gebelikte hızlı büyüyen varis

tembelanne

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
697
1.413
13. haftada farkettim diz kapağımın arkasına gelen bölümde damarlar belirginleşmişti varismi değil mi derken şimdi o damarlar şişti büyüdü ağrısına dayanıyorum da görüntü berbat içler acısı
doktora kalp damar cerrahına gittim gebeliğe bağlı dedi.
ilk gebeliğimde olmamıştı 17 kilo almıştım toplamda
bu sefer daha fazla kilo almadım aynı seyrediyor kilom ilk gebeliğimle ilk 7 ay toplam 10 kilo aldım. çok ama ilkinden çok değil yani
ilk bebekte 25 yaşındaydım şimdi 33 yaş farkı mı bilemedim

gebeliğinde bacaklarında varis olup doğumdan sonra geçen var mı aranızda. duydunuzmu böyle bişeyi
ya da gebelikten evvel hiç varis sorunu yaşamamış biri hamilelikte yaşayınca tammen iyileşme şansı daha yüksekmi
doktor ilaç vermedi bebeğe geçebilir diye varis çorabı giy dedi haziran sıcagında izmirde nasıl giyerim bilmiyorum işe yarar mı
gçmezse doğumdan sonra ilaç enjekte edilerek düzeltilir ded

bu tedaviyi yaptıran var mı aranızda.
varislerim bacaklarımda ekstra morluk yapıyor çünkü kanamış dedi dr içerden
hızlı ilerlemiş dedi ve normal doğumu engelleyebilir dedi moralim bozuldu.

Canım geçmiş olsun ben de ilerleyen aylarda varıs çorabini hala kullanabilen var mı diye araştırıyorum Karnım büyüdükçe zorlaştı giymek 6 aylık olana kadar hem kış olduğundan hem de daha Karnım zorlamadigindan giydim artık zorlanıyorum
benim ilk hamileliğim ve varislerim 4 yıldır falan var. Çok ileri düzeyde değil ama var sonuçta.
Senin şanslı olduğun nokta varisinin gebeliğe bağlı olmasi. Bu da demek oluyor ki doğumdan sonra geçebilir, tamamen eskiye dönebilirsin. Ama bunun için dikkat etmen varıs çorabı giymen lazim. O zaman ilerlemez. Ama üste gelip aynı soruya takılıyoruz: o çorap bu karınla bu sıcakta nasıl giyilecek? ?

Canım geçmiş olsun ben de ilerleyen aylarda varıs çorabini hala kullanabilen var mı diye araştırıyorum Karnım büyüdükçe zorlaştı giymek 6 aylık olana kadar hem kış olduğundan hem de daha Karnım zorlamadigindan giydim artık zorlanıyorum
benim ilk hamileliğim ve varislerim 4 yıldır falan var. Çok ileri düzeyde değil ama var sonuçta.
Senin şanslı olduğun nokta varisinin gebeliğe bağlı olmasi. Bu da demek oluyor ki doğumdan sonra geçebilir, tamamen eskiye dönebilirsin. Ama bunun için dikkat etmen varıs çorabı giymen lazim. O zaman ilerlemez. Ama üste gelip aynı soruya takılıyoruz: o çorap bu karınla bu sıcakta nasıl giyilecek? ?
canım bende 6 aylık gebeyim ve bir ayağım diğerinden çok şişiyordu.Damar cerrahına gözüktüm ve varis çorabı kullanmayı önerdi,gebelikten önce ufak ufak varislerim vardı ama ağırlık artmasıyla damarlarda etkilenmiş,doğum normalde olsa sezeryande olsa,doğuma varis çorabı ile girmemi söyledi,ıkınma etkisiyle damarlarda sorun olurmuş.Doğum yapmışsındır şimdiye sen doğumda çorap varmıydı?

Merhaba bende suan hamileyim öncesinde çok hafif varislerim vardi şuan örümcek ağı şeklinde varislerim oluştu ve rengi mosmor acaba doğum yaptıktan sonra gerileme oluyor mu çok mutsuzum :KK43:

X