- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
- Konu Sahibi tembelanne
13. haftada farkettim diz kapağımın arkasına gelen bölümde damarlar belirginleşmişti varismi değil mi derken şimdi o damarlar şişti büyüdü ağrısına dayanıyorum da görüntü berbat içler acısı
doktora kalp damar cerrahına gittim gebeliğe bağlı dedi.
ilk gebeliğimde olmamıştı 17 kilo almıştım toplamda
bu sefer daha fazla kilo almadım aynı seyrediyor kilom ilk gebeliğimle ilk 7 ay toplam 10 kilo aldım. çok ama ilkinden çok değil yani
ilk bebekte 25 yaşındaydım şimdi 33 yaş farkı mı bilemedim
gebeliğinde bacaklarında varis olup doğumdan sonra geçen var mı aranızda. duydunuzmu böyle bişeyi
ya da gebelikten evvel hiç varis sorunu yaşamamış biri hamilelikte yaşayınca tammen iyileşme şansı daha yüksekmi
doktor ilaç vermedi bebeğe geçebilir diye varis çorabı giy dedi haziran sıcagında izmirde nasıl giyerim bilmiyorum işe yarar mı
gçmezse doğumdan sonra ilaç enjekte edilerek düzeltilir ded
bu tedaviyi yaptıran var mı aranızda.
varislerim bacaklarımda ekstra morluk yapıyor çünkü kanamış dedi dr içerden
hızlı ilerlemiş dedi ve normal doğumu engelleyebilir dedi moralim bozuldu.
doktora kalp damar cerrahına gittim gebeliğe bağlı dedi.
ilk gebeliğimde olmamıştı 17 kilo almıştım toplamda
bu sefer daha fazla kilo almadım aynı seyrediyor kilom ilk gebeliğimle ilk 7 ay toplam 10 kilo aldım. çok ama ilkinden çok değil yani
ilk bebekte 25 yaşındaydım şimdi 33 yaş farkı mı bilemedim
gebeliğinde bacaklarında varis olup doğumdan sonra geçen var mı aranızda. duydunuzmu böyle bişeyi
ya da gebelikten evvel hiç varis sorunu yaşamamış biri hamilelikte yaşayınca tammen iyileşme şansı daha yüksekmi
doktor ilaç vermedi bebeğe geçebilir diye varis çorabı giy dedi haziran sıcagında izmirde nasıl giyerim bilmiyorum işe yarar mı
gçmezse doğumdan sonra ilaç enjekte edilerek düzeltilir ded
bu tedaviyi yaptıran var mı aranızda.
varislerim bacaklarımda ekstra morluk yapıyor çünkü kanamış dedi dr içerden
hızlı ilerlemiş dedi ve normal doğumu engelleyebilir dedi moralim bozuldu.