Gebelikte idrar kaçırma??yoksa suyum mu??

benimde ilk hamileligimde anlattigin gibi oldu idrar sanmistim ama degilmis suyum az az siziyormus bir kac gun surdu 37 de dogum yaptim. Bence drna bir gorun

Arkadaslar merhaba umarim yardimci olan birileri cikar ben 23 haftalik hamileyim 2 gun once kayinvalidemlere oturmaya gitmistik bende icerde uzaniyim dedim 1 saat dalmisim uyandigimda pantolonunun nemli okdugunu farkettim lavoboya gittim kulotumun islak olduğunu gordum eve gelince degistirdim ustumu ve yattim her 10 dkda bir wcye gidiodum cijinca iyice kurullanmama ragmen bi bakiorum kulodumda hafif islaklik o gun bahcede cimlere oturmustum acaba idrar mi kacirdim yoksa bebegin suyumu bugun baya azaldi akintilarim ayrica gecen hafta doktoruma sari akintim var dedim cocugun suyundan suphelendi ve kultur yaptilar mantar cikti ogun detayli ulturasonada girmistim suyu normal bebegin simdiye kadar hic suyuyla ilgili sorunda yasamadim ama korkuorum bu yasadigim olayi yasayan var mi daha once :KK43:

Bende de aynı sorun var yardım edin lütfen ya wc ye giriyorum kuruluyorum kalkıyorum bir iki damla yine gelmiş ...sonra korktum dr gittim suyun iyi Dedi test yaptı amniyon sıvısı da olabilir Dedi 10 güne bir kont bebeğim durumu çok şükür ayan iyi ama yine de çok kokuyorum öyle şakır şakır gelmiyor ama bir nemlilik var kilotumda ne yapacağım bilmiyorum

Bende de aynı sorun var yardım edin lütfen ya wc ye giriyorum kuruluyorum kalkıyorum bir iki damla yine gelmiş ...sonra korktum dr gittim suyun iyi Dedi test yaptı amniyon sıvısı da olabilir Dedi 10 güne bir kont bebeğim durumu çok şükür ayan iyi ama yine de çok kokuyorum öyle şakır şakır gelmiyor ama bir nemlilik var kilotumda ne yapacağım bilmiyorum
Kac haftaliksin

canım ben wc mi yapıorum peceteyle kuruluorum eminim kup kuru oluyor donumu çekiorum bir bnakıorum pıt die düşüo baya yemek kaşıgı kadar baktım olmuo eşime dedim gidelim gece doktora gittik baktılar hiçibişi yok şu turnusol testi uygulandı ped gibi bişi verdiler altıma koydum 20 dk boyunca durdu ve degilmiş idrar kaçırıyormuşum :KK23:
senin durumunda benimki gibi olabilir
Merhabalar bu sorunu suan bende yasiyorum acaba sebebi nedir cozum buldunuz mu dogumdan sonrada idrar kacirma gibi durumlarina oldu mu. Dogumun normal miydi

X