iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama yine de çok korkuyorum.

Korkma canım genelde oluyor ilk aylar hep duyardım. Ben de zaten o yüzden umursamamıştım ama kan uyuşmazlığı da olunca daha bi önemli. O olaydan sonra çok dikkat ettim gece 3 te leke görüp hastaneye koştum düşün.:1: Allahın izniyle bi sorun yoktur içini ferah tut. Sakın ağır kaldırma, yükseğe uzanma hiçbişey olmaz. Hayırlı doğumlar şimdiden.:49::49::nazar::emir_bebek:

merhaba arkadaşlar bende hamile kalmak için uğraşanlardanım benim gibi olan varmı aranızda bide hangi doktorlara gidiyorsunuz malatya da

teşekkür ederim :) Öğretmenlik yapıyorum dün çocuklarımı bırakmayacağım diye direttim ama nerdeyse bayılacaktım okuldan çıkar çıkmaz acile getirdi eşim hemen serum taktılar tansiyonum çok düşmüş bide bronşit dedi doktor antibiyotik verdi bide benim astım geçmişim olduğu için yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi rapor verdi nefes aldıkça hırıltılar geliyo resmen göğsümden :(( doktorun verdiği ilaçları kendi doktoruma söyledim kullanabilirsin dedi ama çok tereddütte kaldım :( ama yine astımım tekrarlarsa diyede korkuyorum

Geçmiş olsun meslektaşım kendine dikkat etmelisin.Bu aylar vucut cok dırencsız oluyor bol bol dınlenmelısın. ilaçların içinide iyi oku.bırde doktorlarsitesi var orda kadın dogumculara soru sorabılıyorsun ılaclarının adını yaz anlat durumu cvp bıkacgun ıcınde gelıyor.tekrar gecmıs olsun.

Arkadaslar birkac gundur karnimda bi agri var. internetten rahim genislemesinden dolayi agri olabilecegini okudum. ama korkuyorum. sizde bu agriyi yasiyor musunuz

ben yaşadım 6 saatten uzun surmuyorsa ve kanama yoksa korkma normalmıs ;)

mrb hoş geldın.kahverengı akıntı koyu renk mı acıık renk mı? benımde akıntım acık kahve gıbıydı ve cogalmıstı korkuyordum senın gıbı kan testınde bakterı cıkmıstı ama nette okudum kahverengı akıntı onemlı mutlaka danıs doktora ;)

Selam arkadaslar. Bende 10+3 bulantilarim ve kusmam devam ediyor. 6 haftada basladim ve halen cekiyorum. Cubuk kraker, beyaz lemlebi, soda, katbonatli sakiz ne bilim daha tum soylenenleri uyguladim ama yok gecmiyor. Kokuya hic dayanamiyorum. Mutfaga girip yemek yapamiyorum. Sonundadoktorum ilac verdide gozumu acabildim. O ilaci bir kez almazsam durum ayni. Uc aylikken gecer diyolar umudum o. Dokuz ay surenleri dusunmek istemiyorum :) Allah bebislerimizi korusunda biz onlar adina herseyi cekeriz.:49:

tatlım hangi ilacı verdi doktorun bende aynen kokular mahfedio yemek yapamıorum ve yemek kokusunu duyduğum anda yemeği yiyemiyooorum yardım:(

mrb hoş geldın.kahverengı akıntı koyu renk mı acıık renk mı? benımde akıntım acık kahve gıbıydı ve cogalmıstı korkuyordum senın gıbı kan testınde bakterı cıkmıstı ama nette okudum kahverengı akıntı onemlı mutlaka danıs doktora ;)

canım doktora gittim bugün kesenin etrafında da hafifi kan gördü doktor. progestan verdi kullan haftaya tekrar kontrole gel dedi. bakalım haftaya tekrar gidicem sütlü kahve gibiydi akıntım.

Geçmiş olsun meslektaşım kendine dikkat etmelisin.Bu aylar vucut cok dırencsız oluyor bol bol dınlenmelısın. ilaçların içinide iyi oku.bırde doktorlarsitesi var orda kadın dogumculara soru sorabılıyorsun ılaclarının adını yaz anlat durumu cvp bıkacgun ıcınde gelıyor.tekrar gecmıs olsun.

teşekkür ederim önerin için hiç duymamıştım bu siteyi güzel birşeymiş :)

tatlım hangi ilacı verdi doktorun bende aynen kokular mahfedio yemek yapamıorum ve yemek kokusunu duyduğum anda yemeği yiyemiyooorum yardım:(

banada doktorum dramamine diye bir hap verdi. doğru dürüst bişey yiyemiyorum bulantılardan dolayı.
kendi yaptığım yemeği yiyemez hale geldim :(

Aynı ağrıları bende çekiyorum ve yaklaşık 3 haftadan beri sürüyor. Rahim genişlemesinden dolayı bu ağrıların olması normalmiş. Çok ayakta durunca yada fazla hareket edince daha da artıyor. Ayaklarımı uzatıp biraz dinlenince geçiyor. Fakat sen yine de doktoruna danış istersen canım. İlk üç ayda önemli olabilir bu tür ağrılar. Bide çok fazla kendini dinleme bence ben çok yapıyorum çünkü olmasa da heryerim ağrıyomu gibi geliyo ozaman :9:

Dinlemeden yapamiyorum ki. Mide bulantim cok siddetlendi. Her aksam yediklerimi cikartiyorum. Simdi de karin agrisi eklendi. Artik herseyi birakip kendimle ugrasir oldum. Yasam kalitem cok dustu:((( Neyse bebegim saglikli olsun da diyorum artik

kızlar merhaba 5 haftalık hamileyim. salı ve çarşamba günü kahverengi lekelenmelerim olduğu için doktora gittim kesenin etrafında kan gördü progestan verdi çok şükür 2 gündür içiyorum ve 2 gündür lekelenme yok sizce geçmiş midir kesenin etrafındaki kan

Doktor bulantilar icin meptamit verdi. Ancak yemek yapmayi unutsan iiii olcak. Cunku o bulantiyi gecirmio sadece rahatlatio. Bn 16 haftaya kadar cektim. Simdi bitti diyebilirim ancak genede pisiremedigim yemekler ve tahamul edemedigim kokular var

Arkadaşlar acilllllllll.....
Doktorun folic 1 diye bir ilaç yazdi 3 ay kullancakmisim.eczane gittik eczaci hic boyle ilaç duymadim folik plus duydum ama bunu duymadim dedi.ben de ne yapacagimi bilemedim.bu ilaci kullanan varmi aranizda?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim, bulantım başladı aralıksız kraker yiorum. meyve falan yiyorum ağzım hiç boş durmuyor , çünkü bişeyler yemediğim zaman midem çok fena oluyor:(( ne zaman geçer hiç bir fikrim yok, kokulara karşı da aşırı hassaslaştım çok fenayım yani:(( Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. inşallah herkese..

Arkadaşlar acilllllllll.....
Doktorun folic 1 diye bir ilaç yazdi 3 ay kullancakmisim.eczane gittik eczaci hic boyle ilaç duymadim folik plus duydum ama bunu duymadim dedi.ben de ne yapacagimi bilemedim.bu ilaci kullanan varmi aranizda?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet ben kullanıyorum..
hatta folic plus kullandım hep hamileliği planladığımdan itibaren...en son bitince eczanede bu sefer folic 1 verdiler...yeni çıktı sanırım..başka eczanelere sorup temin edebilirsin..folic plus günde 3 tane alıyorsun ama folic 1 günde bir kere yani daha mantıklı ve pratik canım...

Back
X