Kızlar merhaba ben 13 haftalık hamileyim 12 haftada yaptırdığım ikili testimde beta hcg değerimin yüksek çıktığı dikkat çekmiştir diyor test sonucumda doktorum sorun yaratmaz diyor ama ben çok tedirginim böyle birşeyle karşılaşan varmı aranızda
Merhaba. Benim degerlerim hakkinda da yorum yapabilirmisinizevet canım ben varım..
kaç çıkmış risklerin biliyo musun?
Merhabalar benim degerleirm yorumlar mısınız hic iyi değilim. Betahcg 128 mom 3.49 pappa 1.98 mom 0.74 yaşım 35
yaş riski 1:241
Biyokimyasal risk >1:50 den büyük
Kombine trisomy 1:219
Trisomy 13/18 <1:10000
Risk çok yüksek 1:50 den büyük olmasını cok riskli dedi amniyosentez dedi var mi.böyle karşılaşan?
Bizim bu kadar yüksek değildi ama biz yine de koldan alınan kanla yurtdışına yollanan dna testinden yaptırdık. İmkan varsa ondan yaptırın biraz pahalı ama kesin sonuç. Gen merkezlerinde yapılıyor.Merhabalar benim degerleirm yorumlar mısınız hic iyi değilim. Betahcg 128 mom 3.49 pappa 1.98 mom 0.74 yaşım 35
yaş riski 1:241
Biyokimyasal risk >1:50 den büyük
Kombine trisomy 1:219
Trisomy 13/18 <1:10000
Risk çok yüksek 1:50 den büyük olmasını cok riskli dedi amniyosentez dedi var mi.böyle karşılaşan?
Merhaba hamileyim ve benim de free beta hcg değerim yüksek çıktı doktor üçlü test de yapalım dedi. Kafam karıştı ve sizin yazınızı okudum aradan baya zaman geçmiş ama yazmak istedim size. Yardımcı olursanız sevinirimüçlü test zaten yapılcak ama 16.haftada yapılıyor ama 2 li test daha önemli hatta 2li testinde sorun olmayana 3 lü test bile yaptırmaya gerek yok benim korkum beta hcg değeri yüksek çıkınca ne oluyor sorun yaratırmı onu merak ediyorum yoksa testime göre risk yok ama beta hcg değerim yüksek işte ama sorun olsa doktor söylerdi dimi
Sizin kaçtı acaba fbetahcg. Benim 200 mom 5,26 çok yüksek. Kombine yaş dolayısıyla 1:376 fakat beta çok yüksek. Sonucunuz ne oldu cevaplarsanız sevinirimMerhaba hamileyim ve benim de free beta hcg değerim yüksek çıktı doktor üçlü test de yapalım dedi. Kafam karıştı ve sizin yazınızı okudum aradan baya zaman geçmiş ama yazmak istedim size. Yardımcı olursanız sevinirim
Benim de beta hcg 200 civarı, siz ileri bir tetkik yaptırdınız mı acaba? Son durum nedir?Sizin kaçtı acaba fbetahcg. Benim 200 mom 5,26 çok yüksek. Kombine yaş dolayısıyla 1:376 fakat beta çok yüksek. Sonucunuz ne oldu cevaplarsanız sevinirim
Canim 1 ay once 3 lu taramam da bhcg olmasi gerekenin 2.5 kati uzerinde cikti ve down riski1/53 tu acilen amniyosentez onerildi yaptirdim.gecrn hafta sonucu aldim temizdi panik yapmaKızlar merhaba ben 13 haftalık hamileyim 12 haftada yaptırdığım ikili testimde beta hcg değerimin yüksek çıktığı dikkat çekmiştir diyor test sonucumda doktorum sorun yaratmaz diyor ama ben çok tedirginim böyle birşeyle karşılaşan varmı aranızda
İki kez detaylı ultrason yapıldı perinatolog tarafından. Hem 16. Haftada hem 21. Haftada. Bir sorun yok ileri bir teste gerek yok dedi. Şimdi 25. Haftamdayım. Herhangi başka bir test yaptırmadım ama bazen fetal DNA yaptırsamıydım tam rahat etseydim diyorum. Haftam ilerledi artık yaptırmamın anlamı yok. Dua ediyorum. Doktoruma güveniyorumBenim de beta hcg 200 civarı, siz ileri bir tetkik yaptırdınız mı acaba? Son durum nedir?
Son durumunuz ne oldu acaba. Benim de beta yüksek merak ettimMerhaba hamileyim ve benim de free beta hcg değerim yüksek çıktı doktor üçlü test de yapalım dedi. Kafam karıştı ve sizin yazınızı okudum aradan baya zaman geçmiş ama yazmak istedim size. Yardımcı olursanız sevinirim
Ben bugün şu yurtdışına gönderilecek genetik testi de yaptıracağım.. Bakalım o ne çıkacak.. Sizin de bebeğiniz sağlıklıdır.. Mutlaka başka bir belirtilen anlarlardı sanıyorum...İki kez detaylı ultrason yapıldı perinatolog tarafından. Hem 16. Haftada hem 21. Haftada. Bir sorun yok ileri bir teste gerek yok dedi. Şimdi 25. Haftamdayım. Herhangi başka bir test yaptırmadım ama bazen fetal DNA yaptırsamıydım tam rahat etseydim diyorum. Haftam ilerledi artık yaptırmamın anlamı yok. Dua ediyorum. Doktoruma güveniyorum
Merhaba bayağı zaman geçmiş ama Fetal yaptırdınız galiba sonucunuz nasıl çıktı benimde beta yüksek geldide bende Fetal yaptırdım sonuç bekliyorumBen bugün şu yurtdışına gönderilecek genetik testi de yaptıracağım.. Bakalım o ne çıkacak.. Sizin de bebeğiniz sağlıklıdır.. Mutlaka başka bir belirtilen anlarlardı sanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?