• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte göğüs hassasiyeti bitti

geblktsorlr

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2023
61
16
8
30
Merhaba 11 hafta 3 günlük gebeyim düşük tehlikem lekelenmelerim vardı ama lekelerim bitti diye sevinirken Şimdi ise göğüs hassasiyetim bitti ve göğüs rengim açıldı zaten mide bulantısı yaşamıyordum tüm belirtilerim bitti sanki lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi ?

bu her zaman kötü bir şey değildir,sorun yok da diyemem fakat ben çok ağır belirtiler yaşıyorken 9.haftamda birden 2 gün boyunca hiç belirtim olmadı doktora gittiğimde her şey normaldi ne hikmetse doktordan rahatlamış çıktıktan sonra geri dönmüştü belirtilerim,13 haftalık gebeyim göğüs hassasiyeti ben de hiç olmadı mesela,vücudun belirtilere uyum sağlamaya başlamış olabilir annesi,strese girip içerde bebeği de strese sokma büyümeye çalışıyor içerde😍

bu her zaman kötü bir şey değildir,sorun yok da diyemem fakat ben çok ağır belirtiler yaşıyorken 9.haftamda birden 2 gün boyunca hiç belirtim olmadı doktora gittiğimde her şey normaldi ne hikmetse doktordan rahatlamış çıktıktan sonra geri dönmüştü belirtilerim,13 haftalık gebeyim göğüs hassasiyeti ben de hiç olmadı mesela,vücudun belirtilere uyum sağlamaya başlamış olabilir annesi,strese girip içerde bebeği de strese sokma büyümeye çalışıyor içerde😍
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız. Siz de sağlıkla kucağınıza alın 😍

Back