Ben 6+2 de gittim hem keseyi hem de kalp atışını duydum ama Dr şuan çok küçük olduğu için ses parazitli gelir demişti .benim adet başlamadan göğüs hassasiyetim başlamıştı şuan 7+2 hala devam ediyor ama canınızı sıkmayın çünkü kimisinde hiç olmuyor Dr lar da zaman zaman belirtilerin yok olması normal der . Dokuz ay belirtilerle çok zorlaşır bazen azalır bazen artar derler . Siz en başta içinizi rahat tutun böyle düşüncelerle strese girip meleginizi de etkilemeyin hem Allah korusun ama bişey olsa sizin yapabileceğiniz bişey yok ve stres hormonlar üzerinde çok etkili bunu hem kendinize hem de meleginize yapmayın .Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinArkadaslar aşılama oldum ve aşılamam tuttu DOKTOR 4+5 Keseyi gördü diyeceğim şu ki göğüslerinde bugün tam 5+1hassaiyet vardı geçti bu neden oldu ve kalp atışı en erken ne zaman duyulur lütfen benimle paylaşın bilgilerimizi hassaytn geçmesi biraz korkuttu bsni
Cevabim için teşekkür ederim aslında dün baya vardı hassasiyet bugün azalınca biraz pipiriklendim aslında HAKLISINIZ stres kötü etken doktora gideceğim umarım herşey yolundadırBen 6+2 de gittim hem keseyi hem de kalp atışını duydum ama Dr şuan çok küçük olduğu için ses parazitli gelir demişti .benim adet başlamadan göğüs hassasiyetim başlamıştı şuan 7+2 hala devam ediyor ama canınızı sıkmayın çünkü kimisinde hiç olmuyor Dr lar da zaman zaman belirtilerin yok olması normal der . Dokuz ay belirtilerle çok zorlaşır bazen azalır bazen artar derler . Siz en başta içinizi rahat tutun böyle düşüncelerle strese girip meleginizi de etkilemeyin hem Allah korusun ama bişey olsa sizin yapabileceğiniz bişey yok ve stres hormonlar üzerinde çok etkili bunu hem kendinize hem de meleginize yapmayın .Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
INŞALLAH dün birden kesilince panik olmuştum şükür yine var geldi geriye :) insan telaş yapılıyor şimdiden annelik güzel şeyBnm ikinci kızımda gögüs hassasiyetim 3 veya 4. ayda başlamıştı. Hatta bi ara tüm belirtilerde gitmişti. Rahat ol sorun yoktur inşallah
Demekki herkeste değişiyor UMARIM SAGLIKLA GELIR GOZUMUN NURU çok dua ediyorum isteyen herkesin olur insAllahNormalde adete 1hafta kala cok acırdı anlardım adet olucam hamile kaldığım ay hic oyle birsey olmadi, hamile olduğumu öğrendikten sonra 6.haftada ya 7. Haftada başlamıştı.
Ilk zamanlar cok aciyordu simdi daha hafifledi acısı.
Yok cnm panik yapma, iki kızımda da belirtiler çok çokk farklıydı. Hatta bende neden bnm göğüslerim ağrımıyor bir sorun mu var die sürekli test yapardım(idrar)INŞALLAH dün birden kesilince panik olmuştum şükür yine var geldi geriye :) insan telaş yapılıyor şimdiden annelik güzel şey
Inşallah bakalım herşey kısmet gideceğim bakalım çarşamba doktora :) içimi ferahlattinçok sağol canimYok cnm panik yapma, iki kızımda da belirtiler çok çokk farklıydı. Hatta bende neden bnm göğüslerim ağrımıyor bir sorun mu var die sürekli test yapardım(idrar)belirtilerimin hepsinin kesildiği oluyordu, ama sorun olmadı bu. Sen takma kafana, keyfini çıkar hamileliğinin. İnsan doğum yapınca bu günlerini arıyor
Güzel sonuçlarla dönersin inşallah cnmInşallah bakalım herşey kısmet gideceğim bakalım çarşamba doktora :) içimi ferahlattinçok sağol canim
Inşallah inşallahGüzel sonuçlarla dönersin inşallah cnm❤
Amin inşallah sağlıkla gelir inşallah:)11.hafta bitti bende hayirli olsun bebisiniz
Benim 5 haftada başladı ağrıyor halen sadece bir ara kesildi ben de korktum bisey mi oldu die herkeste farklı oluyor işte6-7. haftalarda başladı 1 ay falan sürdü ağrısı
Kiminin hiç ağrımıyor. Bulantı gibi bu da herkeste olmuyor, artan hormon seviyesi bazı gebeleri hiç etkilemiyorBenim 5 haftada başladı ağrıyor halen sadece bir ara kesildi ben de korktum bisey mi oldu die herkeste farklı oluyor işte
Evet canım bnmhiç bulantimyok insan hamile olunca arıyor bi belirti :) ALLAH herkese sağlıklı bebislerversinKiminin hiç ağrımıyor. Bulantı gibi bu da herkeste olmuyor, artan hormon seviyesi bazı gebeleri hiç etkilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?