• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte grip lütfen cevap...

Lova

yâ Allah yâ Muhammed kuzularim size emanet.
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
761
48
323
24. haftamdayım boğazımda bi ağrı iki gündür çok fena.
burnum tıkalı değil ateşimde yok ama korkuyorum işte
bebeğime bi şey olmaz değil mi ?

Arkadaşım bol bol yat bal limon ıhlamur bir şeycik olmaz...

nerdeyse hamileliğimin yarısını grip geçirdim bişey olmaz korkma doktorada git ama hamile olduğun için ilaç vermiycektir belki bir boğaz sipreyi falan verir.

24. haftamdayım boğazımda bi ağrı iki gündür çok fena.
burnum tıkalı değil ateşimde yok ama korkuyorum işte
bebeğime bi şey olmaz değil mi ?

cocukluugmdan hatta ailemeden gelen bademcik sıkıntım var.Hep şiştir yada şişmek uzerdir.Hamile kaldııgmdan beri cok dikkat etmeye calısıyorum ve kendimi kotu hissetmeye basladıgım an tek bir şey yapıyorum ve şimdiye kadar iyi geldi...

Portakalın suyunu sıkıp içine pekmez atıp iciyorum.Pekmezi ananem kendisi yapıyor duttan . Pekmezin katkısız olmasının da etkiis mutlaka vardır tabiii....

grıp olmanın bebege ne gıbı bır etkısı olabılırkı bebek rahım ıcınde grıp bogazda:)) ona cok yol var ulasamaz merak etme:)) portakal suyu ballı süt ıhlamurla ıdare etmekten baska care yok ne yazıkkı hamıleyken bende hep öyle gecırmıstım

çoookkkk teşekkür ederim hepinize. bu gün dr a gittim idrarımda yanma olmadığı halde idrar yolu enfeksiyonu çıktığı için antibiyotik verdi sef diye bi ilaç
bu gün kullanmaya başlıycam bakalım nolucak. bşde şu kuru öksürük mahfediyo beni

:) Akşamları ballı süt için bir kaç gün öksürük namına hiç bir şey kalmaz
nezle grip içinde bol bol C vitamini

ya bu kuru öksürük öldürecek beni. bi zararı yoktur umarım. kriz halinde geliyo bezen mahfoluyorum

kuru öksürük varsa sana balgam söktürücü bıseyler lazım rahatlaman için internetten arastır ıstersen bıtkılerden falan hatta dra sor belkı balgam söktürücü şurubun zararı olmaz hamıelıkte

Back