GEBELİKTE GÖĞÜS HASSASİYETİ NE ZAMAN GEÇER

KelebeksiRY

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
2.593
3.079
63
Güzel anneler selamlar
Sormak istediğim bişey sizlere. Çok şükür düşe kalka acaba bişey mi oldu diye diye 11.haftaya geldim ama fark ettim ki son zamanlarda göğüs ağrım azaldı dolgunluk gitti sanki sizlerin kaçıncı haftada azalmıştı ? Ve böyle olması normal mi geçip tekrar başlayan var mı? Bulantım zaten çok olmadı başından beri bir hafta falan hafif oldu şimdi o da yok çok nadir oluyor bazen. Ama karnım hafiften şiş ve dokununca bir tarafı daha sert. Kanama falan yok ama işte korkuyorum acaba bişey olduğu için mi diye. Cevaplarsanız çok mutlu olurum

Vallahi arada bi geçer, bi süre sonra bakmışsın gelir. En rahat dönem 2. trimester, 3-6 ay arası rahat olur

Vallahi arada bi geçer, bi süre sonra bakmışsın gelir. En rahat dönem 2. trimester, 3-6 ay arası rahat olur
Çok teşekkğr ederim ya bir kayıp yaşayınca şimdi sürekli endişe halindeyim. İnşallah dediğiniz gibi olur İnternete biraz bakayım dedim kalp durması falan birsürü şey yazıyor iyice şaşırdım. Sağolun cevap verdiğiniz için

Ay okumayın interneti, korkmayın hiç

Ben tam 3 hafta ölü bebekle gezmistim ve inanın hiç bir belirtim kaybolmamisti rahat olun o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…