Gebelikte idrar kaçırma??yoksa suyum mu??

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
Bir süredir vardı,wcye çıktığımda tam lavabodan kalkarken tekrar bi su geliyo bacağımdan süzülüyo ama kontrol edemediğim bişey.Wcye çıkma süreci dışında olmuyor ama suyum az az mı geliyor acaba ?ilk hamilelik olunca birşey anlayamıyorsun emin olamıyorsun.

canım ben wc mi yapıorum peceteyle kuruluorum eminim kup kuru oluyor donumu çekiorum bir bnakıorum pıt die düşüo baya yemek kaşıgı kadar baktım olmuo eşime dedim gidelim gece doktora gittik baktılar hiçibişi yok şu turnusol testi uygulandı ped gibi bişi verdiler altıma koydum 20 dk boyunca durdu ve degilmiş idrar kaçırıyormuşum
senin durumunda benimki gibi olabilir

Aynı benim de öyle ,demek ki idrar kaçırıyoruz.yoksa salı günkü randevuda suyun azalmış derdi bana doktor dimi?

Aynı benim de öyle ,demek ki idrar kaçırıyoruz.yoksa salı günkü randevuda suyun azalmış derdi bana doktor dimi?
tabi canım onlar anlar yani.
benim anladıgım kadarıyla baya boşalıyormuş su gelince ögle dio herkez sızıntı olan cok az.

İyi,bu ümidim de boşa çıktı desene :))) Allahım srn büyüksün

Off su gelşrse anlarmıyız acaba ya bende hep dikkat ediyorum akıntım da arttı kuzenim iki hafta öbce 36 da doğum yaptı bebeğin suyu az az gelmiş farketmemiş mesela

Hayırlısıyla alsak bebişleri kucağımıza son haftalar beklemk cok zor :)

o banada oluyo tatlim son aydayiz olsun o kadar :)

Su patladigindada anlamamak mumkun degil kizlar
Benm 33 haftada patladi biraz yormustum kendmi egil kalk kopekten kac falan :)
Eve geldik yere otrdum bardas kurdum ayakbasparmgma dikenmi ne baatmis ayagmi kaldrmamla bisi fos dedi altmda allah allah dedim kalktm esime dedim neyse kacrdm herlade altima ddm lavbya gderken gene istemsiz fos dedi.bisey
Geri dondum anneme dedim bekleyelm.braz dedi beklioz ama 2 dkkada bi fos fos gelio sirilsklam oldu altim
Koydeydik gorumcemin cocugn bezinden aldim koydum bitane bez sisti baktk gidisat iyi degil artik sular seller gibi akiyo hemen hastaneye yarim saat snra doguma girdim :))

Aklına bir şey düşsün istemem ama bildiğim bir şeyi de söyleyeyim.

Bi arkadaşımın da son haftalarda idrar zannettiği böyle damlamaları,sızmaları oluyordu. Sonra doktora gidince suyunun bittiğini öğrendi. Doktora danışın mutlaka.

vajina agrim bendede var ici aciyor rahim baya hemde ayni mi durumumuz acaba?
bu arada bebis dogum kanalindami?

Bilmiyorum doğum kanalına girdi mi ama aynen fena ağrıyor hatta şu an daha çok ağrıyor ama bana aşağı doğru inmiş gibi geliyor
birde kızımın hareketleri i ellerini çok aşağıda hissediyorum

Bilmiyorum doğum kanalına girdi mi ama aynen fena ağrıyor hatta şu an daha çok ağrıyor ama bana aşağı doğru inmiş gibi geliyor
birde kızımın hareketleri i ellerini çok aşağıda hissediyorum

benimde agrim var ve tarif ettigin agriyi 1 haftadan fazla yasiorum..
kizimin elleri kasiklarimda sanki yumurtaliklarimi sokecek gibi basini hissetmiorum.
merak ettm soriyim dedim cunku hic kimsede boyle agri yok sen var deyince hemen yazam dedim

Yürürken vajinamda baskı hissi ve kenarlarında hafif ağrı acı oluyo ama sizin ağrılarınız çok gibi geldi bana çünkü bende o kadar canımı yakacsk boyutta değil

Yürürken vajinamda baskı hissi ve kenarlarında hafif ağrı acı oluyo ama sizin ağrılarınız çok gibi geldi bana çünkü bende o kadar canımı yakacsk boyutta değil

biraz fazla bizimki bayram öncesi gidicem birtanem muayneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…