• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte grip

eazsen

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
343
232
18
25
Merhaba kızlar
30 haftalik hamileyim ve grip oldum burnum akiyor hapsuruyorm bogazlarm kotu durumda ,ilacda kullanamiyorm, sadece limonlu ballı sicak su iciyorm , onere bileceginiz bisey varmi , ve vikis sürsem bogazlarima bi zarari olurmu ,ve ya gribliyken bebegime bisey olurmu endiseliyim😥

Ben de 27 haftalik hamileyken grip oldum. Hatta domuz gribi oldum:) kullanabilecegim tek sey paroldu. Balli zencefilli limonlu su ictim. Pastil kullandim. Viks kullanmadim ama sicak su torbasi iyi geldi. Birsey olmaz bebege Allahın izniyle korkma

Ben de 27 haftalik hamileyken grip oldum. Hatta domuz gribi oldum:) kullanabilecegim tek sey paroldu. Balli zencefilli limonlu su ictim. Pastil kullandim. Viks kullanmadim ama sicak su torbasi iyi geldi. Birsey olmaz bebege Allahın izniyle korkma
Çok tesekkur ederim zenvelli balli limonlu suyu deneyecegim , vikis kullansam rahatlaticagini dusunuyorm burunlarima falan sürsem diyorm ama korkuyormda bebege zarari olurmu diye

Viks
Çok tesekkur ederim zenvelli balli limonlu suyu deneyecegim , vikis kullansam rahatlaticagini dusunuyorm burunlarima falan sürsem diyorm ama korkuyormda bebege zarari olurmu diye
Hamilelikte viks kullanmayi onermiyorlar diye biliyorum. Normalde de burun icine sürülmesi sakincali. Burun disina surulebilir belki ama gebelikte kullanmasaniz iyi olur sanki

Viks

Hamilelikte viks kullanmayi onermiyorlar diye biliyorum. Normalde de burun icine sürülmesi sakincali. Burun disina surulebilir belki ama gebelikte kullanmasaniz iyi olur sanki
Cok tesekkur ederim kullanmicam nolur nolmaz cok saolun 🌹

Ben de o haftalarda grip olmuştum. Sürekli ballı zencefil zerdeçal karabiberli çay falan içiyordum. Bebeğe bir şey olmaz inşallah korkmayın

Ben de o haftalarda grip olmuştum. Sürekli ballı zencefil zerdeçal karabiberli çay falan içiyordum. Bebeğe bir şey olmaz inşallah korkmayın
Tek duam o insalh olmaz daha doktor kontorlumude var yakinlarda olsa soylerdim grip oldugumu ama 15 gun var

Merhabalar ben de domuz gribi oldum 36 haftadayım nasıl atlattınız bebeğinizin durumu nasıldı

Merhabalar ben de domuz gribi oldum 36 haftadayım nasıl atlattınız bebeğinizin durumu nasıldı
Nasıl geçiriyorsunuz, çok ağır mi? herkes domuz gribi olmuş vallahi korkmamak elde değil.

Şu an çok kötü değilim dinleniyorum küçük oğlum hastaydı ona bakarken geçti bana da bebeğiniz nasıl sağlıkla doğdu mu

Cevap vermenize öyle sevindim ki 12 gün kaldı doğumuma bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum

Back